text
stringlengths
5
2.1k
1,Ürün temiz kutusunda geldi. Manyetik bayağı iyi öyle hemen çıkmıyor ve tutunuyor. Işıklı olması güzel şarj olurken ve dolunca farklı renklerde (kırmızı ve mavi) gecede karanlıkta hem rahatsız etmiyor hemde telefona ulaşmanızı kolaylaştırıyor. Ürün kalitesi iyi ama fiyat biraz yüksek gibi ama 3-5 önemli değil diyorsanız (benim gibi) alabilirsiniz.
1,ürün (haftasonunu saymaz isek) 1 günde elime geçti. mıknatısın tutuş gücü pek tatmin etmesede Xperia z3 marka telefonumun su ve toz geçirmez özelliğini yitirmemesi için katlanılabilir. şarj olayına gelecek olursak orjinal kablosu ile arasında hiçbir fark yok. burada fark var diyen kişilere itibar etmeyiniz. onlar muhtemelen pc bağlantısı ile 3 - 5 saatte şarj ettiler. kablo prize takılı ve boşta iken mıknatıslı bağlantı ucunda mavi bir ışık yanıyor. aynı ışık şarj etme esnasında kırmızı oluyor ve şarj %98 ve üstü olunca maviye dönüyor. şık olmuş. alan pişman olmaz. teşekkürler HB...
1,xperia sı olana kesinlikle lazım. Hızlı geldi ve kullanımı çok rahat.Yaklaşık bir haftadır kullanıyorum. Daha önce almadığım için pişmanım xperia kullanmaya başladıktan bir süre sonra yan kapak bozulacak. Kapağı temin etmek çok zor ve maliyetli. Maliyeti bu şarj cihazının iki katı. Manyetik hızlı şarj cihazını alın dertten kurtulun.
1,manyetiği çok güçlü diyemem ama işinizi görür..farklı sitelerde baktım ama güvenemediğim için hepsiburada dan aldım..burdaysa güvenilebilir bi üründür..
1,Ürün kesinlikle kaliteli ancak case 4u markalı değil. dandik bir kutuyla gelmiş ama kaliteli ve mıknatıs gücü çok iyi hiçbir sıkıntı olmuyor şarja takıp çıkartırken çok kullanışlı
"1,""Mıknatıs gayet sıkı tutuyor, kablosu yumuşak ve kaliteli, memnun kaldım."""
1,Kullanılmamış ürün iyi çalışıyor ayrıca sipariş hemen elime ulaştı
"1,""Çekim kuvvetli, telefonu elınızı aldıgınızda hafif oynayabılır ama buda cok gorulmemelıdır.Bence alınmaya değerdir.Aldım şarja baglıyorum telefonu masaya koyuyorum,elinizde de tutabılırsınz.Led dolarken turuncu yanar,dolunca mavı bu çok hoş.Bazı arkadaşlar kablo ince demiş ama normal şarj kablosu gibi bence."""
1,Kaliteli ve mıknatısı güçlü. Tavsiye ederim
"1,""Kullanımı kolay, ledli";" hemde led şarj ederken kırmızı, sarj dolunca maviye dönüyor, yani uzaktan baktıgınızda şarjın tamamlandığını anlıyorsunuz""";;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
"1,""Sony xperia z3 için mutlaka olması gereken bir ürün, kullanışlı, kaliteli, güzel bir ürün. Hepsi burada ya teşekkürler... """
"1,""Z3 için aldım. Appleın MagSafe sistemi gibi cuk oturmuyor hafif sağa sola oynuyor. Yinede iş görüyor, telefonu su geçirmez kapak ile uğraşmadan çok kolay şarj edebiliyorsunuz. Birde kablonun ucunda şarj olurken kırmızı, şarj bitince mavi ışık yanıyor";" bu da güzel bir detay.""";;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
"1,""daha önce sony in orjinal kablosunu aldım, takarken şağı yukarı oynatsanız ayrılıyordu. 1 ayda bozuldu 1 ay a yakın süredir kullanıyorum mıknası güclü ve ışığı cok hoş duruyor. """
1,Kablo çok iyi telefona takınca da mıknatıslı olduğu için direk çekiyor takmasıda zor değil güzel ve kullanışlı bir ürün.
