Text
stringlengths
0
16.8k
Davit tarafından yenilgiye uğradı .
özellikle eğitimcilerin ders sunumu esnasında rahatlıkla kullanabileceği pratik, ekonomik bir üründür.
çok kısa sürede elime ulaştı üründen memnun kaldım teşekkürler
meguiars ürünleri gerçekten oto bakımda açık ara önde. ben bu ürünü almadan önce sarı olan şampuanı kullandım bitince ilk işim bunu almaktı sarı olanın performansı çok güzeldi. bu üründe güzel olduğuna inanıyorum. fiyat olarak en iyi fiyat burada.
sadece 1 hafta kokusu kalabildi.bence gereksiz.
Bu sırada grup üyeleri arasında sert kişisel problemler meydana geldi .
parasına göre iyi bir ürün. işinizi görür.
Çevresinde çok sayıda baraj gölü ve mesire alanı mevcuttur .
Birinin artık hadi Taxi 4 ü yapalım diyen insana yada bundan sonra hadi 5 ide yapalım diycek olan insana dur demesi lazım çünkü bundan sonrasına kimsenin katlanıcagını düsünmüyorum cocukların bile..Bunun son film olması umuduyla
Cahil bir karakter olduğu bilinir .
i̇ki kedim için uzun zamandır kullanıyorum. çok memnunum...
Pazartesi günü kutlanır .
Güzel ve değişik bir Türk filmi daha. Çok güzel ve eğlenceliydi. İzlemenizi tavsiye ederim. 4/5
Sonraki etkinlikler genel olarak bulunduğu yere göre adlandırılmıştır .
fiyat/performans gayet iyi. saçı ve kaba sakalı gayet başarılı alıyor. traş bıçağı başlığı hoşuma gitti favorileri rahatlıkla düzeltebiliyorsunuz. eksi olarak sinek kaydı başlığı başarısız arada uzun kıl bırakıyor ve başlıklar çabuk ısınıyor
daha kısa olan 90cmliklerden alacaktım iyiki vazgeçmişim çünkü kısa gelirlerdi. 120cm ile bütün hareketleri yapabilirsiniz. plastik kokusu başta rahatsız ediyor ama sonra geçiyor. pilates için bir olmazsa olmaz çok faydasını göreceksiniz.
Fizik Olimpiyatlarında Akdeniz Bölgesi Bölge Birincisi oldu .
Dünya Savaşı ve Kurtuluş Savaşı yıllarında cephede yaralanan askerlerin tedavisinde önemli bir rol oynamıştır .
animasyon kalitesi gerçektende çok kötü. yani ancak bu kadar kötü olabilirdi kalite. konuya yazik edilmis.
Günümüzde depo olarak kullanılmaktadır .
ürün şık duruyor ancak çok sağlam durmuyor onu bilerek alın, koltuk kısmı oldukça rahat, başlık kısmı çok kısa kalıyor boyu 165 - 170 olanlar kullanabilir. fiyatına göre tercih edilebilir.
ürün dün elime ulaştı. gayet güzel ve kullanışlı. uzun barda sıkıştırma civataları çabuk gevşiyor. tek sorun bu. ama oda yapılmayacak bişey değil. teşekkürler
telefonu alalı 12 yıl oldu, çok memnunum. telefonu 6 kez klozete, 3 kez apartmanın 7. katından aşağıya, 1 kez de hareket halindeki arabadan düşürmeme rağmen bana mısın demedi, sadece ekranda görüntü yok ve arama yapılmıyor. onun dışında hala mükemmel bir şekilde çalışıyor. futbolseverler kesinlikle kaçırmasın, balıklama atlasın...
uzun süredir aqua di gio kullanıyordum. armani code yeni favorim. uzun süren kalıcı bir kokusu var. herkese tavsiye etmiyorum, sadece bende kalsın :)
gp hem güvenilir marka, hem ucuz,hem çok,hem de ücretsiz kargo, hem de uzun ömür. artık pilarama derdim kalmadı, koydum çekmeceye duruyor. teşekkürler hepsiburada.
pazartesi 4 gibi sipariş verdim çarşamba sabah 10 da geldi çok hızlı ürün sağlam gayet güzel alınabilir fiyatıda bence iyi çocuğum kule yapmayı seviyor ama diğerlerinde hemen parçalar bitiyor ve kısa sürüyor 500 parça yap yap bitmiyor..
