sentence_ant_ana
stringlengths
41
4.94k
antedecent_whole
stringlengths
1
421
antedecent_root
stringlengths
1
19
anaphora
stringclasses
328 values
category
stringclasses
2 values
sempos
stringclasses
3 values
corpus
stringclasses
3 values
sentence_ant
stringlengths
30
4.92k
sentence_ana
stringlengths
30
4.92k
sentence_clear
stringlengths
19
4.91k
Společnost Kemper Financial Services Inc . , která je jednotkou společnosti Kemper Corp . , minulé úterý uvedla , že již nebude obchodovat s <ant>firmami provádějícími arbitráž akciových indexů včetně tří , <ana>které</ana> později arbitráž akciových indexů v pátek pozastavily</ant> .
firmami provádějícími arbitráž akciových indexů včetně tří , které později arbitráž akciových indexů v pátek pozastavily
firmami
které
gram
indefpron
pcedt
Společnost Kemper Financial Services Inc . , která je jednotkou společnosti Kemper Corp . , minulé úterý uvedla , že již nebude obchodovat s <ant>firmami provádějícími arbitráž akciových indexů včetně tří , které později arbitráž akciových indexů v pátek pozastavily</ant> .
Společnost Kemper Financial Services Inc . , která je jednotkou společnosti Kemper Corp . , minulé úterý uvedla , že již nebude obchodovat s firmami provádějícími arbitráž akciových indexů včetně tří , <ana>které</ana> později arbitráž akciových indexů v pátek pozastavily .
Společnost Kemper Financial Services Inc . , která je jednotkou společnosti Kemper Corp . , minulé úterý uvedla , že již nebude obchodovat s firmami provádějícími arbitráž akciových indexů včetně tří , které později arbitráž akciových indexů v pátek pozastavily .
<ant>Stevensovy poznámky , <ana>které</ana> potvrzují zprávu z listu The Wall Street Journal , že společnost British Air chce při jakékoli nové nabídce koupě této druhé největší letecké společnosti v zemi začít od nuly</ant> , pomohly čtyři po sobě jdoucí dny srazit cenu akcií společnosti UAL .
Stevensovy poznámky , které potvrzují zprávu z listu The Wall Street Journal , že společnost British Air chce při jakékoli nové nabídce koupě této druhé největší letecké společnosti v zemi začít od nuly
poznámky
které
gram
indefpron
pcedt
<ant>Stevensovy poznámky , které potvrzují zprávu z listu The Wall Street Journal , že společnost British Air chce při jakékoli nové nabídce koupě této druhé největší letecké společnosti v zemi začít od nuly</ant> , pomohly čtyři po sobě jdoucí dny srazit cenu akcií společnosti UAL .
Stevensovy poznámky , <ana>které</ana> potvrzují zprávu z listu The Wall Street Journal , že společnost British Air chce při jakékoli nové nabídce koupě této druhé největší letecké společnosti v zemi začít od nuly , pomohly čtyři po sobě jdoucí dny srazit cenu akcií společnosti UAL .
Stevensovy poznámky , které potvrzují zprávu z listu The Wall Street Journal , že společnost British Air chce při jakékoli nové nabídce koupě této druhé největší letecké společnosti v zemi začít od nuly , pomohly čtyři po sobě jdoucí dny srazit cenu akcií společnosti UAL .
Mossová uvedla , že Levineová tajně nahrála <ant>mnohé rozhovory se svými šéfy v Odeonu , v <ana>nichž</ana> jí sdělovali , že je propuštěna ze své funkce vrchní číšnice právě kvůli svému těhotenství</ant> .
mnohé rozhovory se svými šéfy v Odeonu , v nichž jí sdělovali , že je propuštěna ze své funkce vrchní číšnice právě kvůli svému těhotenství
rozhovory
nichž
gram
indefpron
pcedt
Mossová uvedla , že Levineová tajně nahrála <ant>mnohé rozhovory se svými šéfy v Odeonu , v nichž jí sdělovali , že je propuštěna ze své funkce vrchní číšnice právě kvůli svému těhotenství</ant> .
Mossová uvedla , že Levineová tajně nahrála mnohé rozhovory se svými šéfy v Odeonu , v <ana>nichž</ana> jí sdělovali , že je propuštěna ze své funkce vrchní číšnice právě kvůli svému těhotenství .
Mossová uvedla , že Levineová tajně nahrála mnohé rozhovory se svými šéfy v Odeonu , v nichž jí sdělovali , že je propuštěna ze své funkce vrchní číšnice právě kvůli svému těhotenství .
Aby se zahrnuly výsledky <ant>společnosti Lorimar Telepictures Corp . , <ana>kterou</ana> společnost Warner získala v lednu</ant> , hodnoty z roku 1988 byly oznámeny znovu .
společnosti Lorimar Telepictures Corp . , kterou společnost Warner získala v lednu
společnosti
kterou
gram
indefpron
pcedt
Aby se zahrnuly výsledky <ant>společnosti Lorimar Telepictures Corp . , kterou společnost Warner získala v lednu</ant> , hodnoty z roku 1988 byly oznámeny znovu .
Aby se zahrnuly výsledky společnosti Lorimar Telepictures Corp . , <ana>kterou</ana> společnost Warner získala v lednu , hodnoty z roku 1988 byly oznámeny znovu .
Aby se zahrnuly výsledky společnosti Lorimar Telepictures Corp . , kterou společnost Warner získala v lednu , hodnoty z roku 1988 byly oznámeny znovu .
Začátkem tohoto týdne se Simmons důrazně ohradil proti <ant>otištěným zprávám , <ana>které</ana> citovaly jeho výroky , že plánuje prodat svůj podíl ve společnosti Lockheed , protože " obranný průmysl se stává stále nejistějším</ant> " .
otištěným zprávám , které citovaly jeho výroky , že plánuje prodat svůj podíl ve společnosti Lockheed , protože " obranný průmysl se stává stále nejistějším
zprávám
které
gram
indefpron
pcedt
Začátkem tohoto týdne se Simmons důrazně ohradil proti <ant>otištěným zprávám , které citovaly jeho výroky , že plánuje prodat svůj podíl ve společnosti Lockheed , protože " obranný průmysl se stává stále nejistějším</ant> " .
Začátkem tohoto týdne se Simmons důrazně ohradil proti otištěným zprávám , <ana>které</ana> citovaly jeho výroky , že plánuje prodat svůj podíl ve společnosti Lockheed , protože " obranný průmysl se stává stále nejistějším " .
Začátkem tohoto týdne se Simmons důrazně ohradil proti otištěným zprávám , které citovaly jeho výroky , že plánuje prodat svůj podíl ve společnosti Lockheed , protože " obranný průmysl se stává stále nejistějším " .
Generální prokurátoři v několika státech včetně Illinois již žalují <ant>tým Watson & Hughey Co . se sídlem ve virginské Alexandrii , o <ana>němž</ana> říkají , že použil klamnou loterijní inzerci k získání darů pro Americkou nadaci srdečních chorob a Americký fond pro rakovinu</ant> .
tým Watson & Hughey Co . se sídlem ve virginské Alexandrii , o němž říkají , že použil klamnou loterijní inzerci k získání darů pro Americkou nadaci srdečních chorob a Americký fond pro rakovinu
tým
němž
gram
indefpron
pcedt
Generální prokurátoři v několika státech včetně Illinois již žalují <ant>tým Watson & Hughey Co . se sídlem ve virginské Alexandrii , o němž říkají , že použil klamnou loterijní inzerci k získání darů pro Americkou nadaci srdečních chorob a Americký fond pro rakovinu</ant> .
Generální prokurátoři v několika státech včetně Illinois již žalují tým Watson & Hughey Co . se sídlem ve virginské Alexandrii , o <ana>němž</ana> říkají , že použil klamnou loterijní inzerci k získání darů pro Americkou nadaci srdečních chorob a Americký fond pro rakovinu .
Generální prokurátoři v několika státech včetně Illinois již žalují tým Watson & Hughey Co . se sídlem ve virginské Alexandrii , o němž říkají , že použil klamnou loterijní inzerci k získání darů pro Americkou nadaci srdečních chorob a Americký fond pro rakovinu .
Ačkoli byl trh silnější , obchodníci uvedli , že čerstvý zájem kupovat odsunula stranou <ant>potenciální debata , <ana>která</ana> by mohla ovlivnit burzu , a která má proběhnout v úterý v Poslanecké sněmovně</ant> .
potenciální debata , která by mohla ovlivnit burzu , a která má proběhnout v úterý v Poslanecké sněmovně
debata
která
gram
indefpron
pcedt
Ačkoli byl trh silnější , obchodníci uvedli , že čerstvý zájem kupovat odsunula stranou <ant>potenciální debata , která by mohla ovlivnit burzu , a která má proběhnout v úterý v Poslanecké sněmovně</ant> .
Ačkoli byl trh silnější , obchodníci uvedli , že čerstvý zájem kupovat odsunula stranou potenciální debata , <ana>která</ana> by mohla ovlivnit burzu , a která má proběhnout v úterý v Poslanecké sněmovně .
Ačkoli byl trh silnější , obchodníci uvedli , že čerstvý zájem kupovat odsunula stranou potenciální debata , která by mohla ovlivnit burzu , a která má proběhnout v úterý v Poslanecké sněmovně .
Získal královnu D . T . za dvě méně důležité figury a dva pěšce - v <ant>této pozici nedostatečná kompenzace , <ana>která</ana> by dávala počítači mnoho naděje</ant> .
této pozici nedostatečná kompenzace , která by dávala počítači mnoho naděje
kompenzace
která
gram
indefpron
pcedt
Získal královnu D . T . za dvě méně důležité figury a dva pěšce - v <ant>této pozici nedostatečná kompenzace , která by dávala počítači mnoho naděje</ant> .
Získal královnu D . T . za dvě méně důležité figury a dva pěšce - v této pozici nedostatečná kompenzace , <ana>která</ana> by dávala počítači mnoho naděje .
Získal královnu D . T . za dvě méně důležité figury a dva pěšce - v této pozici nedostatečná kompenzace , která by dávala počítači mnoho naděje .
OBCHODNÍ CENNÉ PAPÍRY : <ant>Vysoce kvalitní nezajištěné cenné papíry , <ana>které</ana> velké podniky prodávají prostřednictvím zprostředkovatelů v násobcích 1000 dolarů</ant> : 8.55 % na 30 dní , 8.45 % na 60 dní , 8.40 % na 90 dní .
Vysoce kvalitní nezajištěné cenné papíry , které velké podniky prodávají prostřednictvím zprostředkovatelů v násobcích 1000 dolarů
papíry
které
gram
indefpron
pcedt
OBCHODNÍ CENNÉ PAPÍRY : <ant>Vysoce kvalitní nezajištěné cenné papíry , které velké podniky prodávají prostřednictvím zprostředkovatelů v násobcích 1000 dolarů</ant> : 8.55 % na 30 dní , 8.45 % na 60 dní , 8.40 % na 90 dní .
OBCHODNÍ CENNÉ PAPÍRY : Vysoce kvalitní nezajištěné cenné papíry , <ana>které</ana> velké podniky prodávají prostřednictvím zprostředkovatelů v násobcích 1000 dolarů : 8.55 % na 30 dní , 8.45 % na 60 dní , 8.40 % na 90 dní .
OBCHODNÍ CENNÉ PAPÍRY : Vysoce kvalitní nezajištěné cenné papíry , které velké podniky prodávají prostřednictvím zprostředkovatelů v násobcích 1000 dolarů : 8.55 % na 30 dní , 8.45 % na 60 dní , 8.40 % na 90 dní .
Každý den , kdy Kongres nejedná . . . způsobí další narušení našeho <ant>plánu půjček , <ana>který</ana> může vyústit ve vyšší úrokové náklady daňových poplatníků</ant> , řekl ministr financí Nicholas Brady v projevu připraveném k přednesení skupině bankéřů včera večer .
plánu půjček , který může vyústit ve vyšší úrokové náklady daňových poplatníků
plánu
který
gram
indefpron
pcedt
Každý den , kdy Kongres nejedná . . . způsobí další narušení našeho <ant>plánu půjček , který může vyústit ve vyšší úrokové náklady daňových poplatníků</ant> , řekl ministr financí Nicholas Brady v projevu připraveném k přednesení skupině bankéřů včera večer .
Každý den , kdy Kongres nejedná . . . způsobí další narušení našeho plánu půjček , <ana>který</ana> může vyústit ve vyšší úrokové náklady daňových poplatníků , řekl ministr financí Nicholas Brady v projevu připraveném k přednesení skupině bankéřů včera večer .
Každý den , kdy Kongres nejedná . . . způsobí další narušení našeho plánu půjček , který může vyústit ve vyšší úrokové náklady daňových poplatníků , řekl ministr financí Nicholas Brady v projevu připraveném k přednesení skupině bankéřů včera večer .
Jejich <ant>úkolem je odradit klienty , aby neopouštěli trh</ant> , <ana>což</ana> individuální investoři hromadně činili po propadu v říjnu .
úkolem je odradit klienty , aby neopouštěli trh
je
což
gram
indefpron
pcedt
Jejich <ant>úkolem je odradit klienty , aby neopouštěli trh</ant> , což individuální investoři hromadně činili po propadu v říjnu .
Jejich úkolem je odradit klienty , aby neopouštěli trh , <ana>což</ana> individuální investoři hromadně činili po propadu v říjnu .
Jejich úkolem je odradit klienty , aby neopouštěli trh , což individuální investoři hromadně činili po propadu v říjnu .