1,HARİKA Bİ ÜRÜN TEVSİYE EDERİM
1,Ürün güzel ve kullanışlı teşekkürler hepsiburda
1,Ürün gayet güzel ve kullanımı çok basit. Mıknatısı gayet kuvvetli. Uç kısmından tuttuğunuzda telefonu tartıyor yani. Tek eksisi kablosu çok yumuşak ve ince. Her an kopacak hissi veriyor. Kargo ikinci gün elime ulaştı. Aynı gün kargoya verdiler. Herkese tavsiye ederim.
"1,""kapağını açmamak için bu ürünü aldım ama şahsen kullanımı zor. manyetik olmasına rağmen telefonu bağlayınca heran çıkacakmış gibi bir havası var. geceleri taktığım için pek sorun etmiyorum . ışıklı olması güzel bir hava katıyor. hemde şarj olup olmadığını anlıyorsunuz. Keşke biraz daha ucuz olsa ama piyasası bu, hepsiburadaya teşekkürler ."""
"1,""Gerçekten çok kaliteli bir ürün, hepsiburada sayesinde 24 saatten daha kısa sürede elime ulaştı, herkese tavsiye ederim """
1,Ürünü beğendim mıknatıslı ve uyumu güzel. Kablo yumuşak.
1,Manyetik kısmı gerçekten kuvvetli ama bazen şarjın sonlarına doğru temassızlık gibi bir durum oluyor. Ancak işinizi görür.
1,fiyatı biraz daha ucuz olsa güzel olurdu ama ürün kaliteli ve işe yarar bir ürün sadece usb kablodur.
1,Z3 telefonumun suya dayanıklılığını arttırmak için aldım. Mıknatısı gayet kuvvetli tavsiye ederim herkese
"1,""hepsi buradadan aldığım bu ürünü uzun süredir kullanıyorum. Sony Xperia z2 telefon için almıştım,iyiki de almışım. Çok kaliteli ve çok kullanışlı bir ürün. kesinlikle olumsuz yorumlara katılmıyorum. """
1,Gerek siteye gerekse de ürünün kalitesinden dolay teşekkür ederim.
"1,""mintazı ve ürün kalitesi mükkemmel, şarj dolum hızı usb ile aynı. her z kullanıcısının alması gereken bir ürün"""
1,Ürün gerçekten çok yeterli bir şekilde iş görüyor özellikle mıknatıs kuvveti çok güçlü asla basit bir hamlede telefondan ayrılmıyor şarjda iken görüşme bile yapabilirsiniz aklınızda soru işareti olmadan güvenle alabilirsiz.
1,eğir ki sony xperia telefon kullanıyorsanız kesinlikle manyetik şarj kablosu almanız gerekir. Arkadaşımda Z2 var yan kapakları aça kapata yalama yapmış.. onun tavsiyesi üzerine aldım. üründen memnunum.. hızlı şarj özelliğini anlamadım 3 saatte falan şarj ediyor..
0,ürün sorunsuz elime ulaştı bir sıkıntı yok ancak mıknatısı güçlü değil şarj olurken yerinden kıpırdatırsanız temas kesiliyor ben bunu biliyordum kapağı açmadan iş görmesi yetiyor
1,Daha önce başka bir siteden ledsiz olanlardan almıştım. bozuk gelmişti iade ettim. daha sonra buradan bunu aldım. ürün çalışıyor. manyetiği çok güçlü. oyun oynarken bile çıkmıyor. bazı arkadaşlar hemen çıkıyor demiş ben buna katılmıyorum. ledli ve manyetik kısmının alüminyum olması çok iyi. Bence piyasadaki en kullanışlı ve en uygun fiyatlı manyetik şarj kablosu bu. şiddetle tavsiye ederim. teşekkürler hepsiburada.com su geçirmezlik özelliğini yitirmemiş olacak bu kabloyla sony z2 im. bebişime herşeyin en iyisi.
