sentence_ant_ana
stringlengths
41
4.94k
antedecent_whole
stringlengths
1
421
antedecent_root
stringlengths
1
19
anaphora
stringclasses
328 values
category
stringclasses
2 values
sempos
stringclasses
3 values
corpus
stringclasses
3 values
sentence_ant
stringlengths
30
4.92k
sentence_ana
stringlengths
30
4.92k
sentence_clear
stringlengths
19
4.91k
Republikán James Traficant ( D . , Ohio ) řekl , že <ant>pozměňovací návrh , <ana>který</ana> prošel 271 - 147</ant> , " dá americkým pracujícím vědět , že na ně občas myslíme . "
pozměňovací návrh , který prošel 271 - 147
návrh
který
gram
indefpron
pcedt
Republikán James Traficant ( D . , Ohio ) řekl , že <ant>pozměňovací návrh , který prošel 271 - 147</ant> , " dá americkým pracujícím vědět , že na ně občas myslíme . "
Republikán James Traficant ( D . , Ohio ) řekl , že pozměňovací návrh , <ana>který</ana> prošel 271 - 147 , " dá americkým pracujícím vědět , že na ně občas myslíme . "
Republikán James Traficant ( D . , Ohio ) řekl , že pozměňovací návrh , který prošel 271 - 147 , " dá americkým pracujícím vědět , že na ně občas myslíme . "
<ant>Paní Johnsonová , <ana>která</ana> pracuje pro společnost Aetna ve Walnut Creek , což je předměstí East Bay</ant> , je zděšená ničivou silou zemětřesení .
Paní Johnsonová , která pracuje pro společnost Aetna ve Walnut Creek , což je předměstí East Bay
Johnsonová
která
gram
indefpron
pcedt
<ant>Paní Johnsonová , která pracuje pro společnost Aetna ve Walnut Creek , což je předměstí East Bay</ant> , je zděšená ničivou silou zemětřesení .
Paní Johnsonová , <ana>která</ana> pracuje pro společnost Aetna ve Walnut Creek , což je předměstí East Bay , je zděšená ničivou silou zemětřesení .
Paní Johnsonová , která pracuje pro společnost Aetna ve Walnut Creek , což je předměstí East Bay , je zděšená ničivou silou zemětřesení .
Courter oproti tomu působí jako stín <ant>toho sebejistého dravce , <ana>který</ana> před dvěma lety hájil před národní soudní komorou Olivera Northa při výsleších ohledně aféry Írán - Kontra</ant> .
toho sebejistého dravce , který před dvěma lety hájil před národní soudní komorou Olivera Northa při výsleších ohledně aféry Írán - Kontra
dravce
který
gram
indefpron
pcedt
Courter oproti tomu působí jako stín <ant>toho sebejistého dravce , který před dvěma lety hájil před národní soudní komorou Olivera Northa při výsleších ohledně aféry Írán - Kontra</ant> .
Courter oproti tomu působí jako stín toho sebejistého dravce , <ana>který</ana> před dvěma lety hájil před národní soudní komorou Olivera Northa při výsleších ohledně aféry Írán - Kontra .
Courter oproti tomu působí jako stín toho sebejistého dravce , který před dvěma lety hájil před národní soudní komorou Olivera Northa při výsleších ohledně aféry Írán - Kontra .
Zájem o nákup akcií <ant>společnosti Du Pont , <ana>která</ana> deklarovala dělení akcií a zvýšení dividend</ant> , a některé další emise nejkvalitnějších akcií zajistily Dow - Jonesovu indexu akcií průmyslových společností lepší výsledek než jiným širším indexům .
společnosti Du Pont , která deklarovala dělení akcií a zvýšení dividend
společnosti
která
gram
indefpron
pcedt
Zájem o nákup akcií <ant>společnosti Du Pont , která deklarovala dělení akcií a zvýšení dividend</ant> , a některé další emise nejkvalitnějších akcií zajistily Dow - Jonesovu indexu akcií průmyslových společností lepší výsledek než jiným širším indexům .
