text
stringlengths
5
2.1k
1,Bu telefonun tek sıkıntısı 8GB hafıza ama 256GB a kadar hafıza kartı desteği var. Ordan kurtarıyor.
1,Güzel ürün fiyat ve özellikler uyumlu. Tavsiye ederim.
1,Gayet güzel.Tavsiye ederim..
1,Orta yaş için ideal
1,kullanışlı ve fiyatına göre alınabilecek en iyi telefon bence
1,ebeveynler için ideal.
1,Birisine hediye için alıyorsanız tavsiye ediyorum
"1,""Telefon kullanımı kolay, birçok uygulamayı çalıştırmak için donanımı yeterli, fiyat/performans olarak özellikle anne-babalar için de uygun bir telefon. Teslimat hızı da gayet iyiydi."""
0,Şu an bu telefondan yaziyorum.Bir kere 8 GB çok yetersiz bişey indirmek için başka bir uygulamayı silmeniz gerek kamerasi berbat . Bir zamandan sonra kasmaya başliyor. Biraz daha para biriktirip daha iyisini alin derim
"0,""8GB hafıza yetmiyor. Güncelleme bile yapamıyorsunuz. İnternet çok çok yavaş. Face'de bile gezinmek eziyet, donup kalıyor. 8 GB ve 32 GB iki adet hafıza kartım çalışmaz oldu, bozuyor. OTG desteği yok. Kamera vasat. Samsung'a yakışmayan bir telefon Uzak durun."""
"0,""Telefon Her özelliğiyle çok kötü 5 aydır kullanıyorum zaten 8 gb depolama hiç kimseye hiç bi şekilde yetmez 6gb kadar telefon kendi uygulamaları var bir de , kamerası iyi değil . kısaca paranızı çöpe atmak istiyorsan gayet uygun"""
1,Çok hızlı geldi ve uygun fiyata aynı tel baska yerlerde daha pahali
"1,""Anneme hediye olarak aldım. Genel telefon ve internet fonksiyonlarını kullanabileceği, android işlemli en iyi telefonlardan biri. herhangi bir sorun yaşamadık. 2 günde teslim edild."""
"1,""Babam için aldığım cihazdan son derece memnun kaldık. Şarj süresi, kamerasi, ekran boyutu son derece iyi. Almayi düşünen herkese tavsiye ederim. Bu fiyata Samsung kalitesi daha ne olsun..."""
1,ürün beklediğim gibiydi. hızlı bir teslimat oldu. hepsi buradaya teşekkür ederim.
1,Yeğenime aldim telefonu gayet güzel verilen paraya değer...
1,Gayet iyi bir telefon
1,ben esime aldim hergun kurcaliyorum super bir telefon bende ust seviye telefon ondan asaga kalir yani yok video cekimi harika foto cekimi harika ekran dokunmatigi harika ekran cozunurlulugu zayif ekran buyuklugu cok ideal olmasi gereken 5 inc interneti harika hoparlor harika megafon sesi zayif radyo var hafizasi 8 gb hafiza karti takin kullanin bende 16 gb hafizasi olan telefon var telefonsuz yapamayan biri oldugum halde 16 gb hafizamin doldugunu gormedim daha ben birdaha samsung almiyacam demistim ama alt segment bu telefonu boyleyse orta segment daha guzeldir ben beyendim.
"1,""BU TELEFONDAN 2. KEZ ALIYORUM.KENDİME DEĞİL AMA BAŞKALARI İÇİN SATIN ALDIM.SATIN ALDIĞIM KİŞİLER 65-70 YAŞ ARALIĞINDALAR.YANİ DİYECEĞİM O Kİ";BU YAŞTAKİLERİN İHTİYACI OLARAK;HAFIZA KAPASİTESİ,BATARYA SÜRESİ,KULLANIM KOLAYLIĞI VE FİYAT AÇISINDAN İDEAL VE YETERLİ...(NE DE OLSA YAŞ OLARAK İNTERNETTE SÖRF YAPIP ZAMAN ÖLDÜRECEK HALLERİ YOK;BATARYADA YETER,HAFIZA DA ;") ) AYRICA ŞIK VE GÜZEL BİR ÜRÜN...""";;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
"1,""oncelikle bu telefonu tum yasi biraz geckin veya cok genc kisilere onerebilirim.hizi, boyutu ve ozellikleri mukemmel. basmali home tusu geri donuslerde onlarin can damari olacaktir diyebilirim.samsung turkiye garantisi olmasi avantaj.bu fiyata hic dusunmeden alinacak tek telefon."""