1,Ürün zamanında sorunsuz teslim edildi. Gayet şık ve kullanışlı bir ürün yalnız şarjdayken telefonu kullanmak pek mümkün değil çabuk çıkıyor. En iyi yanı kapakçıkları açmadan şarj edebilmek.
1,Yorumların insanı yönlendirdiğini bildiğim için ben yazayım dedim..Bu alette önemli olan mıknatıs kuvvetliliğidir oda çok güzel.Görsellikte çok güzel..anlayacağınız memnun kalacaksınız
"1,""ürün gayet güzel, kargolama hızlı, herhangi bir aksaklık yaşamadım. teşekkürler"""
1,Ürün çok hızlı kargolandı. Hemen Kullandım. Oldukça iyi.
1,ürün hemen ertesi gün elime ulaştı. resimde göründüğü gibi ve kaliteli görünüyor
1,ürünü sony z2 cihazım için aldım çok güzel kullanışlı cihazın su geçirmezlik özelliğini korumak için bile alınması gereken bir ürün şarj olurken kırmızı ışık yanıyor şarj tamamlanınca mavi ışık yanıyor mıknatısıda gayet güzel tutuyor ihtiyacı olanlar için güzel bir ürün
1,kullanım kolaylığıyla olmazsa olmaz. hepsi buradaya helal olsn lider alışveriş sitesi. eşimede z3 aldık gayet ii herşyi. . . .
0,Mıknatısın tutuşu güzel fakat elde kullanırken en ufak harekette teması kesebiliyor. Dock bundan daha kullanışlı. Biraz daha ekleyip dock almanızı tavsiye ederim.
1,Ürün gayet iyi durumda ve çok kullanışlı. hiç bir sıkıntı yok. Teşekkürler.
"1,""Ürün güzel, Site güvenli, Hizmet hızlı ..."""
1,YETERLİ İŞİNİZİ GAYET İYİ DERECEDE GÖRECEKTİR
1,ürün kaliteli güzel mıknatısı iyi tutuyor ama sadece usb giriş kablolu gelmesi iyi değil böyle bir üründe adaptör olmalı bence .
1,guzel ve kaliteli is görür alin derin ..
1,Güzel Ürün Kapakları açmadan Şarj etmek için birebir.mıknatısının tutuşu kuvvetli memnun kaldım.
1,Kapakları sürekli açıp-kapatmak su geçirmezliğine zarar veriyor. Bu ürün yandaki dock temas noktalarından yapışarak kapak açmaya gerek bırakmıyor. Ben dock aldım ancak bu ürün ona göre daha ekonomik.
1,şarj dock ile aynı işlevi görüyosa çok güzell
1,telefonun uzun vadede suya dayanıklı olması için kapakçıkların az kullanılması lazım bu ürün bu konuda tam aradığım şey ürün kalite olarakta gayet iyi kesinlikle alınması gereken bir ürün
"1,""Hepsiburada";" diğer sitelerden çok daha hızlı, güvenli ama en önemlisi açıklamaları ve ürünü güvenilir.""";;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
"1,""Aynı gün kargoya verildiği için teşekkür ederim. Ürün genel olarak güzel görünüyor. Alır almaz denedim iletkenliği iyi, kablosu yumuşak. Şarj durumununu gösteren led ışığı var. Sony kapakçıklarını korumak için bile almaya değer bence,"""
"1,""Ürün malzemesi kaliteli, orijinal sony marka değil ancak uyum sorunu yaşamadım mıknasıslı yapısı sayesinde şıp diye yapışıyor. data jarjı için kapağı aç kapa yapmaktan kurtulmak isteyenlere öneririm."""