Zájem o nákup akcií společnosti Du Pont , <ana>která</ana> deklarovala dělení akcií a zvýšení dividend , a některé další emise nejkvalitnějších akcií zajistily Dow - Jonesovu indexu akcií průmyslových společností lepší výsledek než jiným širším indexům .
Zájem o nákup akcií společnosti Du Pont , která deklarovala dělení akcií a zvýšení dividend , a některé další emise nejkvalitnějších akcií zajistily Dow - Jonesovu indexu akcií průmyslových společností lepší výsledek než jiným širším indexům .
Nejmilitantnější opozice proti importu americké televize přišla od <ant>francouzských televizních a filmových producentů , <ana>kteří</ana> požadují kvóty zajišťující , aby plných 60 % pořadů v evropských televizích bylo vyrobeno v Evropě</ant> .
francouzských televizních a filmových producentů , kteří požadují kvóty zajišťující , aby plných 60 % pořadů v evropských televizích bylo vyrobeno v Evropě
producentů
kteří
gram
indefpron
pcedt
Nejmilitantnější opozice proti importu americké televize přišla od <ant>francouzských televizních a filmových producentů , kteří požadují kvóty zajišťující , aby plných 60 % pořadů v evropských televizích bylo vyrobeno v Evropě</ant> .
Nejmilitantnější opozice proti importu americké televize přišla od francouzských televizních a filmových producentů , <ana>kteří</ana> požadují kvóty zajišťující , aby plných 60 % pořadů v evropských televizích bylo vyrobeno v Evropě .
Nejmilitantnější opozice proti importu americké televize přišla od francouzských televizních a filmových producentů , kteří požadují kvóty zajišťující , aby plných 60 % pořadů v evropských televizích bylo vyrobeno v Evropě .
Právě teď pan Hulings mává svým dostihovým programem a povzbuzuje <ant>hladkého plnokrevníka jménem Karnak on the Nile , <ana>který</ana> právě uhání tryskem po cílové rovince</ant> .
hladkého plnokrevníka jménem Karnak on the Nile , který právě uhání tryskem po cílové rovince
plnokrevníka
který
gram
indefpron
pcedt
Právě teď pan Hulings mává svým dostihovým programem a povzbuzuje <ant>hladkého plnokrevníka jménem Karnak on the Nile , který právě uhání tryskem po cílové rovince</ant> .
Právě teď pan Hulings mává svým dostihovým programem a povzbuzuje hladkého plnokrevníka jménem Karnak on the Nile , <ana>který</ana> právě uhání tryskem po cílové rovince .
Právě teď pan Hulings mává svým dostihovým programem a povzbuzuje hladkého plnokrevníka jménem Karnak on the Nile , který právě uhání tryskem po cílové rovince .
Záliba paní Fosterové není nic ve srovnání s <ant>olejovým , hodinu trvajícím masírováním , <ana>které</ana> si vychutnávají návštěvníci lázní</ant> .
olejovým , hodinu trvajícím masírováním , které si vychutnávají návštěvníci lázní
masírováním
které
gram
indefpron
pcedt
Záliba paní Fosterové není nic ve srovnání s <ant>olejovým , hodinu trvajícím masírováním , které si vychutnávají návštěvníci lázní</ant> .
Záliba paní Fosterové není nic ve srovnání s olejovým , hodinu trvajícím masírováním , <ana>které</ana> si vychutnávají návštěvníci lázní .
Záliba paní Fosterové není nic ve srovnání s olejovým , hodinu trvajícím masírováním , které si vychutnávají návštěvníci lázní .
Společnost PS New Hampshire obdržela oslazenou nabídku od dalšího navrhovatele , společnosti United Illuminating , která svůj nový návrh ohodnotila na <ant>2.29 miliardy dolarů</ant> , <ana>což</ana> je dosud evidentně nejvíce ze všech .