1,bu fiyata alınabilecek çok uygun bir ürün
"1,""Güzel, kullanışlı"""
1,cihaz diğer firmalardan daha ucuz fazla uygulama yüklemeden anne ve babaların kullanabileceği bi cihaz
1,telefon islemci.batarya.arayuz olarak cok iyi. android 6.0 ile geliyor. ön kamera iyi. arka kamera beklentinin biraz altinda. ekran pls tft ama amoledden hic farki yok. renk ve parlaklik olarak ayni. ekran hd olmadigi icin cozunurluk dusuk bunu hissettiriyor malesef. kisacasi cin mali telefonlar yerine alinabilecek en iyi urun. bu fiyatta tum beklentileeinizi karsilar.
"1,""Telefonu geçen sene aldım. Isınma problemi ilk başta fazla değildi ama ileri zamanlara doğru ısınma başlıyor az çok. Onun dışında yeri bana az. Galerimde en fazla 250 fotoğraf vardır, ayrıca Instagram, Facebook, WhatsApp gibi uygulamaları kullanıyorum. Eskiden telefonumda Snapchat de yüklüydü fakat hem telefonu yavaşlatıyor hem de 10 fotoğraf galeriye eklenince kalan yerimin olmadığı uyarısı geliyordu bu yüzden sildim. Onun dışında şarjı kendi internetinizden kullanırsanız beş saatte biter, wi-fiye bağlanırsanız 6-7 saat. Şarjı çabuk bitiyor, yeri benim gibi sosyal medyayı çok sık kullananlar için yeterli değil. Onun dışında kamerası iyi, fakat akşam çekimleri güzel değil."""
"1,""güzel telefon ama ,şarzı 1 gün gidiyor """
1,ürün hafif ve kullanışlı.uygun fiyata. fakat hafıza az.
1,Babam için aldım. kullanması kolay. fiyat en iyi hepsiburada.com da. ekran çözünürlüğü biraz düşük ama pili yormuyor bu sayede. tavsiye ederim.
1,hızlı teslimat ve güvenli şekilde teslim aldım
0,3 aydır kullanıyorum. artık güncellemelere bile hafızada yer yok. güncelleme yapmadan kullanıcaz artık...:))
1,Ürün gayet güzel giriş seviyesi orta yaşlı bay bayan kullanıcılar için ideal fiyatının hakkını veriyor. Şarjı normal kullanım için ideal ve değiştirilebilir bataryaya sahip sadece internete girip günlük işlerinizi halletmek istiyorsanız uzun süre kullanabileceğiniz ideal bir telefon .HepsiBurada güvencesiyle sınıfına göre beklentilerinizi karşılayacağını umuyorum .
1,Ürün elime yeni geçti.Bir tane anneme bir tane babama aldım :). Çok seçici biriyim sanırım uzun süre araştırdım fiyat ürün ilişkisi uygun bence.Çok teknolojik bir şey beklemeyin usul usul kullanın :)))
1,Suya kovasından çıkaralı 3 ay oldu ama sorun yok gibi
1,samsung telefon g532 beğendik o şu an almasi bekleniyorum.
1,Gayet yeterli bir telefon annemiz için aldık çok çok beğendik
1,Fiyatına göre özellikleri çok iyi.
1,Babam için aldım kullanımı kolay iş görür
1,İstanbul içine 4 saatte teslimat yaptılar..Kesinlikle tavsiye ediyorum.Telefona gelince fazla bisey beklemeyin bu paraya anca bu kadar normal
"1,""Gayet yeterli, hızlı bir telefon. Süper hızlı gönderi için teşekkürler Hepsiburada.com"""
1,fiyatı ve özellik bakımından beklentimi karşılayan bi ürün. tahmini kargo çıkış tarihinde ürünün elimde olması da ayrı bi güzellik. teşekkürler hepsiburada.
1,anneme aldım 1 ay oluyor sorunsuz.
"1,""Telefonu annem için aldım whatsapp ve messenger uygulamaları yüklü gayet yeterli ama ben bununla oyun oynayacağım dersen yanılırsın belki ufak tefek oyunları oynayabilirsin ama online oyun oynanmaz ekran kalitesi düşük ki zaten özellikler kısmında TFT diyordu sanırım ama cam koruyucu takınca belli bile olmuyor. Radyosu var müzik çaları yok kamera da öyle aman aman değil eski nesil grand prime baya bir nesil atlamış dediğim ilk defa android akıllı bir telefon kullanıcısı iseniz, maddi olarak beni zorlamasın ve sadece sosyal medya uygulamaları bana yeter diyorsanız sizin için ideal bir telefon olabilir."""