Další navrhovaná reforma počítá s tím , že by se obchodníci , zabývající se programovým obchodováním , museli podřídit " pravidlu nárůstu " , reformě zavedené po velkém krachu v roce 1929 , která chrání akcie před bezohledným srážením ceny <ant>těmi , <ana>kteří</ana> chtějí těžit z nižších cen</ant> , konkrétně spekulačními prodejci .
těmi , kteří chtějí těžit z nižších cen
těmi
kteří
gram
indefpron
pcedt
Další navrhovaná reforma počítá s tím , že by se obchodníci , zabývající se programovým obchodováním , museli podřídit " pravidlu nárůstu " , reformě zavedené po velkém krachu v roce 1929 , která chrání akcie před bezohledným srážením ceny <ant>těmi , kteří chtějí těžit z nižších cen</ant> , konkrétně spekulačními prodejci .
Další navrhovaná reforma počítá s tím , že by se obchodníci , zabývající se programovým obchodováním , museli podřídit " pravidlu nárůstu " , reformě zavedené po velkém krachu v roce 1929 , která chrání akcie před bezohledným srážením ceny těmi , <ana>kteří</ana> chtějí těžit z nižších cen , konkrétně spekulačními prodejci .
Další navrhovaná reforma počítá s tím , že by se obchodníci , zabývající se programovým obchodováním , museli podřídit " pravidlu nárůstu " , reformě zavedené po velkém krachu v roce 1929 , která chrání akcie před bezohledným srážením ceny těmi , kteří chtějí těžit z nižších cen , konkrétně spekulačními prodejci .
V rozhovoru řekl , že federální regulátoři nakonec prohlásili , že jedna z <ant>půjček , <ana>které</ana> státní regulátor uvedl</ant> , je úplně ztrátová , a donutili firmu Lincoln provést opatření ke zmenšení ostatních ve výši 18 milionů dolarů .
půjček , které státní regulátor uvedl
půjček
které
gram
indefpron
pcedt
V rozhovoru řekl , že federální regulátoři nakonec prohlásili , že jedna z <ant>půjček , které státní regulátor uvedl</ant> , je úplně ztrátová , a donutili firmu Lincoln provést opatření ke zmenšení ostatních ve výši 18 milionů dolarů .
V rozhovoru řekl , že federální regulátoři nakonec prohlásili , že jedna z půjček , <ana>které</ana> státní regulátor uvedl , je úplně ztrátová , a donutili firmu Lincoln provést opatření ke zmenšení ostatních ve výši 18 milionů dolarů .
V rozhovoru řekl , že federální regulátoři nakonec prohlásili , že jedna z půjček , které státní regulátor uvedl , je úplně ztrátová , a donutili firmu Lincoln provést opatření ke zmenšení ostatních ve výši 18 milionů dolarů .
<ant>Odbory mechaniků , <ana>jejichž</ana> opozice pomohla zničit první cenovou nabídku na odkup</ant> , ale pravděpodobně upřednostní rekapitalizaci s nějakým spřáteleným investorem jakožto třetí stranou .
Odbory mechaniků , jejichž opozice pomohla zničit první cenovou nabídku na odkup
Odbory
jejichž
gram
indefpron
pcedt
<ant>Odbory mechaniků , jejichž opozice pomohla zničit první cenovou nabídku na odkup</ant> , ale pravděpodobně upřednostní rekapitalizaci s nějakým spřáteleným investorem jakožto třetí stranou .
Odbory mechaniků , <ana>jejichž</ana> opozice pomohla zničit první cenovou nabídku na odkup , ale pravděpodobně upřednostní rekapitalizaci s nějakým spřáteleným investorem jakožto třetí stranou .
Odbory mechaniků , jejichž opozice pomohla zničit první cenovou nabídku na odkup , ale pravděpodobně upřednostní rekapitalizaci s nějakým spřáteleným investorem jakožto třetí stranou .
Emise bude vyměněna za americké dolary v <ant>pevném kurzu , <ana>který</ana> byl společností označen za nižší než 9 %</ant> ; její mluvčí odmítl upřesnění .
pevném kurzu , který byl společností označen za nižší než 9 %
kurzu
který
gram
indefpron
pcedt
Emise bude vyměněna za americké dolary v <ant>pevném kurzu , který byl společností označen za nižší než 9 %</ant> ; její mluvčí odmítl upřesnění .
Emise bude vyměněna za americké dolary v pevném kurzu , <ana>který</ana> byl společností označen za nižší než 9 % ; její mluvčí odmítl upřesnění .
Emise bude vyměněna za americké dolary v pevném kurzu , který byl společností označen za nižší než 9 % ; její mluvčí odmítl upřesnění .
<ant>Hercem , <ana>kterého</ana> stojí za to sledovat , je však nováček divadla Trinity Rep , Jonathan Fried ( Zamislov , advokátův asistent ) , ať už přehrává , když diriguje komorní hudebníky , nebo svádí manželku svého souseda ( Becca Lishová ) olizováním jejích ňader</ant> .
Hercem , kterého stojí za to sledovat , je však nováček divadla Trinity Rep , Jonathan Fried ( Zamislov , advokátův asistent ) , ať už přehrává , když diriguje komorní hudebníky , nebo svádí manželku svého souseda ( Becca Lishová ) olizováním jejích ňader
Hercem
kterého
gram
indefpron
pcedt
<ant>Hercem , kterého stojí za to sledovat , je však nováček divadla Trinity Rep , Jonathan Fried ( Zamislov , advokátův asistent ) , ať už přehrává , když diriguje komorní hudebníky , nebo svádí manželku svého souseda ( Becca Lishová ) olizováním jejích ňader</ant> .
Hercem , <ana>kterého</ana> stojí za to sledovat , je však nováček divadla Trinity Rep , Jonathan Fried ( Zamislov , advokátův asistent ) , ať už přehrává , když diriguje komorní hudebníky , nebo svádí manželku svého souseda ( Becca Lishová ) olizováním jejích ňader .
Hercem , kterého stojí za to sledovat , je však nováček divadla Trinity Rep , Jonathan Fried ( Zamislov , advokátův asistent ) , ať už přehrává , když diriguje komorní hudebníky , nebo svádí manželku svého souseda ( Becca Lishová ) olizováním jejích ňader .
Předseda Zpravodajského výboru David Boren je rozčílený , že někdo vyzradil existenci dopisu pro výbor od Reaganovy administrativy , kde se doporučuje , aby se USA zavázaly , že varují panamského gangstera Manuela Noriegu , pokud se dozvědí o <ant>hrozícím státním převratu , <ana>který</ana> by mohl skončit jeho nájemnou vraždou</ant> .
hrozícím státním převratu , který by mohl skončit jeho nájemnou vraždou
převratu
který
gram
indefpron
pcedt
Předseda Zpravodajského výboru David Boren je rozčílený , že někdo vyzradil existenci dopisu pro výbor od Reaganovy administrativy , kde se doporučuje , aby se USA zavázaly , že varují panamského gangstera Manuela Noriegu , pokud se dozvědí o <ant>hrozícím státním převratu , který by mohl skončit jeho nájemnou vraždou</ant> .
Předseda Zpravodajského výboru David Boren je rozčílený , že někdo vyzradil existenci dopisu pro výbor od Reaganovy administrativy , kde se doporučuje , aby se USA zavázaly , že varují panamského gangstera Manuela Noriegu , pokud se dozvědí o hrozícím státním převratu , <ana>který</ana> by mohl skončit jeho nájemnou vraždou .
Předseda Zpravodajského výboru David Boren je rozčílený , že někdo vyzradil existenci dopisu pro výbor od Reaganovy administrativy , kde se doporučuje , aby se USA zavázaly , že varují panamského gangstera Manuela Noriegu , pokud se dozvědí o hrozícím státním převratu , který by mohl skončit jeho nájemnou vraždou .
Zákonodárci rovněž provádějí poslední kosmetické úpravy <ant>kompromisního návrhu , <ana>který</ana> by vzdušným silám poskytl téměř celou částku 2.4 miliardy dolarů , již požadují na výrobu radarem nezachytitelných bombardérů B - 2 společnosti Northrop Corp . , při ceně 530 milionů dolarů za kus</ant> .
kompromisního návrhu , který by vzdušným silám poskytl téměř celou částku 2.4 miliardy dolarů , již požadují na výrobu radarem nezachytitelných bombardérů B - 2 společnosti Northrop Corp . , při ceně 530 milionů dolarů za kus
návrhu
který
gram
indefpron
pcedt
Zákonodárci rovněž provádějí poslední kosmetické úpravy <ant>kompromisního návrhu , který by vzdušným silám poskytl téměř celou částku 2.4 miliardy dolarů , již požadují na výrobu radarem nezachytitelných bombardérů B - 2 společnosti Northrop Corp . , při ceně 530 milionů dolarů za kus</ant> .
Zákonodárci rovněž provádějí poslední kosmetické úpravy kompromisního návrhu , <ana>který</ana> by vzdušným silám poskytl téměř celou částku 2.4 miliardy dolarů , již požadují na výrobu radarem nezachytitelných bombardérů B - 2 společnosti Northrop Corp . , při ceně 530 milionů dolarů za kus .
Zákonodárci rovněž provádějí poslední kosmetické úpravy kompromisního návrhu , který by vzdušným silám poskytl téměř celou částku 2.4 miliardy dolarů , již požadují na výrobu radarem nezachytitelných bombardérů B - 2 společnosti Northrop Corp . , při ceně 530 milionů dolarů za kus .
Televizní část " La Familia " obsahuje řadu dvouminutových informačních pořadů , které se budou vysílat sedm dní v týdnu ve španělsky vysílající síti <ant>společnosti Univision , jednotky společnosti Univision Holdings Inc . , <ana>která</ana> je z 80 % vlastněna společností Hallmark Cards Inc</ant> .
společnosti Univision , jednotky společnosti Univision Holdings Inc . , která je z 80 % vlastněna společností Hallmark Cards Inc
,
která
gram
indefpron
pcedt
Televizní část " La Familia " obsahuje řadu dvouminutových informačních pořadů , které se budou vysílat sedm dní v týdnu ve španělsky vysílající síti <ant>společnosti Univision , jednotky společnosti Univision Holdings Inc . , která je z 80 % vlastněna společností Hallmark Cards Inc</ant> .
Televizní část " La Familia " obsahuje řadu dvouminutových informačních pořadů , které se budou vysílat sedm dní v týdnu ve španělsky vysílající síti společnosti Univision , jednotky společnosti Univision Holdings Inc . , <ana>která</ana> je z 80 % vlastněna společností Hallmark Cards Inc .
Televizní část " La Familia " obsahuje řadu dvouminutových informačních pořadů , které se budou vysílat sedm dní v týdnu ve španělsky vysílající síti společnosti Univision , jednotky společnosti Univision Holdings Inc . , která je z 80 % vlastněna společností Hallmark Cards Inc .
Domnívá se , že <ant>katastrofa , <ana>která</ana> se stala tento týden</ant> , bude mít za následek pojištěné ztráty ve výši 2 až 4 miliard dolarů , po asi 4 miliardách dolarů na výdajích pojistitelů způsobených hurikánem Hugo .
katastrofa , která se stala tento týden
katastrofa
která
gram
indefpron
pcedt
Domnívá se , že <ant>katastrofa , která se stala tento týden</ant> , bude mít za následek pojištěné ztráty ve výši 2 až 4 miliard dolarů , po asi 4 miliardách dolarů na výdajích pojistitelů způsobených hurikánem Hugo .
Domnívá se , že katastrofa , <ana>která</ana> se stala tento týden , bude mít za následek pojištěné ztráty ve výši 2 až 4 miliard dolarů , po asi 4 miliardách dolarů na výdajích pojistitelů způsobených hurikánem Hugo .
Domnívá se , že katastrofa , která se stala tento týden , bude mít za následek pojištěné ztráty ve výši 2 až 4 miliard dolarů , po asi 4 miliardách dolarů na výdajích pojistitelů způsobených hurikánem Hugo .
Společnost Paribas ještě potřebuje projít <ant>komisí Commission des Operations de Bourse</ant> , <ana>což</ana> je regulační úřad , ale analytici tvrdí , že se to považuje za pravděpodobné .
komisí Commission des Operations de Bourse
komisí
což
gram
indefpron
pcedt
Společnost Paribas ještě potřebuje projít <ant>komisí Commission des Operations de Bourse</ant> , což je regulační úřad , ale analytici tvrdí , že se to považuje za pravděpodobné .
Společnost Paribas ještě potřebuje projít komisí Commission des Operations de Bourse , <ana>což</ana> je regulační úřad , ale analytici tvrdí , že se to považuje za pravděpodobné .
Společnost Paribas ještě potřebuje projít komisí Commission des Operations de Bourse , což je regulační úřad , ale analytici tvrdí , že se to považuje za pravděpodobné .
<ant>To nejlepší , <ana>co</ana> mohou jednotliví investoři udělat</ant> , je " prostě pevně sedět , " říká Marshall B . Front , výkonný viceprezident a vedoucí investičního poradenství v chicagské společnosti Stein Roe & Farnham Inc . pro investiční poradenství , společnosti , která spravuje přibližně 18 miliard dolarů .
To nejlepší , co mohou jednotliví investoři udělat
To
co
gram
indefpron
pcedt
<ant>To nejlepší , co mohou jednotliví investoři udělat</ant> , je " prostě pevně sedět , " říká Marshall B . Front , výkonný viceprezident a vedoucí investičního poradenství v chicagské společnosti Stein Roe & Farnham Inc . pro investiční poradenství , společnosti , která spravuje přibližně 18 miliard dolarů .
To nejlepší , <ana>co</ana> mohou jednotliví investoři udělat , je " prostě pevně sedět , " říká Marshall B . Front , výkonný viceprezident a vedoucí investičního poradenství v chicagské společnosti Stein Roe & Farnham Inc . pro investiční poradenství , společnosti , která spravuje přibližně 18 miliard dolarů .
To nejlepší , co mohou jednotliví investoři udělat , je " prostě pevně sedět , " říká Marshall B . Front , výkonný viceprezident a vedoucí investičního poradenství v chicagské společnosti Stein Roe & Farnham Inc . pro investiční poradenství , společnosti , která spravuje přibližně 18 miliard dolarů .