2.29 miliardy dolarů
miliardy
což
gram
indefpron
pcedt
Společnost PS New Hampshire obdržela oslazenou nabídku od dalšího navrhovatele , společnosti United Illuminating , která svůj nový návrh ohodnotila na <ant>2.29 miliardy dolarů</ant> , což je dosud evidentně nejvíce ze všech .
Společnost PS New Hampshire obdržela oslazenou nabídku od dalšího navrhovatele , společnosti United Illuminating , která svůj nový návrh ohodnotila na 2.29 miliardy dolarů , <ana>což</ana> je dosud evidentně nejvíce ze všech .
Společnost PS New Hampshire obdržela oslazenou nabídku od dalšího navrhovatele , společnosti United Illuminating , která svůj nový návrh ohodnotila na 2.29 miliardy dolarů , což je dosud evidentně nejvíce ze všech .
Pan Herscu odstartoval <ant>ambiciózní , avšak osudnou , nákupní horečku za 1 miliardu dolarů , <ana>která</ana> zahrnovala Bonwit Teller a B . Altman & Co . , dále většinový podíl ve firmách Merksamer Jewelers , v řetězci v Sacramentu , dále v Sakowitz Inc . , v maloobchodu sídlícím v Houstonu , a v Parisian Inc . , v řetězci obchodních domů na jihovýchodě</ant> .
ambiciózní , avšak osudnou , nákupní horečku za 1 miliardu dolarů , která zahrnovala Bonwit Teller a B . Altman & Co . , dále většinový podíl ve firmách Merksamer Jewelers , v řetězci v Sacramentu , dále v Sakowitz Inc . , v maloobchodu sídlícím v Houstonu , a v Parisian Inc . , v řetězci obchodních domů na jihovýchodě
horečku
která
gram
indefpron
pcedt
Pan Herscu odstartoval <ant>ambiciózní , avšak osudnou , nákupní horečku za 1 miliardu dolarů , která zahrnovala Bonwit Teller a B . Altman & Co . , dále většinový podíl ve firmách Merksamer Jewelers , v řetězci v Sacramentu , dále v Sakowitz Inc . , v maloobchodu sídlícím v Houstonu , a v Parisian Inc . , v řetězci obchodních domů na jihovýchodě</ant> .
Pan Herscu odstartoval ambiciózní , avšak osudnou , nákupní horečku za 1 miliardu dolarů , <ana>která</ana> zahrnovala Bonwit Teller a B . Altman & Co . , dále většinový podíl ve firmách Merksamer Jewelers , v řetězci v Sacramentu , dále v Sakowitz Inc . , v maloobchodu sídlícím v Houstonu , a v Parisian Inc . , v řetězci obchodních domů na jihovýchodě .
Pan Herscu odstartoval ambiciózní , avšak osudnou , nákupní horečku za 1 miliardu dolarů , která zahrnovala Bonwit Teller a B . Altman & Co . , dále většinový podíl ve firmách Merksamer Jewelers , v řetězci v Sacramentu , dále v Sakowitz Inc . , v maloobchodu sídlícím v Houstonu , a v Parisian Inc . , v řetězci obchodních domů na jihovýchodě .
Mnoho akcií zahájilo obchodování v následující půl hodině , během které <ant>49 specializovaných firem Newyorské burzy , <ana>které</ana> mají na starosti hladký průběh obchodování</ant> , hledalo mezi velkými brokerskými firmami zájemce o nákup , aby vybalancovali vlnu prodejů .
49 specializovaných firem Newyorské burzy , které mají na starosti hladký průběh obchodování
firem
které
gram
indefpron
pcedt
Mnoho akcií zahájilo obchodování v následující půl hodině , během které <ant>49 specializovaných firem Newyorské burzy , které mají na starosti hladký průběh obchodování</ant> , hledalo mezi velkými brokerskými firmami zájemce o nákup , aby vybalancovali vlnu prodejů .
Mnoho akcií zahájilo obchodování v následující půl hodině , během které 49 specializovaných firem Newyorské burzy , <ana>které</ana> mají na starosti hladký průběh obchodování , hledalo mezi velkými brokerskými firmami zájemce o nákup , aby vybalancovali vlnu prodejů .