1,Hızlı kargo kolay alışveriş teşekkürler.
"1,""Telefonu babalar günü için aldım, babamın ilk akıllı telefonu olucağı için biraz araştırma sonucu bu telefona karar verdim. Cebine koyarken falan Boyut olarak biraz büyük gelse de alışıcağını düşünüyorum. Telefon bilindiği üzere 8gb ama aile büyüklerinize alıcaksınız yeterli diye düşünüyorum. Öğrenmesi kolay, yazı boyutunu da büyük ayarladiğınızda daha kolaylaşır. Telefonun Kendinde zaten kolay mod var... Buradaki çoğu yorumu okudum almam da olumlu olan yorumlarında etkisi var. Samsung kalitesi belli, bu fiyata da alabilceğiniz güzel bir telefon. Dışarıdaki mağazalara baktığımda 100 liralık bir fark vardı. O yüzden en uygun fiyat burada. teşekkürler HEPSİBURADA ailesi. Sahur vaktinde verdiğim sipariş aynı gün öğleden sonra elimdeydi.. """
1,Fiyatına göre gerçekten güzel.performans gayet iyi Ayrıca teslimat çok hızlıydı
1,Ürünü karne hediyesi olarak bir öğrencimd aldım. Özellik olarak çok fazla bir beklenti içerisine girmemek lazım ama teslimat süreci gayet başarılıydı.
1,fiyatına göre oldukça başarılı..
1,Sipariş vericem telefon güzele benziyor tavsiye ederim
"1,""Fiyat ve performans gayet iyi, hızlı gönderim için de teşekkürler."""
1,EKRANI AMOLEDLER DEN DAHA BAŞARILI.5 İNCH OLMASINA RAĞMEN OLDUKÇA KOMPAKT BİR KASAYA SAHİP.ANDROİD 6.0.1 İLE YÜKLÜ GELİYOR.AYRICA TOUCHWİZ YERİNE İLK DEFA GRACE UI İŞLETİM SİSTEMİ MEVCUT VE OLDUKÇA EĞLENCELİ VE ÇOK KULLANIŞLI BİR SİSTEM.8GB HAFIZA ZAYIF TABİKİ.FAKAT HAFIZA KARTINA PROGRAMLARI İNDRMEK İÇİN APPMGR III ADLI PROGRAMI KURARSANIZ HAFIZA PROBLEMİNİZ ORTADAN KALKAR.TELEFONDA 2. BİR İLKTE SAMSUNG İLK DEFA MEDİATEK KULLANMIŞ MALI 720 İLE OLDUKÇA HIZLI VE SORUNSUZ.AYRICA TELEFON FİYATINA GÖRE ÇOK İYİ KAMERALARA SAHİP.GÖNÜL RAHATLIĞI İLE ALINIZ.
1,Fiyatına değen bir ürün. işimi görüyor
1,Fiyatına göre gerçekten güzel. Ayrıca teslimat çok hızlıydı
1,GAyet Başarılı
1,Süpeer tavsiye ediyorum tşk ederim
1,Ben beğendim telefonun hakkını vermek gerekir
"1,""Öğlen verdiğim siparişim aynı gün akşam 19.30'da teslim edildi. Mükemmel hizmet, aynı zamanda daha uyguna bu telefondan yok. Emeği geçen herkese teşekkürler.."""
1,Fiyatına göre çok güzel bir telefon. 2 günde elime ulaştı. ele oturan kullanımı kolay bir telefon. annenize alabileceğiniz türden bir akıllı telefon. performansını uzun vadede test ederek göreceğiz. İnternetten telefon alınır mı diye düşünmeyin. Çok uygun fiyata kaliteli bir ürün alıyorsunuz. Kargoda hasar almaması için baloncuklu poşete sarılmıştı. Hiç düşünmeden rahatlıkla alabilirsiniz.
0,bu telefonu aldığıma pin pişmanım. Hepsi buradadan almadım. hafıza sürekli dolu. hafıza kartı olduğu halde verim alamadım. değiştirme şansım nedir onuda bilmiyorum.
1,Fiyatına göre gayet güzel bir ürün tavsiye ederim
"1,""ürünü sabah10da siparişini verdim, akşam 6da kapımdaydı. çok hızlı geldi. ürünü anneme aldım. ilk akıllı telefonu olduğu için çok hız ve hafıza önemli değildi benim için.. kamerası güzel, samsunglarda kolay mod diye birşey var, tüm simgeler büyük çıkıyor.. hafif büyük ekran kullanışlı.."""