Směnárníci prohlásili , že se měnový trh počal distancovat od <ant>nestabilní burzy cenných papírů , <ana>která</ana> upoutává pozornost trhu již od 13 . října , kdy se Dow Jonesův index akcií průmyslových společností propadl o více než 190 bodů</ant> .
nestabilní burzy cenných papírů , která upoutává pozornost trhu již od 13 . října , kdy se Dow Jonesův index akcií průmyslových společností propadl o více než 190 bodů
burzy
která
gram
indefpron
pcedt
Směnárníci prohlásili , že se měnový trh počal distancovat od <ant>nestabilní burzy cenných papírů , která upoutává pozornost trhu již od 13 . října , kdy se Dow Jonesův index akcií průmyslových společností propadl o více než 190 bodů</ant> .
Směnárníci prohlásili , že se měnový trh počal distancovat od nestabilní burzy cenných papírů , <ana>která</ana> upoutává pozornost trhu již od 13 . října , kdy se Dow Jonesův index akcií průmyslových společností propadl o více než 190 bodů .
Směnárníci prohlásili , že se měnový trh počal distancovat od nestabilní burzy cenných papírů , která upoutává pozornost trhu již od 13 . října , kdy se Dow Jonesův index akcií průmyslových společností propadl o více než 190 bodů .
Společnost Varity předložila návrh na akvizici <ant>společnosti K - H Corp . , <ana>která</ana> se skládá z divize na výrobu automobilových součástek a z části dluhu společnosti Fruehauf Corp .</ant> , za 577.3 milionu dolarů v hotovosti a cenných papírech .
společnosti K - H Corp . , která se skládá z divize na výrobu automobilových součástek a z části dluhu společnosti Fruehauf Corp .
společnosti
která
gram
indefpron
pcedt
Společnost Varity předložila návrh na akvizici <ant>společnosti K - H Corp . , která se skládá z divize na výrobu automobilových součástek a z části dluhu společnosti Fruehauf Corp .</ant> , za 577.3 milionu dolarů v hotovosti a cenných papírech .
Společnost Varity předložila návrh na akvizici společnosti K - H Corp . , <ana>která</ana> se skládá z divize na výrobu automobilových součástek a z části dluhu společnosti Fruehauf Corp . , za 577.3 milionu dolarů v hotovosti a cenných papírech .
Společnost Varity předložila návrh na akvizici společnosti K - H Corp . , která se skládá z divize na výrobu automobilových součástek a z části dluhu společnosti Fruehauf Corp . , za 577.3 milionu dolarů v hotovosti a cenných papírech .
Na pátečním kombinovaném trhu Americké burzy cenných papírů uzavřely kmenové akcie CenTrustu na <ant>3 dolarech</ant> , <ana>což</ana> je snížení o 12.5 centu .
3 dolarech
dolarech
což
gram
indefpron
pcedt
Na pátečním kombinovaném trhu Americké burzy cenných papírů uzavřely kmenové akcie CenTrustu na <ant>3 dolarech</ant> , což je snížení o 12.5 centu .
Na pátečním kombinovaném trhu Americké burzy cenných papírů uzavřely kmenové akcie CenTrustu na 3 dolarech , <ana>což</ana> je snížení o 12.5 centu .
Na pátečním kombinovaném trhu Americké burzy cenných papírů uzavřely kmenové akcie CenTrustu na 3 dolarech , což je snížení o 12.5 centu .
Předpokládá se , že <ant>tato soudní budova , <ana>která</ana> má být postavena v Monterey Parku</ant> , bude otevřena na jaře 1992 .
tato soudní budova , která má být postavena v Monterey Parku
budova
která
gram
indefpron
pcedt
Předpokládá se , že <ant>tato soudní budova , která má být postavena v Monterey Parku</ant> , bude otevřena na jaře 1992 .
Předpokládá se , že tato soudní budova , <ana>která</ana> má být postavena v Monterey Parku , bude otevřena na jaře 1992 .
Předpokládá se , že tato soudní budova , která má být postavena v Monterey Parku , bude otevřena na jaře 1992 .
Většina majitelů musí platit až 10 % hrubého obratu z prodeje vstupenek za pronájem <ant>stadionů , <ana>které</ana> jsou podle nich buď příliš malé , nebo příliš staré</ant> .
stadionů , které jsou podle nich buď příliš malé , nebo příliš staré
stadionů
které
gram
indefpron
pcedt
Většina majitelů musí platit až 10 % hrubého obratu z prodeje vstupenek za pronájem <ant>stadionů , které jsou podle nich buď příliš malé , nebo příliš staré</ant> .
Většina majitelů musí platit až 10 % hrubého obratu z prodeje vstupenek za pronájem stadionů , <ana>které</ana> jsou podle nich buď příliš malé , nebo příliš staré .
Většina majitelů musí platit až 10 % hrubého obratu z prodeje vstupenek za pronájem stadionů , které jsou podle nich buď příliš malé , nebo příliš staré .
Řekl , že dotazování neprobíhalo <ant>způsobem , <ana>který</ana> by si banky mohly ohledně účasti vysvětlit buď jako povzbuzující nebo odrazující</ant> a dodal , že ani jedna japonská banka nezměnila své stanovisko k obchodu v důsledku dotazování .
způsobem , který by si banky mohly ohledně účasti vysvětlit buď jako povzbuzující nebo odrazující
způsobem
který
gram
indefpron
pcedt
Řekl , že dotazování neprobíhalo <ant>způsobem , který by si banky mohly ohledně účasti vysvětlit buď jako povzbuzující nebo odrazující</ant> a dodal , že ani jedna japonská banka nezměnila své stanovisko k obchodu v důsledku dotazování .
Řekl , že dotazování neprobíhalo způsobem , <ana>který</ana> by si banky mohly ohledně účasti vysvětlit buď jako povzbuzující nebo odrazující a dodal , že ani jedna japonská banka nezměnila své stanovisko k obchodu v důsledku dotazování .
Řekl , že dotazování neprobíhalo způsobem , který by si banky mohly ohledně účasti vysvětlit buď jako povzbuzující nebo odrazující a dodal , že ani jedna japonská banka nezměnila své stanovisko k obchodu v důsledku dotazování .
Všeobecné akciové fondy za <ant>tento týden , <ana>který</ana> skončil ve čtvrtek</ant> , spadly v průměru o 2.35 % , zatímco akciový index Standard & Poor ' s 500 klesl o 2.32 % .
tento týden , který skončil ve čtvrtek
týden
který
gram
indefpron
pcedt
Všeobecné akciové fondy za <ant>tento týden , který skončil ve čtvrtek</ant> , spadly v průměru o 2.35 % , zatímco akciový index Standard & Poor ' s 500 klesl o 2.32 % .
Všeobecné akciové fondy za tento týden , <ana>který</ana> skončil ve čtvrtek , spadly v průměru o 2.35 % , zatímco akciový index Standard & Poor ' s 500 klesl o 2.32 % .
Všeobecné akciové fondy za tento týden , který skončil ve čtvrtek , spadly v průměru o 2.35 % , zatímco akciový index Standard & Poor ' s 500 klesl o 2.32 % .
<ant>Organizace AFL - CIO , <ana>která</ana> dříve kritizovala vládní myšlenku nižší sazby minimální mzdy</ant> , uvedla , že kompromis zahrnuje " odpovídající záruky , že mladí nebudou vykořisťováni a starší pracující nebudou propouštěni " .
Organizace AFL - CIO , která dříve kritizovala vládní myšlenku nižší sazby minimální mzdy
Organizace
která
gram
indefpron
pcedt
<ant>Organizace AFL - CIO , která dříve kritizovala vládní myšlenku nižší sazby minimální mzdy</ant> , uvedla , že kompromis zahrnuje " odpovídající záruky , že mladí nebudou vykořisťováni a starší pracující nebudou propouštěni " .
Organizace AFL - CIO , <ana>která</ana> dříve kritizovala vládní myšlenku nižší sazby minimální mzdy , uvedla , že kompromis zahrnuje " odpovídající záruky , že mladí nebudou vykořisťováni a starší pracující nebudou propouštěni " .
Organizace AFL - CIO , která dříve kritizovala vládní myšlenku nižší sazby minimální mzdy , uvedla , že kompromis zahrnuje " odpovídající záruky , že mladí nebudou vykořisťováni a starší pracující nebudou propouštěni " .
Čistý příjem v hotovosti - <ant>částka , <ana>která</ana> zůstává zemědělcům v kapse po odečtení výdajů z hrubého příjmu</ant> - se v roce 1988 zvýšil ve 33 státech , když sucho zasáhlo do výnosů z obilí a vyhnalo ceny daných komodit , včera oznámil Úřad pro ekonomický výzkum uvedeného ministerstva .
částka , která zůstává zemědělcům v kapse po odečtení výdajů z hrubého příjmu
částka
která
gram
indefpron
pcedt
Čistý příjem v hotovosti - <ant>částka , která zůstává zemědělcům v kapse po odečtení výdajů z hrubého příjmu</ant> - se v roce 1988 zvýšil ve 33 státech , když sucho zasáhlo do výnosů z obilí a vyhnalo ceny daných komodit , včera oznámil Úřad pro ekonomický výzkum uvedeného ministerstva .
Čistý příjem v hotovosti - částka , <ana>která</ana> zůstává zemědělcům v kapse po odečtení výdajů z hrubého příjmu - se v roce 1988 zvýšil ve 33 státech , když sucho zasáhlo do výnosů z obilí a vyhnalo ceny daných komodit , včera oznámil Úřad pro ekonomický výzkum uvedeného ministerstva .
Čistý příjem v hotovosti - částka , která zůstává zemědělcům v kapse po odečtení výdajů z hrubého příjmu - se v roce 1988 zvýšil ve 33 státech , když sucho zasáhlo do výnosů z obilí a vyhnalo ceny daných komodit , včera oznámil Úřad pro ekonomický výzkum uvedeného ministerstva .
Tyto dluhopisy lze převést na kmenové akcie při ceně <ant>25 dolarů za akcii</ant> , <ana>což</ana> představuje 24 % konverzní prémii navíc oproti čtvrteční závěrečné ceně .
25 dolarů za akcii
dolarů
což
gram
indefpron
pcedt
Tyto dluhopisy lze převést na kmenové akcie při ceně <ant>25 dolarů za akcii</ant> , což představuje 24 % konverzní prémii navíc oproti čtvrteční závěrečné ceně .
Tyto dluhopisy lze převést na kmenové akcie při ceně 25 dolarů za akcii , <ana>což</ana> představuje 24 % konverzní prémii navíc oproti čtvrteční závěrečné ceně .
Tyto dluhopisy lze převést na kmenové akcie při ceně 25 dolarů za akcii , což představuje 24 % konverzní prémii navíc oproti čtvrteční závěrečné ceně .
Říká , že za 30 let sbírání impresionistických a japonských obrazů získal <ant>600 kusů</ant> , <ana>což</ana> je dost na to , aby ho to přesvědčilo příští rok otevřít muzeum .
600 kusů
kusů
což
gram
indefpron
pcedt
Říká , že za 30 let sbírání impresionistických a japonských obrazů získal <ant>600 kusů</ant> , což je dost na to , aby ho to přesvědčilo příští rok otevřít muzeum .
Říká , že za 30 let sbírání impresionistických a japonských obrazů získal 600 kusů , <ana>což</ana> je dost na to , aby ho to přesvědčilo příští rok otevřít muzeum .
Říká , že za 30 let sbírání impresionistických a japonských obrazů získal 600 kusů , což je dost na to , aby ho to přesvědčilo příští rok otevřít muzeum .
<ant>Zákon , <ana>který</ana> navrhuje nutný souhlas rodičů s tím , aby jejich dcera mladší 18 let šla na potrat</ant> , pravděpodobně projde oběma komorami michiganských zákonodárných orgánů a vstoupí do těžké bitvy o přehlasování očekávaného veta demokratického guvernéra Jamese Blancharda .
Zákon , který navrhuje nutný souhlas rodičů s tím , aby jejich dcera mladší 18 let šla na potrat
Zákon
který
gram
indefpron
pcedt
<ant>Zákon , který navrhuje nutný souhlas rodičů s tím , aby jejich dcera mladší 18 let šla na potrat</ant> , pravděpodobně projde oběma komorami michiganských zákonodárných orgánů a vstoupí do těžké bitvy o přehlasování očekávaného veta demokratického guvernéra Jamese Blancharda .
Zákon , <ana>který</ana> navrhuje nutný souhlas rodičů s tím , aby jejich dcera mladší 18 let šla na potrat , pravděpodobně projde oběma komorami michiganských zákonodárných orgánů a vstoupí do těžké bitvy o přehlasování očekávaného veta demokratického guvernéra Jamese Blancharda .
Zákon , který navrhuje nutný souhlas rodičů s tím , aby jejich dcera mladší 18 let šla na potrat , pravděpodobně projde oběma komorami michiganských zákonodárných orgánů a vstoupí do těžké bitvy o přehlasování očekávaného veta demokratického guvernéra Jamese Blancharda .
Je to jednoduché , říká <ant>Lamar Hunt , <ana>který</ana> vlastní Kansas City Chiefs a loni zvedl ceny vstupenek o 2.40 dolarů na průměrných 17 dolarů</ant> .
Lamar Hunt , který vlastní Kansas City Chiefs a loni zvedl ceny vstupenek o 2.40 dolarů na průměrných 17 dolarů
Hunt
který
gram
indefpron
pcedt
Je to jednoduché , říká <ant>Lamar Hunt , který vlastní Kansas City Chiefs a loni zvedl ceny vstupenek o 2.40 dolarů na průměrných 17 dolarů</ant> .
Je to jednoduché , říká Lamar Hunt , <ana>který</ana> vlastní Kansas City Chiefs a loni zvedl ceny vstupenek o 2.40 dolarů na průměrných 17 dolarů .