Mnoho akcií zahájilo obchodování v následující půl hodině , během které 49 specializovaných firem Newyorské burzy , které mají na starosti hladký průběh obchodování , hledalo mezi velkými brokerskými firmami zájemce o nákup , aby vybalancovali vlnu prodejů .
Nové předpisy podle NHTSA zakážou , aby kdokoli kromě dovozce , který se zaregistroval u americké vlády , a osob , které mají smlouvu s registrovaným dovozcem , trvale dovážel <ant>vozidlo , <ana>které</ana> nesplňuje americké bezpečnostní normy pro automobily</ant> .
vozidlo , které nesplňuje americké bezpečnostní normy pro automobily
vozidlo
které
gram
indefpron
pcedt
Nové předpisy podle NHTSA zakážou , aby kdokoli kromě dovozce , který se zaregistroval u americké vlády , a osob , které mají smlouvu s registrovaným dovozcem , trvale dovážel <ant>vozidlo , které nesplňuje americké bezpečnostní normy pro automobily</ant> .
Nové předpisy podle NHTSA zakážou , aby kdokoli kromě dovozce , který se zaregistroval u americké vlády , a osob , které mají smlouvu s registrovaným dovozcem , trvale dovážel vozidlo , <ana>které</ana> nesplňuje americké bezpečnostní normy pro automobily .
Nové předpisy podle NHTSA zakážou , aby kdokoli kromě dovozce , který se zaregistroval u americké vlády , a osob , které mají smlouvu s registrovaným dovozcem , trvale dovážel vozidlo , které nesplňuje americké bezpečnostní normy pro automobily .
Je také <ant>zábavným spisovatelem , <ana>který</ana> dokáže spojit vtipné hlášky a slovní hříčky s programátorskými detaily a srozumitelným výkladem , jak počítače fungují</ant> .
zábavným spisovatelem , který dokáže spojit vtipné hlášky a slovní hříčky s programátorskými detaily a srozumitelným výkladem , jak počítače fungují
spisovatelem
který
gram
indefpron
pcedt
Je také <ant>zábavným spisovatelem , který dokáže spojit vtipné hlášky a slovní hříčky s programátorskými detaily a srozumitelným výkladem , jak počítače fungují</ant> .
Je také zábavným spisovatelem , <ana>který</ana> dokáže spojit vtipné hlášky a slovní hříčky s programátorskými detaily a srozumitelným výkladem , jak počítače fungují .
Je také zábavným spisovatelem , který dokáže spojit vtipné hlášky a slovní hříčky s programátorskými detaily a srozumitelným výkladem , jak počítače fungují .
Icahn možná nebude chtít své akcie prodat , pokud nezíská <ant>zvláštní dividendu podobnou té , <ana>kterou</ana> získal před tím , než v červnu prodal svůj podíl ve společnosti Texaco Inc . - což byl krok , který mu poskytl dostatek peněz k rozhodnutí ohledně společnosti USX</ant> .
zvláštní dividendu podobnou té , kterou získal před tím , než v červnu prodal svůj podíl ve společnosti Texaco Inc . - což byl krok , který mu poskytl dostatek peněz k rozhodnutí ohledně společnosti USX
dividendu
kterou
gram
indefpron
pcedt
Icahn možná nebude chtít své akcie prodat , pokud nezíská <ant>zvláštní dividendu podobnou té , kterou získal před tím , než v červnu prodal svůj podíl ve společnosti Texaco Inc . - což byl krok , který mu poskytl dostatek peněz k rozhodnutí ohledně společnosti USX</ant> .
Icahn možná nebude chtít své akcie prodat , pokud nezíská zvláštní dividendu podobnou té , <ana>kterou</ana> získal před tím , než v červnu prodal svůj podíl ve společnosti Texaco Inc . - což byl krok , který mu poskytl dostatek peněz k rozhodnutí ohledně společnosti USX .