1,Ürünü çok kısa bir süre de teslim aldım hiçbir sıkıntı olmadı orijinal kutusunda her şeyi tam bir şekilde geldi biz memnun kaldık. Ç
0,berbat
"0,""Telefonun Şarjı çabuk bitiyor ayrica tipi bozuk xiaomi alın cahillik edip """"samsung daha iyi çin malı xiaomi"""" demeyin efsane telefonları var ve gayet ucuz"""
1,ürün güzel ama kargo süreci sıkıntılı. Hepsiburada sağlam bir kargo ile çalışmalı. 4 gün şubede bekledi
0,KESINLIKLE TAVSIYE etmiyorum telefonun hafızası 8 GB zaten sistemin 8 GB tutuyor. uygulama yükleyemiyorsun. hiçbirşey yapamıyorsun. uygulamaları hafıza kartına taşıyamıyorsun. Samsung'un DÜNYADAKİ en kötü telefonu sanırım. keşke almasaydım
0,ÜRÜN VAAD EDİLEN TARİHTE KARGOYA VERİLMİYOR DİKKAT EDİN ARKADAŞLAR NEREDEYSE 1 HAFTA SONRA
1,Fiyatı gayet makul. kullanışlı bir telefon marjinal yönden daha iyisi bulunamaz.
1,Ürünü anneme hediye aldım. Fiyatına göre bir cihaz. Tek sıkıntı kargo süresi oldu Aras kargo her zamanki gibi 2 günde teslim etmesi gereken kargoyu 4. günün akşamı saat 20:00 de yaptı.Kargo harici sıkıntı yaşamadım.Tavsiye ederim.
"1,""Anneler günü nedeniyle ablama aldım, şık ve güzel"""
0,çok kötü iade ettim
1,Teşekkür ederim.
1,Zamanında teslim bire-bir urun
"0,""Telefon bugün elimize geçti.Ekran kaygan değil,donuk,sanki saman kağıdı ellemiş gibi oluyorsunuz.Ekran çözünürlüğünüde beğenmedim.Sanırım bu akşam ürünün iadesini gerçekleştireceğim."""
1,Orta yaşa uygundur. Hafızası dar.
"1,""Beklentinize uygun bir model seçmiş iseniz ürün harika.Teslimat çok hızlı,güvenilir.Fatura vs. eksiksiz gönderilmiş.Annem için aldım,memnunuz,mutluyuz."""
1,Telefonun aynısı bende var kamerası 8 mp olmasına rağmen güzel çekiyor renkler canlı şarjı çok güzel idare ediyor çok oyun oynarsanız cihaz biraz fazla ısınabilir oyun oynıyacaksanız almayın bu telefonu hem zaten oyun indiremiyosunuz 8 gb lik hafıza çok sıkıntı bide keşke 8 gb olsa bize kalan alan 3.95 gb ama bana yetiyo ( yüklediğim uygulamalar instagram facebook whatsapp 1 tane oyun 1 tanede fotoğraf montajlama programı şuan yaklaşık 1 gb lik alan boşta onuda resimlerle doldurdum telefon çok güzel tavsiye ederim size yetmiyosa 8 gb lik SD kart alın 16 gb lik sakın almayın kasıyo
0,sipariş hızlı elimize ulaştı. beklentileri karşılayan bir telefon tek olumsuzluk yönü telefonun sesi az çıkıyor
0,işlemci çok ağır rehberi bile açarken insanı deli eder .kesinlikle tafsiye etmem.
1,Çok fazla uygulama yüklemeyecekseniz müthiş bir telefon. düşünmeden alın.
"0,""Babama almıştım. Hafıza yetersizliği ile ilgili yorumlardaki uyarıları dikkate alarak 32GB SD kart da sipariş verdim. Fakat telefondaki uygulamaların ve sonrasında yükleyeceğiniz uygulamaların %95 i cihaz hafızasında çalışıyor ve SD karta taşınamıyor. Müşteri hizmetlerini aradım onlar da aynı şeyi söylediler. Samsung la ilgili değil uygulamayı yapan firmalarla ilgili bir sorunmuş. Yani fazla uygulama kullanmayı düşünmüyorsanız alın. Yoksa en az 16GB hafızalı telefonlara bakın.Telefon geldiğinde zaten sadece 2GB kadar boş alan oluyor. Onu da facebook, whatsapp vs. ile siz kullanıyorsunuz geriye bir şey kalmıyor. Sürekli güncelleme sorunu yaşıyorsunuz.SD kart da sorunu çözemiyor. Bilginize..."""