Je to jednoduché , říká Lamar Hunt , který vlastní Kansas City Chiefs a loni zvedl ceny vstupenek o 2.40 dolarů na průměrných 17 dolarů .
Pákistánská premiérka Bhutto <ant>vyhrála první hlasování o nedůvěře ve 42 let dlouhé historii státu</ant> , <ana>čímž</ana> přestála hlasování , které mohlo zničit její jedenáct měsíců trvající vládu .
vyhrála první hlasování o nedůvěře ve 42 let dlouhé historii státu
vyhrála
čímž
gram
indefpron
pcedt
Pákistánská premiérka Bhutto <ant>vyhrála první hlasování o nedůvěře ve 42 let dlouhé historii státu</ant> , čímž přestála hlasování , které mohlo zničit její jedenáct měsíců trvající vládu .
Pákistánská premiérka Bhutto vyhrála první hlasování o nedůvěře ve 42 let dlouhé historii státu , <ana>čímž</ana> přestála hlasování , které mohlo zničit její jedenáct měsíců trvající vládu .
Pákistánská premiérka Bhutto vyhrála první hlasování o nedůvěře ve 42 let dlouhé historii státu , čímž přestála hlasování , které mohlo zničit její jedenáct měsíců trvající vládu .
Prostě nemáme lidi ( na roznášku ) a nemáme ani místo , ani čas , uvádí mluvčí <ant>této elektronické společnosti z města Schaumburg v Illinois , <ana>která</ana> má v oblasti Austinu 5000 zaměstnanců</ant> .
této elektronické společnosti z města Schaumburg v Illinois , která má v oblasti Austinu 5000 zaměstnanců
společnosti
která
gram
indefpron
pcedt
Prostě nemáme lidi ( na roznášku ) a nemáme ani místo , ani čas , uvádí mluvčí <ant>této elektronické společnosti z města Schaumburg v Illinois , která má v oblasti Austinu 5000 zaměstnanců</ant> .
Prostě nemáme lidi ( na roznášku ) a nemáme ani místo , ani čas , uvádí mluvčí této elektronické společnosti z města Schaumburg v Illinois , <ana>která</ana> má v oblasti Austinu 5000 zaměstnanců .
Prostě nemáme lidi ( na roznášku ) a nemáme ani místo , ani čas , uvádí mluvčí této elektronické společnosti z města Schaumburg v Illinois , která má v oblasti Austinu 5000 zaměstnanců .
William O ' Neill , ředitel pro výzkum společnosti Elders Futures Inc . v New Yorku , uvedl , že vývoj cen za celý uplynulý týden je <ant>ten nejlepší , <ana>jaký</ana> za více než rok viděl na týdenní bázi</ant> .
ten nejlepší , jaký za více než rok viděl na týdenní bázi
ten
jaký
gram
indefpron
pcedt
William O ' Neill , ředitel pro výzkum společnosti Elders Futures Inc . v New Yorku , uvedl , že vývoj cen za celý uplynulý týden je <ant>ten nejlepší , jaký za více než rok viděl na týdenní bázi</ant> .
William O ' Neill , ředitel pro výzkum společnosti Elders Futures Inc . v New Yorku , uvedl , že vývoj cen za celý uplynulý týden je ten nejlepší , <ana>jaký</ana> za více než rok viděl na týdenní bázi .
William O ' Neill , ředitel pro výzkum společnosti Elders Futures Inc . v New Yorku , uvedl , že vývoj cen za celý uplynulý týden je ten nejlepší , jaký za více než rok viděl na týdenní bázi .
V minulosti museli <ant>lidé , <ana>kteří</ana> chtěli kandidovat</ant> , mírnit své názory , protože si nemohli dovolit urazit černochy ani bělochy , řekl .
lidé , kteří chtěli kandidovat
lidé
kteří
gram
indefpron
pcedt
V minulosti museli <ant>lidé , kteří chtěli kandidovat</ant> , mírnit své názory , protože si nemohli dovolit urazit černochy ani bělochy , řekl .
V minulosti museli lidé , <ana>kteří</ana> chtěli kandidovat , mírnit své názory , protože si nemohli dovolit urazit černochy ani bělochy , řekl .
V minulosti museli lidé , kteří chtěli kandidovat , mírnit své názory , protože si nemohli dovolit urazit černochy ani bělochy , řekl .
Podle Zprávy o peněžních fondech z informačního bulletinu společnosti IBC / Donoghue z Hollinstonu ve státě Massachusetts aktiva peněžních fondů v <ant>tomto týdnu , <ana>který</ana> skončil úterkem</ant> , prudce stoupla o 4.5 miliardy dolarů na rekordních 384.4 miliardy dolarů .
tomto týdnu , který skončil úterkem
týdnu
který
gram
indefpron
pcedt
Podle Zprávy o peněžních fondech z informačního bulletinu společnosti IBC / Donoghue z Hollinstonu ve státě Massachusetts aktiva peněžních fondů v <ant>tomto týdnu , který skončil úterkem</ant> , prudce stoupla o 4.5 miliardy dolarů na rekordních 384.4 miliardy dolarů .
Podle Zprávy o peněžních fondech z informačního bulletinu společnosti IBC / Donoghue z Hollinstonu ve státě Massachusetts aktiva peněžních fondů v tomto týdnu , <ana>který</ana> skončil úterkem , prudce stoupla o 4.5 miliardy dolarů na rekordních 384.4 miliardy dolarů .
Podle Zprávy o peněžních fondech z informačního bulletinu společnosti IBC / Donoghue z Hollinstonu ve státě Massachusetts aktiva peněžních fondů v tomto týdnu , který skončil úterkem , prudce stoupla o 4.5 miliardy dolarů na rekordních 384.4 miliardy dolarů .
Za <ant>každý dolar vydělaný nad hranicí 8880 dolarů ztrácejí příjemci sociálního pojištění 50 centů ze svých dávek sociálního pojištění</ant> , <ana>což</ana> je jako 50 % mezní daňová sazba .
každý dolar vydělaný nad hranicí 8880 dolarů ztrácejí příjemci sociálního pojištění 50 centů ze svých dávek sociálního pojištění
ztrácejí
což
gram
indefpron
pcedt
Za <ant>každý dolar vydělaný nad hranicí 8880 dolarů ztrácejí příjemci sociálního pojištění 50 centů ze svých dávek sociálního pojištění</ant> , což je jako 50 % mezní daňová sazba .
Za každý dolar vydělaný nad hranicí 8880 dolarů ztrácejí příjemci sociálního pojištění 50 centů ze svých dávek sociálního pojištění , <ana>což</ana> je jako 50 % mezní daňová sazba .
Za každý dolar vydělaný nad hranicí 8880 dolarů ztrácejí příjemci sociálního pojištění 50 centů ze svých dávek sociálního pojištění , což je jako 50 % mezní daňová sazba .
Několik spolehlivých akcií vykázalo <ant>silné zisky , <ana>kterým</ana> nahrály zvláštní faktory</ant> , avšak většina akcií uzavřela s malou změnou .
silné zisky , kterým nahrály zvláštní faktory
zisky
kterým
gram
indefpron
pcedt
Několik spolehlivých akcií vykázalo <ant>silné zisky , kterým nahrály zvláštní faktory</ant> , avšak většina akcií uzavřela s malou změnou .
Několik spolehlivých akcií vykázalo silné zisky , <ana>kterým</ana> nahrály zvláštní faktory , avšak většina akcií uzavřela s malou změnou .
Několik spolehlivých akcií vykázalo silné zisky , kterým nahrály zvláštní faktory , avšak většina akcií uzavřela s malou změnou .
Nyní této oblasti dominuje <ant>Los Angeles Times , <ana>který</ana> má distribuci přesahující 1.1 milionu</ant> .
Los Angeles Times , který má distribuci přesahující 1.1 milionu
který
gram
indefpron
pcedt
Nyní této oblasti dominuje <ant>Los Angeles Times , který má distribuci přesahující 1.1 milionu</ant> .
Nyní této oblasti dominuje Los Angeles Times , <ana>který</ana> má distribuci přesahující 1.1 milionu .
Nyní této oblasti dominuje Los Angeles Times , který má distribuci přesahující 1.1 milionu .
V <ant>kroku , <ana>který</ana> doplňuje základní strategii společnosti</ant> , staví její jednotka Westmoreland Energy Inc . s partnerem čtyři uhelné elektrárny ve Virginii .
kroku , který doplňuje základní strategii společnosti
kroku
který
gram
indefpron
pcedt
V <ant>kroku , který doplňuje základní strategii společnosti</ant> , staví její jednotka Westmoreland Energy Inc . s partnerem čtyři uhelné elektrárny ve Virginii .
V kroku , <ana>který</ana> doplňuje základní strategii společnosti , staví její jednotka Westmoreland Energy Inc . s partnerem čtyři uhelné elektrárny ve Virginii .
V kroku , který doplňuje základní strategii společnosti , staví její jednotka Westmoreland Energy Inc . s partnerem čtyři uhelné elektrárny ve Virginii .
<ant>Michael A . Gaskin , <ana>kterému</ana> je 55 let</ant> , byl jmenován prezidentem a výkonným ředitelem této továrny na průmyslové roboty jakožto nástupce Waltera K . Weisela .
Michael A . Gaskin , kterému je 55 let
Gaskin
kterému
gram
indefpron
pcedt
<ant>Michael A . Gaskin , kterému je 55 let</ant> , byl jmenován prezidentem a výkonným ředitelem této továrny na průmyslové roboty jakožto nástupce Waltera K . Weisela .
Michael A . Gaskin , <ana>kterému</ana> je 55 let , byl jmenován prezidentem a výkonným ředitelem této továrny na průmyslové roboty jakožto nástupce Waltera K . Weisela .
Michael A . Gaskin , kterému je 55 let , byl jmenován prezidentem a výkonným ředitelem této továrny na průmyslové roboty jakožto nástupce Waltera K . Weisela .
<ant>Index Tokyo Stock Price Index , <ana>který</ana> obsahuje všechny položky v první sekci , která ve středu stoupla o 0.24 bodu</ant> , stoupl ve čtvrtek o 22.78 , což činí 0.86 % , na 2665.66 .
Index Tokyo Stock Price Index , který obsahuje všechny položky v první sekci , která ve středu stoupla o 0.24 bodu
Index
který
gram
indefpron
pcedt
<ant>Index Tokyo Stock Price Index , který obsahuje všechny položky v první sekci , která ve středu stoupla o 0.24 bodu</ant> , stoupl ve čtvrtek o 22.78 , což činí 0.86 % , na 2665.66 .
Index Tokyo Stock Price Index , <ana>který</ana> obsahuje všechny položky v první sekci , která ve středu stoupla o 0.24 bodu , stoupl ve čtvrtek o 22.78 , což činí 0.86 % , na 2665.66 .
Index Tokyo Stock Price Index , který obsahuje všechny položky v první sekci , která ve středu stoupla o 0.24 bodu , stoupl ve čtvrtek o 22.78 , což činí 0.86 % , na 2665.66 .
Michael Hirsch , ředitel investičního úseku Republic National Bank a ředitel newyorské skupiny FundTrust Group říká : " Je to <ant>časovaná bomba , <ana>která</ana> může každou chvíli vybuchnout</ant> . "
časovaná bomba , která může každou chvíli vybuchnout
bomba
která
gram
indefpron
pcedt
Michael Hirsch , ředitel investičního úseku Republic National Bank a ředitel newyorské skupiny FundTrust Group říká : " Je to <ant>časovaná bomba , která může každou chvíli vybuchnout</ant> . "
Michael Hirsch , ředitel investičního úseku Republic National Bank a ředitel newyorské skupiny FundTrust Group říká : " Je to časovaná bomba , <ana>která</ana> může každou chvíli vybuchnout . "
Michael Hirsch , ředitel investičního úseku Republic National Bank a ředitel newyorské skupiny FundTrust Group říká : " Je to časovaná bomba , která může každou chvíli vybuchnout . "
Nonkonformisté ve Warrenově soudu často obhajovali <ant>právní odkaz , <ana>který</ana> zdědili</ant> , říká profesor A . E . Dick Howard z Právnické fakulty Univerzity ve Virginii , " ale nonkonformisté dneška obhajují odkaz , který vytvořili . "
právní odkaz , který zdědili
odkaz
který
gram
indefpron
pcedt
Nonkonformisté ve Warrenově soudu často obhajovali <ant>právní odkaz , který zdědili</ant> , říká profesor A . E . Dick Howard z Právnické fakulty Univerzity ve Virginii , " ale nonkonformisté dneška obhajují odkaz , který vytvořili . "
Nonkonformisté ve Warrenově soudu často obhajovali právní odkaz , <ana>který</ana> zdědili , říká profesor A . E . Dick Howard z Právnické fakulty Univerzity ve Virginii , " ale nonkonformisté dneška obhajují odkaz , který vytvořili . "
Nonkonformisté ve Warrenově soudu často obhajovali právní odkaz , který zdědili , říká profesor A . E . Dick Howard z Právnické fakulty Univerzity ve Virginii , " ale nonkonformisté dneška obhajují odkaz , který vytvořili . "
<ant>Společnost General Motors Corp . hodlá koupit až 15 % společnosti Jaguar PLC</ant> , <ana>což</ana> bude její první výstřel v potenciální totální válce proti společnosti Ford Motor Co . o ovládnutí uvedeného britského výrobce automobilů .
Společnost General Motors Corp . hodlá koupit až 15 % společnosti Jaguar PLC
koupit
což
gram
indefpron
pcedt
<ant>Společnost General Motors Corp . hodlá koupit až 15 % společnosti Jaguar PLC</ant> , což bude její první výstřel v potenciální totální válce proti společnosti Ford Motor Co . o ovládnutí uvedeného britského výrobce automobilů .