Daha sonra Bayındırlık ve Turizm Bakanı olarak atandı .
çok güzel bir koku.diğer yerlere görede fiyatı çokk uygun özellikle yaz için harika bir koku. herkese tavsiye ediyorum.pişman olmayacaksınız.
cok sevdım tavsıye edıyorum kalıcı ve guzel..100 mlg. alsaydım dıyorum..kıs mevsımınde kullanılacak guzel bır urun ılk kez aldım bundan sonra hep kullanmayı dusunuyorum.
kutudan ilk açtığınızda çin için üretilmiş bir a8 çıkıyor. dil seçeneğini türkçe yaptıktan sonra türkiye için gerekli ayarlamaları yapıyorsunuz. sonuç harika. tek fark işlemci farkı. buna dayalı 4 g tabiki
3 gündür kullanıyorum. gayet güzel. tavsiye ederim
doğruyu konuştu Vesselam
hem ekonomi̇k hem kali̇teli̇ hen besleyi̇ci̇ hem dengeli̇ hem de çok lezzetli̇...3.5 aylik ci̇varindaki̇ kedi̇m maya ve de 1 yaşina yaklaşan kedi̇m li̇mon...her i̇ki̇de bayila bayila yi̇yorlar..açikçasi beğenmezler di̇ye düşünmüştüm..ancak daha paketi̇ açar açmaz dört gözle eli̇mdeki̇ mama kabina bakiyolar..yedi̇kten sonra da yalanip keyi̇fle oynuyolar..damak zevki̇ne uyan kedi̇si̇ 1 yaşina kadar olan tüm pati̇severlere öneri̇ri̇m..hizli kargo i̇çi̇n www.hepsiburada.comdan şaşmam..;)
oyuncuların adını satan bir filmden başka birşey değil. Sinemaya kadar boşuna yorulmayın evde bir gün nasılsa izlersiniz.
2 yıldır kullanıyorum gayet iyi cok indir kaldır yapınca su akıtıyor oyüzden ütüyü fazla diklemiyorum..
Evlidir ve üç çocuk babasıdır .
Çekirdeği çıkarılan her hücre bir süre sonra ölür .
öncelikle hafif ve mini olması nedeniyle kullanımı çok rahat fakat çok kaliteli birşey de beklenmesin fiyatına göre güzel ve kullanışlı bir ürün...
hayatimda böyle güzel film görmedim bütün izledigim filmlerden güzel ve her zaman birinci sirada
koli bandı günlük hayatta kullandığımız bir ürün eşyaları paketlerken birşeylerin ağzını kapatırken kullandığımız bir ürün bu ürün hem çoklu hemde ekonomik.
hiç güzel değilmiş verilen paraya yazık çok hantal görünüyor
saat bildiğiniz led saat. kenarında ki düğmeye basınca 3 sn kadar saati gösteriyor. evet 24 saat formatı, evet yıl ve ayı gösteriyor ama tasarım olarak bir yetişkinin takabileceği türden bir saat değil. nedeni ise malzeme kalitesi ve görseli. saat tamamen plastik. elinize aldığınızda çok basit duruyor. kordonu da ince. 5 yaşında ki oğluma verdim o takıyor. oysa parlak bir camı ve en azından şık bir plastiği olsaydı bu tasarım sıra dışı olduğu için çok satılabilirdi.
Güvenlik endişeleri nedeniyle lityum iyon pillerin sıkı nakliye düzenlemeleri vardır .
Düşenlerde kendi mallığına düştü o zaman mantığına sokam
kullanışlı ve güzel desenlerde aynı resimde görüldügü gibıydi
bu fiyat aralığında alınabilecek en iyilerden. çok sessiz, açma on saniye kapama iki saniye. sorunsuz geldi ama satıcı firma paketlemeyi daha sağlam yapabilirdi.
orjinal ürün geldi. yalnız alırken satıcının hepsi̇burada olmasına dikkat edin. ben daha önce başka bir siteden orjinal diye almıştım ama bu yeni geleni görünce eskisinin orjinal olmadığını anladım. ayrıca kargo çok hızlı geldi.. teşekkürler hepsi̇burada !..
Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunudur .
işte türk fimlerini batıran bir film daha hiç bir konu mesaj anlam hatta amaç yok.lütfen puan verirken biraz elimizi vicdanımıza koyalım. koyalım da film yapanlar boşuna zamanımızı çalacak filmler yapmasınlar.film ne dram ne aksiyon ne gerilim tamamen komedi.sıfır bile çok
Güzel bir filmdi biraz sıkıcıyda beklidigim aksiyonda geçmedi Oyunculuk ustalıkla işlenmiş...
Doktor ve Steven tehlikeli bir durumla karşı karşıyadır .
kesinlikle tereddüt etmeden alın. bayanlara icin cok ozel bir koku. ayrıca cok kalıcı bir koku. kısa zamanda da elinize geciyor.
ürün gayet güzel ve etkili ilk kullanımda fark ediliyor teşekkürler hb...
fiyat çok hesaplı. ürün gayet kaliteli. hızlı teslimat için de teşekkürler o herkeze tavsiye ederim .. hayırlı satışlar
süpereylül de bu otelde konakladım internette gezerken bi bakayım dedim ancak arkadaşın biri okadar saçmalamışki üzüldüm o paraya böyle bir yerde kalmak bence bedava yüksek beklentisi olan günlük euro öder farklı yerde kalır ki kalmak mecburiyetinde değilsiniz bence bu otele haksızlık etmeyin ya denize mt şezlong parası yok orman adamların canı çıkıyor bize hizmet etmek için herşey bir yana kemal abi süper bir adamsın allah sana daha fazla versin senin gibi insan sevgisi olan insanlar bu işi yapsın ben çok memnun kaldım hakkınızı helal edin inşallah bir daha görüşmek dilegiyle
kapağı kapattığımda sımsıkı kapanmayıp biraz oynama yaptığını gördüm. fakat kullanma kılavuzunu okuduğumda rahatladım, bu durum normalmiş. yemek pişmeye başlayınca o oynama ortadan kalkıyormuş. eh, iki kere kullandım bir sorun yaşamadım. yine de hem kapağın tıkırdama yapması, hem de genel malzeme kalitesi itibariyle inanılmaz bir güven vermediği de kesin. en iyisini arıyorsanız o burada değil,
Personelinden memnun kaldık. Güleryüzlü ilgili alakalıydı. Denizi güzel sakin nezih bir ortamdı.
Katıldığı ses yarışmasında Türkiye Ses Kralı oldu .
kitapların baskı kalitesi çok güzel, bu set “hepsiburada” dışında hiçbir yerde satılmıyor nedense her iki kitabın -kadın da adam da- “kasım 2016”da yapılmış baskılarının “tıpkıbasımı” diğerleriyle arasında hiçbir fark yok. farkı bunların bez ciltli ve kutulu olması, benim gibi özel baskılı/ciltli kitap takıntınız varsa tam size göre, onun dışında dediğim gibi, eskiden yayımlanmış “karton kapak” kitaplarla içerik olarak aynı. bu fiyata çok iyi bi set, “hepsiburada”ya sonsuz teşekkürler.
Yaşama ortamı genellikle kayalık yerlerdir .
Avusturya pasaportunun altındaki standart biyometrik sembolü standart Avrupa Birliği tasarımlarında kullanılır .
Kendisine ödül kazandıran "Billy Elliot the Musical" çalışmasıyla bilinir .
Elektrik santrali tek mühendislik başarısı olarak kaldı .
bu zamana kadar kullandığım eşsiz bir parfüm paranızın tam olarak fazlasıyla karşılığı asla tereddüt etmeden alabilirsiniz ancak hafif koku sevenler uzak dursun.tek eksiği pahalı olması sözün bittiği nokta tom ford black orchid
Yeni dönem Osmanlı modasına alel acele heba edilmiş bir bütçe. Bir değil iki değil en az üç dört yerde kült modellerden ÇAĞRIŞTIRICI sahneler.Olmamış, paraya yazık olmuş.
harikaydı ürün, hatta beklediğimden güzel geldi
küçük bezlerle uğraşmaya değmez eğer aracınız büyük ise iki tane alın, tavandan aşağıya doru birinci bezle suyu çektirin, ikinci bezle de parlatın.