1,İnternetten alışveriş yapmayı hiç sevmem burada telefonu uygun görünce önce yorumları okudum genel olarak olumluydu.Anneme aldım bende çok memnun işini görüyor yani demem o ki anne baba için gayet ideal bir telefon
1,4 yıldır kullanıyorum.cooook memnunum
1,uygun fiyatıyla cok guzel bir telefon
1,Sorunsuz paketleme guzel alisveris .. kargo secimi aras olması haricinde hersey guzel kargo biraz gec getiriyor o kadar
1,Ürün istediğim gibi geldi emeğinize sağlık iyi çalışmalar..
1,cumartesi sipraris verdim pazartesi ulasti urunun zarar gofmemesi icin ozenle paketlenmis
"1,""şimdilik memnunum, teşekkürler"""
0,telefon performans olarak yeterli degil hafizasi az 8gb zaten telefonun kendi yazilimi 2.5 gb yer kapliyor size 6 gb kaliyor ram de ayni sekilde 1gb 200 mb kendi sistemi kullaniyor kasma falan oluyor arada kamerasi idare eder ama iyi degil tek begendigim kismi telefonu defalarca yere dusurmeme ragmen hic ekrani kirilmadi saglam telefon ama bu fiyata 16 gb hafiza 2gb ram li telefon aldim kesinlikle tavsiye etmiyorum bu telefonu
0,Hafızası iki resim atınca doluyor uygulamalarda yeterince verim alınamıyor
1,Cihazın kendi bellği yetesiz ekleme yaparak kullanamnız yarar var. Diğer özellikleri fiyat performansı göre iyi.
1,Anneme aldık. Çok memnun.
1,babam için aldım. Ekranı çok iyi. çık uygulama indirmedik. Beklentimi karşıladı
"1,""65 yaşındaki babamın bile rahatlıkla kullanabileceği bir telefon, teşekkür hb hızınız ve hizmetiniz için...."""
1,Teşekkür ederim memnun kaldım. Cihaz istediğim gibi geldi.
1,annem için almıştım. her açıdan gayet makul. teşekkürler...
"1,""Çok hızlı kargo sorunsuz,sıkıntısız teslimat.Ürün elime bugün ulaştı iyi ve güvenilir satıcı tavsiye ederim."""
1,Teşekkürler ilgili ve güvenli bir firma
1,Hızlı kargo :) Annem için aldım gayet memnunuz. Orta yaş kesimi için android düşünüyorsanız almalısınız
1,Çok memnun kaldım
1,ürünü babam için aldım gayet güzel
1,Gayet başarılı bir ürün.
"1,""Ürün zamanında geldi, şimdilik annem memnun."""
1,Hızlı kargo için teşekkürler. Ürün ihtiyacımı fazlasıyla karşılıyor.
1,ANNEMİZE ALIVERDİK ORTA YAŞA GÖRE 10 NUMARA BİR TELEFON
1,Güzel ürün fiyat ve özellikler uyumlu teşekkürler.
1,bayağı iyiydi yetişkinler için ideal
"1,""teşekkürler, hızlı teslim ve işlemler için.."""
"1,""telefon orijinal kabında jelatinli şekilde geldi,gayet güvenilir. telefon da gayet iyi gibi ebeveynler için ideal bi telefon"""
1,Telefonu 64 yaşındaki annem için aldım. Gayet memnunuz. Güzel bir şekilde kullanıyor. Ancak gençlere önermiyorum. Çünkü hemen alanı doluyor. Annemde doğru düzgün uygulama olmadığı halde. 30-40fotoda neredeyse alan bitti. Bu özelliği hariç gayet güzel bir telefon. Parası da uygundu. Büyükler için alınabilecek güzel bir telefon.
0,biraz fotoğraf çekip birazda uygulama yüklerim derseniz hiçbirini yapamazsınız çünkü hafıza problemi var bu telefonun...