Společnost General Motors Corp . hodlá koupit až 15 % společnosti Jaguar PLC , <ana>což</ana> bude její první výstřel v potenciální totální válce proti společnosti Ford Motor Co . o ovládnutí uvedeného britského výrobce automobilů .
Společnost General Motors Corp . hodlá koupit až 15 % společnosti Jaguar PLC , což bude její první výstřel v potenciální totální válce proti společnosti Ford Motor Co . o ovládnutí uvedeného britského výrobce automobilů .
Patří sem i fondy CDBG a <ant>Federální úřad pro bytovou výstavbu , který půjčuje peníze na hypotéky na soukromé domy a o <ana>němž</ana> se právě zjistilo , že je v mínusu 4 miliard dolarů</ant> .
Federální úřad pro bytovou výstavbu , který půjčuje peníze na hypotéky na soukromé domy a o němž se právě zjistilo , že je v mínusu 4 miliard dolarů
úřad
němž
gram
indefpron
pcedt
Patří sem i fondy CDBG a <ant>Federální úřad pro bytovou výstavbu , který půjčuje peníze na hypotéky na soukromé domy a o němž se právě zjistilo , že je v mínusu 4 miliard dolarů</ant> .
Patří sem i fondy CDBG a Federální úřad pro bytovou výstavbu , který půjčuje peníze na hypotéky na soukromé domy a o <ana>němž</ana> se právě zjistilo , že je v mínusu 4 miliard dolarů .
Patří sem i fondy CDBG a Federální úřad pro bytovou výstavbu , který půjčuje peníze na hypotéky na soukromé domy a o němž se právě zjistilo , že je v mínusu 4 miliard dolarů .
<ant>Společnost Amtech , <ana>která</ana> též poskytuje služby najímání techniků leteckým , obranným a počítačovým společnostem a společnostem se špičkovými technologiemi na jihozápadě USA a v oblasti Baltimore - Washington</ant> , uvedla , že konečné výsledky po auditu budou známy na konci listopadu .
Společnost Amtech , která též poskytuje služby najímání techniků leteckým , obranným a počítačovým společnostem a společnostem se špičkovými technologiemi na jihozápadě USA a v oblasti Baltimore - Washington
Společnost
která
gram
indefpron
pcedt
<ant>Společnost Amtech , která též poskytuje služby najímání techniků leteckým , obranným a počítačovým společnostem a společnostem se špičkovými technologiemi na jihozápadě USA a v oblasti Baltimore - Washington</ant> , uvedla , že konečné výsledky po auditu budou známy na konci listopadu .
Společnost Amtech , <ana>která</ana> též poskytuje služby najímání techniků leteckým , obranným a počítačovým společnostem a společnostem se špičkovými technologiemi na jihozápadě USA a v oblasti Baltimore - Washington , uvedla , že konečné výsledky po auditu budou známy na konci listopadu .
Společnost Amtech , která též poskytuje služby najímání techniků leteckým , obranným a počítačovým společnostem a společnostem se špičkovými technologiemi na jihozápadě USA a v oblasti Baltimore - Washington , uvedla , že konečné výsledky po auditu budou známy na konci listopadu .
Reynolds je <ant>třetí velká společnost vyrábějící hliník , <ana>jež</ana> od pátku uvedla zisky , které zklamaly</ant> .
třetí velká společnost vyrábějící hliník , jež od pátku uvedla zisky , které zklamaly
společnost
jež
gram
indefpron
pcedt
Reynolds je <ant>třetí velká společnost vyrábějící hliník , jež od pátku uvedla zisky , které zklamaly</ant> .
Reynolds je třetí velká společnost vyrábějící hliník , <ana>jež</ana> od pátku uvedla zisky , které zklamaly .
Reynolds je třetí velká společnost vyrábějící hliník , jež od pátku uvedla zisky , které zklamaly .
Mitterrand rovněž navrhl <ant>samostatnou " banku pro Evropu " , <ana>která</ana> by na Východ přiváděla peníze na rozvoj</ant> .
samostatnou " banku pro Evropu " , která by na Východ přiváděla peníze na rozvoj
banku
která
gram
indefpron
pcedt
Mitterrand rovněž navrhl <ant>samostatnou " banku pro Evropu " , která by na Východ přiváděla peníze na rozvoj</ant> .
Mitterrand rovněž navrhl samostatnou " banku pro Evropu " , <ana>která</ana> by na Východ přiváděla peníze na rozvoj .
Mitterrand rovněž navrhl samostatnou " banku pro Evropu " , která by na Východ přiváděla peníze na rozvoj .
Společnost LTV Corp . oznámila , že soudce federálního konkurzního soudu povolil prodloužení <ant>lhůty , do <ana>níž</ana> bude mít tato společnost vyrábějící ocelářské , letecké a energetické produkty výhradní právo předložit plán reorganizace</ant> , do 8 . března 1990 .
lhůty , do níž bude mít tato společnost vyrábějící ocelářské , letecké a energetické produkty výhradní právo předložit plán reorganizace
lhůty
níž
gram
indefpron
pcedt
Společnost LTV Corp . oznámila , že soudce federálního konkurzního soudu povolil prodloužení <ant>lhůty , do níž bude mít tato společnost vyrábějící ocelářské , letecké a energetické produkty výhradní právo předložit plán reorganizace</ant> , do 8 . března 1990 .
Společnost LTV Corp . oznámila , že soudce federálního konkurzního soudu povolil prodloužení lhůty , do <ana>níž</ana> bude mít tato společnost vyrábějící ocelářské , letecké a energetické produkty výhradní právo předložit plán reorganizace , do 8 . března 1990 .
Společnost LTV Corp . oznámila , že soudce federálního konkurzního soudu povolil prodloužení lhůty , do níž bude mít tato společnost vyrábějící ocelářské , letecké a energetické produkty výhradní právo předložit plán reorganizace , do 8 . března 1990 .
Index za tento týden získal <ant>119.88 bodů , čili 4.7 %</ant> , <ana>což</ana> je vůbec nejvyšší bodový týdenní nárůst a více než 50 % odraz z bodové ztráty ve výši 190.58 , která byla u indexu zaznamenána 13 . října .
119.88 bodů , čili 4.7 %
čili
což
gram
indefpron
pcedt
Index za tento týden získal <ant>119.88 bodů , čili 4.7 %</ant> , což je vůbec nejvyšší bodový týdenní nárůst a více než 50 % odraz z bodové ztráty ve výši 190.58 , která byla u indexu zaznamenána 13 . října .
Index za tento týden získal 119.88 bodů , čili 4.7 % , <ana>což</ana> je vůbec nejvyšší bodový týdenní nárůst a více než 50 % odraz z bodové ztráty ve výši 190.58 , která byla u indexu zaznamenána 13 . října .
Index za tento týden získal 119.88 bodů , čili 4.7 % , což je vůbec nejvyšší bodový týdenní nárůst a více než 50 % odraz z bodové ztráty ve výši 190.58 , která byla u indexu zaznamenána 13 . října .
Lidé blízcí burze řekli , že <ant>dalším návrhem , <ana>který</ana> bude pravděpodobně schválen</ant> , je rozšíření měsíčních výkazů programového obchodování o určité dny nebo dokonce hodiny intenzivního programového obchodování a o jména osob , které je prováděly .
dalším návrhem , který bude pravděpodobně schválen
návrhem
který
gram
indefpron
pcedt
Lidé blízcí burze řekli , že <ant>dalším návrhem , který bude pravděpodobně schválen</ant> , je rozšíření měsíčních výkazů programového obchodování o určité dny nebo dokonce hodiny intenzivního programového obchodování a o jména osob , které je prováděly .
Lidé blízcí burze řekli , že dalším návrhem , <ana>který</ana> bude pravděpodobně schválen , je rozšíření měsíčních výkazů programového obchodování o určité dny nebo dokonce hodiny intenzivního programového obchodování a o jména osob , které je prováděly .
Lidé blízcí burze řekli , že dalším návrhem , který bude pravděpodobně schválen , je rozšíření měsíčních výkazů programového obchodování o určité dny nebo dokonce hodiny intenzivního programového obchodování a o jména osob , které je prováděly .
<ant>Výzkumný program , na <ana>nějž</ana> bylo původně vyčleněno 11 milionů dolarů</ant> , bude dosud nejrozsáhlejším testováním různých druhů čistšího benzínu , řekl Joe Colucci , vedoucí oddělení paliv a maziv ve výzkumných laboratořích společnosti General Motors Corp .
Výzkumný program , na nějž bylo původně vyčleněno 11 milionů dolarů
program
nějž
gram
indefpron
pcedt
<ant>Výzkumný program , na nějž bylo původně vyčleněno 11 milionů dolarů</ant> , bude dosud nejrozsáhlejším testováním různých druhů čistšího benzínu , řekl Joe Colucci , vedoucí oddělení paliv a maziv ve výzkumných laboratořích společnosti General Motors Corp .
Výzkumný program , na <ana>nějž</ana> bylo původně vyčleněno 11 milionů dolarů , bude dosud nejrozsáhlejším testováním různých druhů čistšího benzínu , řekl Joe Colucci , vedoucí oddělení paliv a maziv ve výzkumných laboratořích společnosti General Motors Corp .
Výzkumný program , na nějž bylo původně vyčleněno 11 milionů dolarů , bude dosud nejrozsáhlejším testováním různých druhů čistšího benzínu , řekl Joe Colucci , vedoucí oddělení paliv a maziv ve výzkumných laboratořích společnosti General Motors Corp .
Když teď přijdete do nějakého okrsku , patrně tam najdete <ant>kandidáty , <ana>kteří</ana> mají na rasové otázky mnohem extrémnější názory , ať už jsou to běloši , nebo černoši</ant> .
kandidáty , kteří mají na rasové otázky mnohem extrémnější názory , ať už jsou to běloši , nebo černoši
kandidáty
kteří
gram
indefpron
pcedt
Když teď přijdete do nějakého okrsku , patrně tam najdete <ant>kandidáty , kteří mají na rasové otázky mnohem extrémnější názory , ať už jsou to běloši , nebo černoši</ant> .
Když teď přijdete do nějakého okrsku , patrně tam najdete kandidáty , <ana>kteří</ana> mají na rasové otázky mnohem extrémnější názory , ať už jsou to běloši , nebo černoši .
Když teď přijdete do nějakého okrsku , patrně tam najdete kandidáty , kteří mají na rasové otázky mnohem extrémnější názory , ať už jsou to běloši , nebo černoši .
Ministerstvo zahraničních věcí oznámilo , že USA a Sovětský svaz jednají o možném splacení <ant>dluhu ve výši 188 milionů dolarů , <ana>který</ana> předkomunistické Rusko dluží americké vládě</ant> .
dluhu ve výši 188 milionů dolarů , který předkomunistické Rusko dluží americké vládě
dluhu
který
gram
indefpron
pcedt
Ministerstvo zahraničních věcí oznámilo , že USA a Sovětský svaz jednají o možném splacení <ant>dluhu ve výši 188 milionů dolarů , který předkomunistické Rusko dluží americké vládě</ant> .
Ministerstvo zahraničních věcí oznámilo , že USA a Sovětský svaz jednají o možném splacení dluhu ve výši 188 milionů dolarů , <ana>který</ana> předkomunistické Rusko dluží americké vládě .
Ministerstvo zahraničních věcí oznámilo , že USA a Sovětský svaz jednají o možném splacení dluhu ve výši 188 milionů dolarů , který předkomunistické Rusko dluží americké vládě .
Zdroje z odvětví uvedly , že podle jejich očekávání propukne mezi <ant>společností TransCanada , <ana>která</ana> má monopol na transport kanadského plynu východně od Alberty</ant> , a společnostmi Nova and Westcoast , které vlastní potrubí v Albertě a západně od ní , nelítostná bitva .
společností TransCanada , která má monopol na transport kanadského plynu východně od Alberty
společností
která
gram
indefpron
pcedt
Zdroje z odvětví uvedly , že podle jejich očekávání propukne mezi <ant>společností TransCanada , která má monopol na transport kanadského plynu východně od Alberty</ant> , a společnostmi Nova and Westcoast , které vlastní potrubí v Albertě a západně od ní , nelítostná bitva .
Zdroje z odvětví uvedly , že podle jejich očekávání propukne mezi společností TransCanada , <ana>která</ana> má monopol na transport kanadského plynu východně od Alberty , a společnostmi Nova and Westcoast , které vlastní potrubí v Albertě a západně od ní , nelítostná bitva .
Zdroje z odvětví uvedly , že podle jejich očekávání propukne mezi společností TransCanada , která má monopol na transport kanadského plynu východně od Alberty , a společnostmi Nova and Westcoast , které vlastní potrubí v Albertě a západně od ní , nelítostná bitva .
Nepotravinářské závody v posledním fiskálním roce tvořily přibližně 27 % <ant>obratu společnosti Provigo , <ana>který</ana> dosáhl 7.38 miliardy kanadských dolarů ( 6.3 miliardy amerických dolarů</ant> ) .
obratu společnosti Provigo , který dosáhl 7.38 miliardy kanadských dolarů ( 6.3 miliardy amerických dolarů
obratu
který
gram
indefpron
pcedt
Nepotravinářské závody v posledním fiskálním roce tvořily přibližně 27 % <ant>obratu společnosti Provigo , který dosáhl 7.38 miliardy kanadských dolarů ( 6.3 miliardy amerických dolarů</ant> ) .
Nepotravinářské závody v posledním fiskálním roce tvořily přibližně 27 % obratu společnosti Provigo , <ana>který</ana> dosáhl 7.38 miliardy kanadských dolarů ( 6.3 miliardy amerických dolarů ) .
Nepotravinářské závody v posledním fiskálním roce tvořily přibližně 27 % obratu společnosti Provigo , který dosáhl 7.38 miliardy kanadských dolarů ( 6.3 miliardy amerických dolarů ) .