1,Beklentileri karşılayan bir telefon..hızlı bir şekilde elimize ulaştı. Bu fiyata gayet iyi bir ürün.
"1,""Beklentimiz karşıladı sayılır. Ram biraz daha fazla olabilirdi belki yine de güzel. Bataryanin değişebilir olması da sevdiğim bir özellik. Tek sıkıntı 4 günde elime ulaştı, hızlı teslimat v.b. yazmasina rağmen."""
"0,""Aldım ama önermem. Oyuncak gibi. Oyun oynamıyorum, hiç video çekmem";" on fotoğraf ile bellek bitti. İçine yüklü program dışında bir uygulamam da yok. Yedek bellek kart kullanılacakmış. Kart ile hızı düşer mi, bilemiyorum. Zaten ram düşük. Bu durumda satış fiyatının çok daha uygun olması gerekirdi. Diğerlerine referansla ucuzluğu, doğru rakamdan satıldığını göstermez. O zaman sd kart verilseydi yanında... Saygılar...""";;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
1,çok iyi bi telefon herşeyin hakkını veriyor ancak 8gb hafıza yeterli değil gercekten onun dışında bence bi sıkıntısı yok
1,Bu fiyata göre güzel bir ürün
1,siparisten 6 saat sonra elime ulaştı telefon iyi hoş güzel ama ne yalan söyleyeyim ekran kalitesi hoşuma gitmedi yine de hepsi burada ya Teşekkür ederim. Hepsi burada olarak sıkıntı yok ama dedigim gibi ekran kalitesi düşük
1,guzel bır cihaz parasına göre mükemmel hepsiburada ya tşk ederiz ...
"1,""Gayet iyi,sade ve ekonomik bir ürün.Ayrıca hepsibuarada.com'un hızı ve ciddiyeti mükemmel.Teksıkıntısı,yeterlikullanım klavuzu olmayışı.Kullanım klavuzu uygulamalıve örneklendirmeli değil.Keşke yazılım, uygulamalı olsaydı.Telefon Rehberi ayarları basit ve açıklamalı değil.Hele hele gruplandırmalar anlaşılabilir değil.Rehberde kişilerinizi kolay bulamamak sıkıntı.Onun dışında gayet güzel.Teşekkürler.."""
1,Benim arkadaşımın telefonu bundandı özellikle altın renk seçeneği mükemmel ve çok iyi bir telefon
0, 8 GB yazıp kullanıma verilip sadece 2 GB kullanılabilmesi dışında bir problem yok. Biz bu problemden muzdaribiz..
1,Klasmanına göre iyi bir ürün.orjinal ve sıfır açılmamış kutu fimaya ve hepsiburadaya güvenip alabilirsiniz.tşk.ler.
1,arkadaşa aldım memnunmuş.
1,Hepsiburada olarak gayet memnun kaldım siparişi verdim ertesi gün elime ulaştı.Fakat içinden garanti belgesi çıkmadı.Faturada satıcının kaşesi var garanti yerine geçermi bilmiyorum.Telefon hafızası hariç parasına göre uygun birde uygulamalar hafıza kartına taşınamıyor biginiz olsun.
1,Eski telefonu arızalı olan ablama doğum günü hediyesi olarak aldım. Memnun olduğunu söyledi. Hızlı gönderi ile 6 saatte eline geçti.
1,sipariş verdikten 1 gün sonra ürün geldi telefon fiyat performans açısından yeterli sıkıntısız
"1,""Hepsiburada ya teşekkür ederim. Ürün 2 gün sonra teslim edildi. Başlangıçta tereddütlerim vardı. İnternetten telefon alınır mı, acaba nasıl bir ürün vs... 1500-2000 tl ürünlerden nerdeyse hiç farkı yok. Gayet kullanışlı, Kasma yok. Kamera gayet güzel. Bir hafıza kartı taktınız mı hafıza sorunu kalmıyor. Herkese tavsiye ederim."""
"1,""Fazla yoruma gerek yok, sorun olmaması iyidir."""