Kurumuş gözlerime bir damla gözyaşı düşüren yegane film bu filmi izleyince insan zekasının ve hayalgücünün ne denli sınırsız olduğunu anlıyor insan film o kadar ütopik bi şekilde ilerliyorki insan filmi izledikten sonra bir arkadaşına filmle ilgili nasıl yorum yapacağını şaşırıyor klişeleşmiş titanikvari duygusallık yaratmaya çalışan yönetmenlerin tim burton dan öğrenecek çok şeyi var
ürünü alalı 1 hafta oldu gerçekten kullanışlı bir ürün sadece elime biraz geç ulaştı.terleme eşofmanı isteyen herkese önerebilirim.kilo uygun verilen ölçüler bedene uygun.
Bu kimyasal reaksiyon hücre içinde veya dışında meydana gelebilir .
kanal geçişleri insanı çileden çıkartıyor(en az 3 saniye).
Çiçekler genellikle parlak mor renklidir .
Eskiden kayıp olan mezarın tespiti hakkında benzer iki rivayet bulunmaktadır .
Yerli öğretmenlerin hepsi komşu ülkeye göç etti .
hızlı kargo ve ürün kalitesi için teşekkürler
Çok çok iyi bir film olmamakla beraber, yine de izlenebilir hoş bir film. Diyologlar çok güzel ve komik. Ayrıca bu film ünlü isimleri için izlenir. Bu kadar ünlü oyuncu bir filmde zor bulunur.
Britanyalı pilot Nigel Mansell yarışı ikinci olarak tamamlamıştır .
i̇yi
her zamanki gibi ürün siparis verdigimden 2 gün sonra elime ulastı.
bu ürünü yiğenimin çeyizi için aldım ama ilk kullanımı nı evde yaptık ve kullanmayı sürdürüyoruz. kişisel olarak ben memnunum.ayrıca ekonomik olusu da tercih sebebi.ucuz ve kaliteli urun arayan lara uygun
Her padişah döneminde meydana gelen olaylar ve ardından o dönemin kültürel konuları işlenir .
koltugu genis.rahatlikla cocuk 4 yasina kadar binip sallanabilir.kumas kalitesi, cikarilip yikanabilme ozelligide oldukca guzel.ayak koyma bolumude sabitleme bolumude oldukca pratik tasarlanmis.yani ozetle tavsiye ederim.sadece kitapcik cikmadigindan borulari ilk basta ters takmisiz o ugrastirdi.siz dikkat ederek takin ??
Özellikle kıyı çizgileri bu değişimlere karşı duyarlıdır .
Kullanımı yine de dilden dile farklılık gösterir .
Suç işlemek için seri katil olmaya gerek yoktur .
Aynı zamanda Amerikan Bilim İlerleme Derneği Üyesidir .
ürün güzel hoşuma gitti kampcı olduğum için ve devamlı seyahat ettiğim için aldım kaliteside güzel tavsiye ederim. görseldeki aynı ürün geliyor çok hızlı kargoladılar teşekkürler.
İlköğrenimini babasından aldı .
Şehir antik Romalılardan beri çıkardığı ekmek ile ünlüdür .
Uzun yıllar çeşitli bakanlık görevlerinde bulundu .
columbia nın sülalesine koyam
Ortaya çıkan yapılar kimyasal ve mekanik bozulmaya karşı son derece dirençli hale getirilir .
hayatımda seyrettiğim en kötü filmlerden biri, utanmasalar hulk spidey falanda katılacak gruba... shaolin soccer mı en kötüsü bu mu tam karar veremedim??
kameralari güzel.
filmin konusu çok basit olmuş.oyunculuk fena değildi.filmi kurataran en güzel şey deli dumrulun kafiyeli konuşmalarıydı.bunun haricinde film boş.ayrıca film komedi filmi ama pek gülünecek sahneye rastlamadım.izlemeyince pek birşey kaybedilmez.sonuç olarak vasatın altında bir film olmuş.
ürün mükemmel.kargo hızlı tavsiye ederim.
kardeşimin kediisi için aldım.çok memnun......
cok faydalı bir oyuncak kızım için aldım bende oynuyorum
teşekkürler, indirimden faydalanıp aldım, kullanım tarihi yeni tarihli geldi.
Kıbrıs Rum halkının Yunan kültürel mirası antik dönemden itibaren korundu .