Největšího úspěchu však dosáhl Ted Kennedy svým nemilosrdným vylíčením " Ameriky podle Roberta Borka " - přehlídkou <ant>vymyšlených hrůz , <ana>které</ana> by logicky vyplynuly , jak tvrdil , z názorů , které pan Bork v období dvou desetiletí zastával</ant> .
vymyšlených hrůz , které by logicky vyplynuly , jak tvrdil , z názorů , které pan Bork v období dvou desetiletí zastával
hrůz
které
gram
indefpron
pcedt
Největšího úspěchu však dosáhl Ted Kennedy svým nemilosrdným vylíčením " Ameriky podle Roberta Borka " - přehlídkou <ant>vymyšlených hrůz , které by logicky vyplynuly , jak tvrdil , z názorů , které pan Bork v období dvou desetiletí zastával</ant> .
Největšího úspěchu však dosáhl Ted Kennedy svým nemilosrdným vylíčením " Ameriky podle Roberta Borka " - přehlídkou vymyšlených hrůz , <ana>které</ana> by logicky vyplynuly , jak tvrdil , z názorů , které pan Bork v období dvou desetiletí zastával .
Největšího úspěchu však dosáhl Ted Kennedy svým nemilosrdným vylíčením " Ameriky podle Roberta Borka " - přehlídkou vymyšlených hrůz , které by logicky vyplynuly , jak tvrdil , z názorů , které pan Bork v období dvou desetiletí zastával .
<ant>Poslední měření , <ana>které</ana> zpráva obsahovala</ant> , bylo z roku 1985 , ale nedávné rozhovory se Scottem naznačují , že o žádných změnách této tendence neví .
Poslední měření , které zpráva obsahovala
měření
které
gram
indefpron
pcedt
<ant>Poslední měření , které zpráva obsahovala</ant> , bylo z roku 1985 , ale nedávné rozhovory se Scottem naznačují , že o žádných změnách této tendence neví .
Poslední měření , <ana>které</ana> zpráva obsahovala , bylo z roku 1985 , ale nedávné rozhovory se Scottem naznačují , že o žádných změnách této tendence neví .
Poslední měření , které zpráva obsahovala , bylo z roku 1985 , ale nedávné rozhovory se Scottem naznačují , že o žádných změnách této tendence neví .
Národní úřad pro dopravní bezpečnost ( NTSB ) vydal prohlášení , že piloti chybně nastavili vztlakové a štěrbinové klapky letadla pro start a neprovedli <ant>povinné předletové kontroly , <ana>které</ana> by odhalily chybu</ant> .
povinné předletové kontroly , které by odhalily chybu
kontroly
které
gram
indefpron
pcedt
Národní úřad pro dopravní bezpečnost ( NTSB ) vydal prohlášení , že piloti chybně nastavili vztlakové a štěrbinové klapky letadla pro start a neprovedli <ant>povinné předletové kontroly , které by odhalily chybu</ant> .
Národní úřad pro dopravní bezpečnost ( NTSB ) vydal prohlášení , že piloti chybně nastavili vztlakové a štěrbinové klapky letadla pro start a neprovedli povinné předletové kontroly , <ana>které</ana> by odhalily chybu .
Národní úřad pro dopravní bezpečnost ( NTSB ) vydal prohlášení , že piloti chybně nastavili vztlakové a štěrbinové klapky letadla pro start a neprovedli povinné předletové kontroly , které by odhalily chybu .
Ceny obilí a sójových bobů navíc stouply po zprávách , že středozápadní sklizeň byla přerušena <ant>abnormálně časnou sněhovou bouří , <ana>která</ana> nasněžila několik palců ve státech Indiana a Ohio</ant> .
abnormálně časnou sněhovou bouří , která nasněžila několik palců ve státech Indiana a Ohio
bouří
která
gram
indefpron
pcedt
Ceny obilí a sójových bobů navíc stouply po zprávách , že středozápadní sklizeň byla přerušena <ant>abnormálně časnou sněhovou bouří , která nasněžila několik palců ve státech Indiana a Ohio</ant> .
Ceny obilí a sójových bobů navíc stouply po zprávách , že středozápadní sklizeň byla přerušena abnormálně časnou sněhovou bouří , <ana>která</ana> nasněžila několik palců ve státech Indiana a Ohio .
Ceny obilí a sójových bobů navíc stouply po zprávách , že středozápadní sklizeň byla přerušena abnormálně časnou sněhovou bouří , která nasněžila několik palců ve státech Indiana a Ohio .
<ant>Společnost First City , <ana>která</ana> vydává karty MasterCard i Visa</ant> , souhlasila s tím , že bude sloužit jako bankovní zástupce .
Společnost First City , která vydává karty MasterCard i Visa
Společnost
která
gram
indefpron
pcedt
<ant>Společnost First City , která vydává karty MasterCard i Visa</ant> , souhlasila s tím , že bude sloužit jako bankovní zástupce .
Společnost First City , <ana>která</ana> vydává karty MasterCard i Visa , souhlasila s tím , že bude sloužit jako bankovní zástupce .
Společnost First City , která vydává karty MasterCard i Visa , souhlasila s tím , že bude sloužit jako bankovní zástupce .
Ani <ant>společnosti , <ana>které</ana> provozují reklamy orientované na pohromy</ant> , se zajisté nepovažují za ty , kteří oběti přesvědčují k vymáhání škody .
společnosti , které provozují reklamy orientované na pohromy
společnosti
které
gram
indefpron
pcedt
Ani <ant>společnosti , které provozují reklamy orientované na pohromy</ant> , se zajisté nepovažují za ty , kteří oběti přesvědčují k vymáhání škody .
Ani společnosti , <ana>které</ana> provozují reklamy orientované na pohromy , se zajisté nepovažují za ty , kteří oběti přesvědčují k vymáhání škody .
Ani společnosti , které provozují reklamy orientované na pohromy , se zajisté nepovažují za ty , kteří oběti přesvědčují k vymáhání škody .
Představitelé Oaklandu si včera pozdě odpoledne stále ještě nebyli jisti rozsahem stavebních škod , v <ant>Oaklandu se zřítil úsek dvoupatrové dálnice I - 880</ant> , <ana>což</ana> zavinilo většinu úmrtí , které zemětřesení způsobilo .
Oaklandu se zřítil úsek dvoupatrové dálnice I - 880
zřítil
což
gram
indefpron
pcedt
Představitelé Oaklandu si včera pozdě odpoledne stále ještě nebyli jisti rozsahem stavebních škod , v <ant>Oaklandu se zřítil úsek dvoupatrové dálnice I - 880</ant> , což zavinilo většinu úmrtí , které zemětřesení způsobilo .
Představitelé Oaklandu si včera pozdě odpoledne stále ještě nebyli jisti rozsahem stavebních škod , v Oaklandu se zřítil úsek dvoupatrové dálnice I - 880 , <ana>což</ana> zavinilo většinu úmrtí , které zemětřesení způsobilo .
Představitelé Oaklandu si včera pozdě odpoledne stále ještě nebyli jisti rozsahem stavebních škod , v Oaklandu se zřítil úsek dvoupatrové dálnice I - 880 , což zavinilo většinu úmrtí , které zemětřesení způsobilo .
Jamajský úřad cestovního ruchu vydal ihned po obvinění agentury Young & Rubicam z toho , že podplácela jamajské představitele , aby v roce 1981 získala konto stálého zákazníka , <ant>ostré memorandum , v <ana>němž</ana> agenturu viní z trapného incidentu</ant> .
ostré memorandum , v němž agenturu viní z trapného incidentu
memorandum
němž
gram
indefpron
pcedt
Jamajský úřad cestovního ruchu vydal ihned po obvinění agentury Young & Rubicam z toho , že podplácela jamajské představitele , aby v roce 1981 získala konto stálého zákazníka , <ant>ostré memorandum , v němž agenturu viní z trapného incidentu</ant> .
Jamajský úřad cestovního ruchu vydal ihned po obvinění agentury Young & Rubicam z toho , že podplácela jamajské představitele , aby v roce 1981 získala konto stálého zákazníka , ostré memorandum , v <ana>němž</ana> agenturu viní z trapného incidentu .
Jamajský úřad cestovního ruchu vydal ihned po obvinění agentury Young & Rubicam z toho , že podplácela jamajské představitele , aby v roce 1981 získala konto stálého zákazníka , ostré memorandum , v němž agenturu viní z trapného incidentu .
<ant>Poslední období zahrnovalo čistý zisk 32 milionů dolarů v jednorázových akreditivech z prodeje nemovitostí</ant> , <ana>což</ana> ukazuje na provozní ztráty v tomto čtvrtletí v divizi plynu a ropy .
Poslední období zahrnovalo čistý zisk 32 milionů dolarů v jednorázových akreditivech z prodeje nemovitostí
zahrnovalo
což
gram
indefpron
pcedt
<ant>Poslední období zahrnovalo čistý zisk 32 milionů dolarů v jednorázových akreditivech z prodeje nemovitostí</ant> , což ukazuje na provozní ztráty v tomto čtvrtletí v divizi plynu a ropy .
Poslední období zahrnovalo čistý zisk 32 milionů dolarů v jednorázových akreditivech z prodeje nemovitostí , <ana>což</ana> ukazuje na provozní ztráty v tomto čtvrtletí v divizi plynu a ropy .
Poslední období zahrnovalo čistý zisk 32 milionů dolarů v jednorázových akreditivech z prodeje nemovitostí , což ukazuje na provozní ztráty v tomto čtvrtletí v divizi plynu a ropy .
Lukrativní indexové fondy zkrátka nejsou dostatečně přitažlivé , aby oprávnily <ant>vysoké poplatky a provize , které drobní investoři nezřídka platí a <ana>jež</ana> institucionální zákazníci odmítají platit</ant> .
vysoké poplatky a provize , které drobní investoři nezřídka platí a jež institucionální zákazníci odmítají platit
a
jež
gram
indefpron
pcedt
Lukrativní indexové fondy zkrátka nejsou dostatečně přitažlivé , aby oprávnily <ant>vysoké poplatky a provize , které drobní investoři nezřídka platí a jež institucionální zákazníci odmítají platit</ant> .
Lukrativní indexové fondy zkrátka nejsou dostatečně přitažlivé , aby oprávnily vysoké poplatky a provize , které drobní investoři nezřídka platí a <ana>jež</ana> institucionální zákazníci odmítají platit .
Lukrativní indexové fondy zkrátka nejsou dostatečně přitažlivé , aby oprávnily vysoké poplatky a provize , které drobní investoři nezřídka platí a jež institucionální zákazníci odmítají platit .
V jejím portfoliu jsou tak rozmanité společnosti jako společnost Air Europe ze Spojeného království , <ant>společnost Checkrobot Inc .</ant> , <ana>což</ana> je americká společnost vyrábějící pokladny pro supermarkety , společnost Norment Industries , americký výrobce bezpečnostních systémů , společnost Com Systems Inc . , americká regionální telekomunikační společnost , a velké projekty s nemovitostmi ve Spojených státech a Evropě .
společnost Checkrobot Inc .
společnost
což
gram
indefpron
pcedt
V jejím portfoliu jsou tak rozmanité společnosti jako společnost Air Europe ze Spojeného království , <ant>společnost Checkrobot Inc .</ant> , což je americká společnost vyrábějící pokladny pro supermarkety , společnost Norment Industries , americký výrobce bezpečnostních systémů , společnost Com Systems Inc . , americká regionální telekomunikační společnost , a velké projekty s nemovitostmi ve Spojených státech a Evropě .
V jejím portfoliu jsou tak rozmanité společnosti jako společnost Air Europe ze Spojeného království , společnost Checkrobot Inc . , <ana>což</ana> je americká společnost vyrábějící pokladny pro supermarkety , společnost Norment Industries , americký výrobce bezpečnostních systémů , společnost Com Systems Inc . , americká regionální telekomunikační společnost , a velké projekty s nemovitostmi ve Spojených státech a Evropě .
V jejím portfoliu jsou tak rozmanité společnosti jako společnost Air Europe ze Spojeného království , společnost Checkrobot Inc . , což je americká společnost vyrábějící pokladny pro supermarkety , společnost Norment Industries , americký výrobce bezpečnostních systémů , společnost Com Systems Inc . , americká regionální telekomunikační společnost , a velké projekty s nemovitostmi ve Spojených státech a Evropě .
<ant>Pattersonova skupina , <ana>která</ana> ovládá asi 42 % akcií společnosti Rally ' s</ant> , se zřejmě také pokusí o ovládnutí společnosti .
Pattersonova skupina , která ovládá asi 42 % akcií společnosti Rally ' s
skupina
která
gram
indefpron
pcedt
<ant>Pattersonova skupina , která ovládá asi 42 % akcií společnosti Rally ' s</ant> , se zřejmě také pokusí o ovládnutí společnosti .
Pattersonova skupina , <ana>která</ana> ovládá asi 42 % akcií společnosti Rally ' s , se zřejmě také pokusí o ovládnutí společnosti .
Pattersonova skupina , která ovládá asi 42 % akcií společnosti Rally ' s , se zřejmě také pokusí o ovládnutí společnosti .
Přestože objem obchodování dosáhl včera obrovských rozměrů , stále to bylo v rámci <ant>600 <ant>milionové obchodovací kapacity , <ana>kterou</ana> je burza podle svých slov od posílení počítačového vybavení po krachu v říjnu 1987 schopna zvládnout</ant> .
600 milionové obchodovací kapacity , kterou je burza podle svých slov od posílení počítačového vybavení po krachu v říjnu 1987 schopna zvládnout
kapacity
kterou
gram
indefpron
pcedt
Přestože objem obchodování dosáhl včera obrovských rozměrů , stále to bylo v rámci <ant>600 <ant>milionové obchodovací kapacity , kterou je burza podle svých slov od posílení počítačového vybavení po krachu v říjnu 1987 schopna zvládnout</ant> .