"1,""bu ürünü 3 ncü kez alıyorum ilkini eşime almıştım 2 tane kızım var ellerinden hiç düşmüyor desem doğru olur yani bir telefon ancak bu kadar sağlam olabilir ,almış olduğu o kadar darbelere rağmen hala canavar gibi çalışıyor performans olarak gayet iyi ama profosyonel kullanıcılar için çok alt seviyelerde.ön ve arka kameralar fiyatına göre harika.1 gb ram rahatlıkla yetiyor birden fazla video veya işlemi rahatlıkla yapabiliyorsunuz.ekran kalitesi güzel.elde şık duruyor ayrıca markası samsung olması gittiğiniz her yerde şarj sıkıntısı çekmiyorsunuz.2 cisine kardeşime aldım.3 sünü kendime yeni aldım.yani hiç düşünmeden rahatlıkla alabilirsiniz.başka telefonlara çok para vermeye değmez yazık.bu fiyata bu kaliteye telefon on numara beş yıldız"""
"1,""Telefon 10 numara. Ekran kalitesi biraz düşük. Hız konusunda beklenenin üstünde performans veriyor. Kamera gündüz ve gece çekimleri beni tatmin etti gayet güzel pozlar yakaladım ve hızlı bir kamerası var. Telefon dış görüntü olarak ta çok şık bir telefon.8 gb hafıza yetersizliğini iyi bir hafıza kartı alıp uygulamaları taşıyarak çözebilirsiniz. Genel olarak cihaz güzel, hızlı ve kullanışlı bir cihaz tavsiye ederim"""
1,Güzel ürün özenli ambalaj zamanında teslimat orijinal açılmamış kutu daha ne olsun.
1,Kızıma hediye olarak aldım. Çok beğendi özellikle altın rengi çok şık. Şimdilik sorun yok gayet güzel bir telefon.
1,beklediğimden daha erken geldi cihazi zaten begenip almıştım yani hiç bi sorun yok teşekkürler
1,Ürün zamanında ve hasarsız elime ulaştı. Teşekkürler.
1,Telefon gayet güzel fiyatıda makul
1,zamanında geldi ve kullanışlı
1,fiyatına göre çok iyi.Donma kilitlenme yok tek sıkıntı 8 Gb hafıza oda sıkıntı değil sd karla çözülür.
1,Cihazı 1 ay önce eşime aldım çok hızlı çalışıyor S5 ile aynı boyutta fiyat olarak daha fazlasını hak ediyor diyebilirim.
1,hepsi buradaya tesekkurler gayet hizli ve sorunsuz bir gonderim oldu telefonun fiyatina gore ozellikleri gayet basarili.
1,Telefon mükemmel herkese tavsiye ediyorum.
"0,""Merhabalar, ürün 4 gün içinde elime ulaştı. Satın alma anlamında bir problem yaşamadım, hepsiburada'ya teşekkür ederim. Telefona gelecek olursak içerdiği donanım özelliklerine oranladığımızda telefon tam anlamıyla vasat olarak nitelendirilebilir. Şarj ve menü performansı açısından bir problem yok ancak kamera performansı tam anlamıyla hayal kırıklığı olmakla birlikte ön kamerası felaket derecesinde kötü gösteriyor. Görüntülü arama yaptığınız zaman ön kamerası ışıklı ortamda olsanız bile neredeyse tamamen karanlık gösteriyor. İnternette araştırma yaparsanız bunun kanıtlarını bulabilirsiniz. Bu şekilde kronik bir problemi de mevcut. Samsung nasıl en kötü telefonu yapabilirim diye oturmuş düşünmüş ve böyle bir telefon üretmiş. Tebrik ediyorum."""
1,Siparişi verdim. Telefonu zamanında aldım. Hakkıyla kullanılıyor. Yeterli.
"1,""Hepsiburada ya Çok teşekkür ederim öncelikle,Üründen çok memnun kaldım ve çok hızlı bir şekilde elime ulaştı."""
1,sosyal medya ve whatsapp kullanmak için ideal bir telefon fiyatı uygun ben gold unu aldım görüntüsü çok şık duruyor. parası olan daha iyisini alsın olmayan için de beğeneceği bir telefon
1,fiyatına göre güzel
1,Ürün kullanışlı iş görüyor fazlasıyla eşime aldim cok memnun tek sıkıntı renk olayinda saticinin beyaz diye belirttigi resimdeki gibi gri ürün olmasi ama gri üründe fena degil şık duruyor.. telefonla ilgili cok fazla bir beklentiniz yoksa ideal tavsiye ederim.
"1,""Hızlı Kargo, güzel ürün"""
1,telefon başarılı hızlı bir cihaz sadece beyaz istemiştik gri rengi geldi
1,Urun cok guzel pazar gunu siparis verdim adanadan sali gunu ulasti gold dengini aldim isinma donma kasma yok orjinal kapali kutusunda geldi surekli telefon degistiren biriyim sikildikca satan biriyim urun guzel fiyat iyi kargo sorunsuz beklemeden bi tusla ayaginiza gelsin fazla soze gerek yok