Přestože objem obchodování dosáhl včera obrovských rozměrů , stále to bylo v rámci 600 milionové obchodovací kapacity , <ana>kterou</ana> je burza podle svých slov od posílení počítačového vybavení po krachu v říjnu 1987 schopna zvládnout .
Přestože objem obchodování dosáhl včera obrovských rozměrů , stále to bylo v rámci 600 milionové obchodovací kapacity , kterou je burza podle svých slov od posílení počítačového vybavení po krachu v říjnu 1987 schopna zvládnout .
Jsou to hlavně <ant>úředníci , zákaznický segment , <ana>který</ana> se v minulosti ukázal pro prodejny se zbožím denní spotřeby jako těžko postižitelný</ant> .
úředníci , zákaznický segment , který se v minulosti ukázal pro prodejny se zbožím denní spotřeby jako těžko postižitelný
,
který
gram
indefpron
pcedt
Jsou to hlavně <ant>úředníci , zákaznický segment , který se v minulosti ukázal pro prodejny se zbožím denní spotřeby jako těžko postižitelný</ant> .
Jsou to hlavně úředníci , zákaznický segment , <ana>který</ana> se v minulosti ukázal pro prodejny se zbožím denní spotřeby jako těžko postižitelný .
Jsou to hlavně úředníci , zákaznický segment , který se v minulosti ukázal pro prodejny se zbožím denní spotřeby jako těžko postižitelný .
Maynard není <ant>prvním podnikatelem , <ana>který</ana> vyhnal ceny nahoru oproti zavedeným firmám</ant> .
prvním podnikatelem , který vyhnal ceny nahoru oproti zavedeným firmám
podnikatelem
který
gram
indefpron
pcedt
Maynard není <ant>prvním podnikatelem , který vyhnal ceny nahoru oproti zavedeným firmám</ant> .
Maynard není prvním podnikatelem , <ana>který</ana> vyhnal ceny nahoru oproti zavedeným firmám .
Maynard není prvním podnikatelem , který vyhnal ceny nahoru oproti zavedeným firmám .
Pro ostatní to po všech těch slibech a <ant>velkých penězích , <ana>které</ana> se vyplácely</ant> , bude znamenat hodně zklamání . "
velkých penězích , které se vyplácely
penězích
které
gram
indefpron
pcedt
Pro ostatní to po všech těch slibech a <ant>velkých penězích , které se vyplácely</ant> , bude znamenat hodně zklamání . "
Pro ostatní to po všech těch slibech a velkých penězích , <ana>které</ana> se vyplácely , bude znamenat hodně zklamání . "
Pro ostatní to po všech těch slibech a velkých penězích , které se vyplácely , bude znamenat hodně zklamání . "
V Burfordové zůstala hořkost kvůli <ant>ohromným soudním výlohám , <ana>jež</ana> si vyžádalo očištění jména</ant> .
ohromným soudním výlohám , jež si vyžádalo očištění jména
výlohám
jež
gram
indefpron
pcedt
V Burfordové zůstala hořkost kvůli <ant>ohromným soudním výlohám , jež si vyžádalo očištění jména</ant> .
V Burfordové zůstala hořkost kvůli ohromným soudním výlohám , <ana>jež</ana> si vyžádalo očištění jména .
V Burfordové zůstala hořkost kvůli ohromným soudním výlohám , jež si vyžádalo očištění jména .
<ant>Sovětská státní banka oznámila 90 % devalvaci rublu proti dolaru pro soukromé transakce</ant> , <ana>čímž</ana> se zřejmě pokouší omezit v zemi rychle rostoucí černý trh s tvrdou měnou .
Sovětská státní banka oznámila 90 % devalvaci rublu proti dolaru pro soukromé transakce
oznámila
čímž
gram
indefpron
pcedt
<ant>Sovětská státní banka oznámila 90 % devalvaci rublu proti dolaru pro soukromé transakce</ant> , čímž se zřejmě pokouší omezit v zemi rychle rostoucí černý trh s tvrdou měnou .
Sovětská státní banka oznámila 90 % devalvaci rublu proti dolaru pro soukromé transakce , <ana>čímž</ana> se zřejmě pokouší omezit v zemi rychle rostoucí černý trh s tvrdou měnou .
Sovětská státní banka oznámila 90 % devalvaci rublu proti dolaru pro soukromé transakce , čímž se zřejmě pokouší omezit v zemi rychle rostoucí černý trh s tvrdou měnou .
Podle měřítka Richterovy stupnice se <ant>představení , <ana>které</ana> v pátek a v sobotu večer předvedlo mužstvo Oakland Athetics</ant> , tím , že připravilo milosrdně rychlý konec utkání v rámci Nejdelší krátké série , pohybovalo mezi 10 a 11 .
představení , které v pátek a v sobotu večer předvedlo mužstvo Oakland Athetics
představení
které
gram
indefpron
pcedt
Podle měřítka Richterovy stupnice se <ant>představení , které v pátek a v sobotu večer předvedlo mužstvo Oakland Athetics</ant> , tím , že připravilo milosrdně rychlý konec utkání v rámci Nejdelší krátké série , pohybovalo mezi 10 a 11 .
Podle měřítka Richterovy stupnice se představení , <ana>které</ana> v pátek a v sobotu večer předvedlo mužstvo Oakland Athetics , tím , že připravilo milosrdně rychlý konec utkání v rámci Nejdelší krátké série , pohybovalo mezi 10 a 11 .
Podle měřítka Richterovy stupnice se představení , které v pátek a v sobotu večer předvedlo mužstvo Oakland Athetics , tím , že připravilo milosrdně rychlý konec utkání v rámci Nejdelší krátké série , pohybovalo mezi 10 a 11 .
Mezitím došlo k odchylce mezi dvěma nejdůležitějšími indikátory trhu , při které se <ant>Dow Jonesův index akcií dopravních společností , <ana>který</ana> je sesterským indexem Dow Jonesova indexu akcií průmyslových společností</ant> , propadl o 102.06 bodu na 304.23 - což je jeho druhý nejhlubší pokles po pádu o 164.78 bodu během krachu v roce 1987 .
Dow Jonesův index akcií dopravních společností , který je sesterským indexem Dow Jonesova indexu akcií průmyslových společností
index
který
gram
indefpron
pcedt
Mezitím došlo k odchylce mezi dvěma nejdůležitějšími indikátory trhu , při které se <ant>Dow Jonesův index akcií dopravních společností , který je sesterským indexem Dow Jonesova indexu akcií průmyslových společností</ant> , propadl o 102.06 bodu na 304.23 - což je jeho druhý nejhlubší pokles po pádu o 164.78 bodu během krachu v roce 1987 .
Mezitím došlo k odchylce mezi dvěma nejdůležitějšími indikátory trhu , při které se Dow Jonesův index akcií dopravních společností , <ana>který</ana> je sesterským indexem Dow Jonesova indexu akcií průmyslových společností , propadl o 102.06 bodu na 304.23 - což je jeho druhý nejhlubší pokles po pádu o 164.78 bodu během krachu v roce 1987 .
Mezitím došlo k odchylce mezi dvěma nejdůležitějšími indikátory trhu , při které se Dow Jonesův index akcií dopravních společností , který je sesterským indexem Dow Jonesova indexu akcií průmyslových společností , propadl o 102.06 bodu na 304.23 - což je jeho druhý nejhlubší pokles po pádu o 164.78 bodu během krachu v roce 1987 .
K 30 . červnu měla <ant>společnost Webster , <ana>která</ana> vlastní společnost First Federal Savings & Loan Association ve Waterbury</ant> , aktiva ve výši 699 milionů dolarů .
společnost Webster , která vlastní společnost First Federal Savings & Loan Association ve Waterbury
společnost
která
gram
indefpron
pcedt
K 30 . červnu měla <ant>společnost Webster , která vlastní společnost First Federal Savings & Loan Association ve Waterbury</ant> , aktiva ve výši 699 milionů dolarů .
K 30 . červnu měla společnost Webster , <ana>která</ana> vlastní společnost First Federal Savings & Loan Association ve Waterbury , aktiva ve výši 699 milionů dolarů .
K 30 . červnu měla společnost Webster , která vlastní společnost First Federal Savings & Loan Association ve Waterbury , aktiva ve výši 699 milionů dolarů .
Lidé bývají nejvěrnější <ant>značkám , <ana>které</ana> mají specifickou chuť</ant> , jako jsou cigarety nebo kečup .
značkám , které mají specifickou chuť
značkám
které
gram
indefpron
pcedt
Lidé bývají nejvěrnější <ant>značkám , které mají specifickou chuť</ant> , jako jsou cigarety nebo kečup .
Lidé bývají nejvěrnější značkám , <ana>které</ana> mají specifickou chuť , jako jsou cigarety nebo kečup .
Lidé bývají nejvěrnější značkám , které mají specifickou chuť , jako jsou cigarety nebo kečup .
Společnost MiniScribe Corp . z města Longmont v Coloradu uvedla , že představila <ant>jeden palec vysokou 80 megabytovou diskovou jednotku , o <ana>které</ana> doufá , že se prosadí u výrobců vysoce výkonných notebooků a přenosných počítačů</ant> .
jeden palec vysokou 80 megabytovou diskovou jednotku , o které doufá , že se prosadí u výrobců vysoce výkonných notebooků a přenosných počítačů
jednotku
které
gram
indefpron
pcedt
Společnost MiniScribe Corp . z města Longmont v Coloradu uvedla , že představila <ant>jeden palec vysokou 80 megabytovou diskovou jednotku , o které doufá , že se prosadí u výrobců vysoce výkonných notebooků a přenosných počítačů</ant> .
Společnost MiniScribe Corp . z města Longmont v Coloradu uvedla , že představila jeden palec vysokou 80 megabytovou diskovou jednotku , o <ana>které</ana> doufá , že se prosadí u výrobců vysoce výkonných notebooků a přenosných počítačů .
Společnost MiniScribe Corp . z města Longmont v Coloradu uvedla , že představila jeden palec vysokou 80 megabytovou diskovou jednotku , o které doufá , že se prosadí u výrobců vysoce výkonných notebooků a přenosných počítačů .
To ukazuje na škodlivý vliv lokální vládní regulace , zejména <ant>poplatků za územní a stavební rozhodnutí , <ana>které</ana> tlačí ceny bydlení mimo možnosti lidí s nízkými a středními příjmy</ant> .
poplatků za územní a stavební rozhodnutí , které tlačí ceny bydlení mimo možnosti lidí s nízkými a středními příjmy
poplatků
které
gram
indefpron
pcedt
To ukazuje na škodlivý vliv lokální vládní regulace , zejména <ant>poplatků za územní a stavební rozhodnutí , které tlačí ceny bydlení mimo možnosti lidí s nízkými a středními příjmy</ant> .
To ukazuje na škodlivý vliv lokální vládní regulace , zejména poplatků za územní a stavební rozhodnutí , <ana>které</ana> tlačí ceny bydlení mimo možnosti lidí s nízkými a středními příjmy .
To ukazuje na škodlivý vliv lokální vládní regulace , zejména poplatků za územní a stavební rozhodnutí , které tlačí ceny bydlení mimo možnosti lidí s nízkými a středními příjmy .
Soukromí investoři se s léty od burzy odvracejí a investiční firmy se snaží najít <ant>produkty , <ana>které</ana> by se makléřům dobře prodávaly</ant> .
produkty , které by se makléřům dobře prodávaly
produkty
které
gram
indefpron
pcedt
Soukromí investoři se s léty od burzy odvracejí a investiční firmy se snaží najít <ant>produkty , které by se makléřům dobře prodávaly</ant> .
Soukromí investoři se s léty od burzy odvracejí a investiční firmy se snaží najít produkty , <ana>které</ana> by se makléřům dobře prodávaly .
Soukromí investoři se s léty od burzy odvracejí a investiční firmy se snaží najít produkty , které by se makléřům dobře prodávaly .
V burzovním sálu <ant>společnosti Jefferies , <ana>která</ana> sídlí na okraji finančního okrsku , na vznešeném náměstí Finsbury Circus ,</ant> svítil na monitorech stolních počítačů hlavní ukazatel londýnského trhu - akciový index Financial Times - Stock Exchange 100 .
společnosti Jefferies , která sídlí na okraji finančního okrsku , na vznešeném náměstí Finsbury Circus ,
společnosti
která
gram
indefpron
pcedt
V burzovním sálu <ant>společnosti Jefferies , která sídlí na okraji finančního okrsku , na vznešeném náměstí Finsbury Circus ,</ant> svítil na monitorech stolních počítačů hlavní ukazatel londýnského trhu - akciový index Financial Times - Stock Exchange 100 .
V burzovním sálu společnosti Jefferies , <ana>která</ana> sídlí na okraji finančního okrsku , na vznešeném náměstí Finsbury Circus , svítil na monitorech stolních počítačů hlavní ukazatel londýnského trhu - akciový index Financial Times - Stock Exchange 100 .
V burzovním sálu společnosti Jefferies , která sídlí na okraji finančního okrsku , na vznešeném náměstí Finsbury Circus , svítil na monitorech stolních počítačů hlavní ukazatel londýnského trhu - akciový index Financial Times - Stock Exchange 100 .
<ant>Doyle ze společnosti Smith Barney , <ana>který</ana> včera snížil své odhady výdělků společnosti Anheuser pro rok 1990 na 2.95 dolaru na akcii z 3.10 dolaru</ant> , však nazval reakci trhu " oprávněnou " .
Doyle ze společnosti Smith Barney , který včera snížil své odhady výdělků společnosti Anheuser pro rok 1990 na 2.95 dolaru na akcii z 3.10 dolaru
Doyle
který
gram
indefpron
pcedt
<ant>Doyle ze společnosti Smith Barney , který včera snížil své odhady výdělků společnosti Anheuser pro rok 1990 na 2.95 dolaru na akcii z 3.10 dolaru</ant> , však nazval reakci trhu " oprávněnou " .
Doyle ze společnosti Smith Barney , <ana>který</ana> včera snížil své odhady výdělků společnosti Anheuser pro rok 1990 na 2.95 dolaru na akcii z 3.10 dolaru , však nazval reakci trhu " oprávněnou " .
Doyle ze společnosti Smith Barney , který včera snížil své odhady výdělků společnosti Anheuser pro rok 1990 na 2.95 dolaru na akcii z 3.10 dolaru , však nazval reakci trhu " oprávněnou " .
Tato společnost dále získala <ant>rodinný podnik Sundance Publishers and Distributors Inc . , <ana>který</ana> sídlí v Littletonu ve státě Massachusetts , kde vyrábí a distribuuje vzdělávací materiály</ant> .
rodinný podnik Sundance Publishers and Distributors Inc . , který sídlí v Littletonu ve státě Massachusetts , kde vyrábí a distribuuje vzdělávací materiály
podnik
který
gram
indefpron
pcedt
Tato společnost dále získala <ant>rodinný podnik Sundance Publishers and Distributors Inc . , který sídlí v Littletonu ve státě Massachusetts , kde vyrábí a distribuuje vzdělávací materiály</ant> .
Tato společnost dále získala rodinný podnik Sundance Publishers and Distributors Inc . , <ana>který</ana> sídlí v Littletonu ve státě Massachusetts , kde vyrábí a distribuuje vzdělávací materiály .
Tato společnost dále získala rodinný podnik Sundance Publishers and Distributors Inc . , který sídlí v Littletonu ve státě Massachusetts , kde vyrábí a distribuuje vzdělávací materiály .
On a další kritici tvrdí , že takováto pomoc studentům může znehodnotit <ant>účel standardizovaných testů , <ana>kterým</ana> je měřit pokrok v učení</ant> .
účel standardizovaných testů , kterým je měřit pokrok v učení
účel
kterým
gram
indefpron
pcedt
On a další kritici tvrdí , že takováto pomoc studentům může znehodnotit <ant>účel standardizovaných testů , kterým je měřit pokrok v učení</ant> .
On a další kritici tvrdí , že takováto pomoc studentům může znehodnotit účel standardizovaných testů , <ana>kterým</ana> je měřit pokrok v učení .
On a další kritici tvrdí , že takováto pomoc studentům může znehodnotit účel standardizovaných testů , kterým je měřit pokrok v učení .
Johnson řekl , že závod společnosti Western Digital v Portoriku byl postižen hurikánem Hugo , přičemž kvůli <ant>bouři , <ana>která</ana> zničila většinu infrastruktury tohoto karibského ostrova</ant> , ztratil tři výrobní dny .
bouři , která zničila většinu infrastruktury tohoto karibského ostrova
bouři
která
gram
indefpron
pcedt
Johnson řekl , že závod společnosti Western Digital v Portoriku byl postižen hurikánem Hugo , přičemž kvůli <ant>bouři , která zničila většinu infrastruktury tohoto karibského ostrova</ant> , ztratil tři výrobní dny .
Johnson řekl , že závod společnosti Western Digital v Portoriku byl postižen hurikánem Hugo , přičemž kvůli bouři , <ana>která</ana> zničila většinu infrastruktury tohoto karibského ostrova , ztratil tři výrobní dny .
Johnson řekl , že závod společnosti Western Digital v Portoriku byl postižen hurikánem Hugo , přičemž kvůli bouři , která zničila většinu infrastruktury tohoto karibského ostrova , ztratil tři výrobní dny .
Fond byl vytvořen zákonem o transaljašském ropovodu , který stanoví , že <ant>vlastník nebo provozovatel plavidla , <ana>jehož</ana> se únik ropy týká</ant> , musí zaplatit prvních 14 milionů dolarů odškodného .
vlastník nebo provozovatel plavidla , jehož se únik ropy týká
nebo
jehož
gram
indefpron
pcedt
Fond byl vytvořen zákonem o transaljašském ropovodu , který stanoví , že <ant>vlastník nebo provozovatel plavidla , jehož se únik ropy týká</ant> , musí zaplatit prvních 14 milionů dolarů odškodného .
Fond byl vytvořen zákonem o transaljašském ropovodu , který stanoví , že vlastník nebo provozovatel plavidla , <ana>jehož</ana> se únik ropy týká , musí zaplatit prvních 14 milionů dolarů odškodného .
Fond byl vytvořen zákonem o transaljašském ropovodu , který stanoví , že vlastník nebo provozovatel plavidla , jehož se únik ropy týká , musí zaplatit prvních 14 milionů dolarů odškodného .
Pan Trump stáhl svou nabídku předtím , než ji <ant>dozorčí rada AMR , <ana>která</ana> se má sejít zítra</ant> , i jen formálně zvážila .
dozorčí rada AMR , která se má sejít zítra
rada
která
gram
indefpron
pcedt
Pan Trump stáhl svou nabídku předtím , než ji <ant>dozorčí rada AMR , která se má sejít zítra</ant> , i jen formálně zvážila .
Pan Trump stáhl svou nabídku předtím , než ji dozorčí rada AMR , <ana>která</ana> se má sejít zítra , i jen formálně zvážila .
Pan Trump stáhl svou nabídku předtím , než ji dozorčí rada AMR , která se má sejít zítra , i jen formálně zvážila .
<ant>Společnost Ogden Corp . , <ana>která</ana> se též zabývá stavební údržbou a správou</ant> , prozatím vykázala čistý příjem za třetí čtvrtletí 27.1 milionu dolarů , respektive 67 centů na akcii , což je více než dvojnásobek loňských 13.5 milionu dolarů respektive 34 centů na akcii .
Společnost Ogden Corp . , která se též zabývá stavební údržbou a správou
Společnost
která
gram
indefpron
pcedt
<ant>Společnost Ogden Corp . , která se též zabývá stavební údržbou a správou</ant> , prozatím vykázala čistý příjem za třetí čtvrtletí 27.1 milionu dolarů , respektive 67 centů na akcii , což je více než dvojnásobek loňských 13.5 milionu dolarů respektive 34 centů na akcii .
Společnost Ogden Corp . , <ana>která</ana> se též zabývá stavební údržbou a správou , prozatím vykázala čistý příjem za třetí čtvrtletí 27.1 milionu dolarů , respektive 67 centů na akcii , což je více než dvojnásobek loňských 13.5 milionu dolarů respektive 34 centů na akcii .
Společnost Ogden Corp . , která se též zabývá stavební údržbou a správou , prozatím vykázala čistý příjem za třetí čtvrtletí 27.1 milionu dolarů , respektive 67 centů na akcii , což je více než dvojnásobek loňských 13.5 milionu dolarů respektive 34 centů na akcii .
<ant>Funkcionář , <ana>kterým</ana> byl David Runkel</ant> , dále řekl , že další důležitou revizí politiky ministerstva je nová směrnice varující prokurátory , aby v případě patřícím pod zákon o vyděračství " nepodnikali kroky , které by uškodily nevinným třetím stranám " .
Funkcionář , kterým byl David Runkel
Funkcionář
kterým
gram
indefpron
pcedt
<ant>Funkcionář , kterým byl David Runkel</ant> , dále řekl , že další důležitou revizí politiky ministerstva je nová směrnice varující prokurátory , aby v případě patřícím pod zákon o vyděračství " nepodnikali kroky , které by uškodily nevinným třetím stranám " .
Funkcionář , <ana>kterým</ana> byl David Runkel , dále řekl , že další důležitou revizí politiky ministerstva je nová směrnice varující prokurátory , aby v případě patřícím pod zákon o vyděračství " nepodnikali kroky , které by uškodily nevinným třetím stranám " .
Funkcionář , kterým byl David Runkel , dále řekl , že další důležitou revizí politiky ministerstva je nová směrnice varující prokurátory , aby v případě patřícím pod zákon o vyděračství " nepodnikali kroky , které by uškodily nevinným třetím stranám " .
Ministerstvo financí také oznámilo podrobnosti o <ant>neobvyklé dražbě směnek z tohoto týdne , <ana>která</ana> byla změněna tak , že přizpůsobila dobu vypršení maximální výše federálního zadlužení na zítřejší půlnoc</ant> .
neobvyklé dražbě směnek z tohoto týdne , která byla změněna tak , že přizpůsobila dobu vypršení maximální výše federálního zadlužení na zítřejší půlnoc
dražbě
která
gram
indefpron
pcedt
Ministerstvo financí také oznámilo podrobnosti o <ant>neobvyklé dražbě směnek z tohoto týdne , která byla změněna tak , že přizpůsobila dobu vypršení maximální výše federálního zadlužení na zítřejší půlnoc</ant> .
Ministerstvo financí také oznámilo podrobnosti o neobvyklé dražbě směnek z tohoto týdne , <ana>která</ana> byla změněna tak , že přizpůsobila dobu vypršení maximální výše federálního zadlužení na zítřejší půlnoc .
Ministerstvo financí také oznámilo podrobnosti o neobvyklé dražbě směnek z tohoto týdne , která byla změněna tak , že přizpůsobila dobu vypršení maximální výše federálního zadlužení na zítřejší půlnoc .
Zákonodárci i úředníci státní zprávy se shodují na tom , že páteční pokles sám o sobě nestačí k donucení obou stran , aby se u společného stolu opět pokusily dosáhnout <ant>dohody ohledně snížení schodku , <ana>která</ana> by byla vážnější a dalekosáhlejší než plán z loňského jara , který je všem k smíchu a dosud není plně zrealizován</ant> .
dohody ohledně snížení schodku , která by byla vážnější a dalekosáhlejší než plán z loňského jara , který je všem k smíchu a dosud není plně zrealizován
dohody
která
gram
indefpron
pcedt
Zákonodárci i úředníci státní zprávy se shodují na tom , že páteční pokles sám o sobě nestačí k donucení obou stran , aby se u společného stolu opět pokusily dosáhnout <ant>dohody ohledně snížení schodku , která by byla vážnější a dalekosáhlejší než plán z loňského jara , který je všem k smíchu a dosud není plně zrealizován</ant> .
Zákonodárci i úředníci státní zprávy se shodují na tom , že páteční pokles sám o sobě nestačí k donucení obou stran , aby se u společného stolu opět pokusily dosáhnout dohody ohledně snížení schodku , <ana>která</ana> by byla vážnější a dalekosáhlejší než plán z loňského jara , který je všem k smíchu a dosud není plně zrealizován .
Zákonodárci i úředníci státní zprávy se shodují na tom , že páteční pokles sám o sobě nestačí k donucení obou stran , aby se u společného stolu opět pokusily dosáhnout dohody ohledně snížení schodku , která by byla vážnější a dalekosáhlejší než plán z loňského jara , který je všem k smíchu a dosud není plně zrealizován .
Její výpočty ohledně splnění hotovostních plateb nezohledňují <ant>roční úrok obligací s odloženou splatností a nulovým výnosem ve výši 52 milionů dolarů , <ana>který</ana> nakonec bude muset být zaplacen</ant> .
roční úrok obligací s odloženou splatností a nulovým výnosem ve výši 52 milionů dolarů , který nakonec bude muset být zaplacen
úrok
který
gram
indefpron
pcedt
Její výpočty ohledně splnění hotovostních plateb nezohledňují <ant>roční úrok obligací s odloženou splatností a nulovým výnosem ve výši 52 milionů dolarů , který nakonec bude muset být zaplacen</ant> .
Její výpočty ohledně splnění hotovostních plateb nezohledňují roční úrok obligací s odloženou splatností a nulovým výnosem ve výši 52 milionů dolarů , <ana>který</ana> nakonec bude muset být zaplacen .
Její výpočty ohledně splnění hotovostních plateb nezohledňují roční úrok obligací s odloženou splatností a nulovým výnosem ve výši 52 milionů dolarů , který nakonec bude muset být zaplacen .
Přitahuje lidi s legračními účesy ( nebo bez účesů - dívka přede mnou s kadeřemi jako hřebíky seděla vedle <ant>mladíka , <ana>který</ana> si ty svoje zase oholil</ant> ) .
mladíka , který si ty svoje zase oholil
mladíka
který
gram
indefpron
pcedt
Přitahuje lidi s legračními účesy ( nebo bez účesů - dívka přede mnou s kadeřemi jako hřebíky seděla vedle <ant>mladíka , který si ty svoje zase oholil</ant> ) .
Přitahuje lidi s legračními účesy ( nebo bez účesů - dívka přede mnou s kadeřemi jako hřebíky seděla vedle mladíka , <ana>který</ana> si ty svoje zase oholil ) .
Přitahuje lidi s legračními účesy ( nebo bez účesů - dívka přede mnou s kadeřemi jako hřebíky seděla vedle mladíka , který si ty svoje zase oholil ) .
<ant>Tato jednání , <ana>která</ana> se konají v New Yorku</ant> , jsou první od chvíle , kdy americký prezident Bush a sovětský ministr zahraničích věcí Ševardnadze zveřejnili v září své plány zlikvidovat existující zbraně .
Tato jednání , která se konají v New Yorku
jednání
která
gram
indefpron
pcedt
<ant>Tato jednání , která se konají v New Yorku</ant> , jsou první od chvíle , kdy americký prezident Bush a sovětský ministr zahraničích věcí Ševardnadze zveřejnili v září své plány zlikvidovat existující zbraně .
Tato jednání , <ana>která</ana> se konají v New Yorku , jsou první od chvíle , kdy americký prezident Bush a sovětský ministr zahraničích věcí Ševardnadze zveřejnili v září své plány zlikvidovat existující zbraně .
Tato jednání , která se konají v New Yorku , jsou první od chvíle , kdy americký prezident Bush a sovětský ministr zahraničích věcí Ševardnadze zveřejnili v září své plány zlikvidovat existující zbraně .