Icahn možná nebude chtít své akcie prodat , pokud nezíská zvláštní dividendu podobnou té , kterou získal před tím , než v červnu prodal svůj podíl ve společnosti Texaco Inc . - což byl krok , který mu poskytl dostatek peněz k rozhodnutí ohledně společnosti USX .
Při jiném obchodování vzrostla společnost Medco Containment Services o 7 / 8 na 15 při 1.9 milionu akcií poté , co oznámila ztrátu za <ant>první čtvrtletí , <ana>které</ana> skončilo 30 . září</ant> .
první čtvrtletí , které skončilo 30 . září
čtvrtletí
které
gram
indefpron
pcedt
Při jiném obchodování vzrostla společnost Medco Containment Services o 7 / 8 na 15 při 1.9 milionu akcií poté , co oznámila ztrátu za <ant>první čtvrtletí , které skončilo 30 . září</ant> .
Při jiném obchodování vzrostla společnost Medco Containment Services o 7 / 8 na 15 při 1.9 milionu akcií poté , co oznámila ztrátu za první čtvrtletí , <ana>které</ana> skončilo 30 . září .
Při jiném obchodování vzrostla společnost Medco Containment Services o 7 / 8 na 15 při 1.9 milionu akcií poté , co oznámila ztrátu za první čtvrtletí , které skončilo 30 . září .
To se nelíbí řadě současných držitelů , například <ant>společnosti Allianz , <ana>která</ana> si nemůže být jista tím , že pokud se sloučí se společností Paribas , prodá všechny své akcie</ant> .
společnosti Allianz , která si nemůže být jista tím , že pokud se sloučí se společností Paribas , prodá všechny své akcie
společnosti
která
gram
indefpron
pcedt
To se nelíbí řadě současných držitelů , například <ant>společnosti Allianz , která si nemůže být jista tím , že pokud se sloučí se společností Paribas , prodá všechny své akcie</ant> .
To se nelíbí řadě současných držitelů , například společnosti Allianz , <ana>která</ana> si nemůže být jista tím , že pokud se sloučí se společností Paribas , prodá všechny své akcie .
To se nelíbí řadě současných držitelů , například společnosti Allianz , která si nemůže být jista tím , že pokud se sloučí se společností Paribas , prodá všechny své akcie .
Akcie <ant>společnosti International Business Machines , <ana>která</ana> včera oznámila zisk</ant> , ukončily obchodování o 1 bod výše na 103 poté , co během pátečních seancí poprvé za 5 let spadly pod hranici 100 bodů .
společnosti International Business Machines , která včera oznámila zisk
společnosti
která
gram
indefpron
pcedt
Akcie <ant>společnosti International Business Machines , která včera oznámila zisk</ant> , ukončily obchodování o 1 bod výše na 103 poté , co během pátečních seancí poprvé za 5 let spadly pod hranici 100 bodů .
Akcie společnosti International Business Machines , <ana>která</ana> včera oznámila zisk , ukončily obchodování o 1 bod výše na 103 poté , co během pátečních seancí poprvé za 5 let spadly pod hranici 100 bodů .
Akcie společnosti International Business Machines , která včera oznámila zisk , ukončily obchodování o 1 bod výše na 103 poté , co během pátečních seancí poprvé za 5 let spadly pod hranici 100 bodů .
Firma Quantum reprezentuje do určité míry <ant>nové časy , <ana>které</ana> nastaly pro výrobce takzvaných komoditních plastů , rozšiřujících se v moderním životě</ant> .
nové časy , které nastaly pro výrobce takzvaných komoditních plastů , rozšiřujících se v moderním životě
časy
které
gram
indefpron
pcedt
Firma Quantum reprezentuje do určité míry <ant>nové časy , které nastaly pro výrobce takzvaných komoditních plastů , rozšiřujících se v moderním životě</ant> .
Firma Quantum reprezentuje do určité míry nové časy , <ana>které</ana> nastaly pro výrobce takzvaných komoditních plastů , rozšiřujících se v moderním životě .
Firma Quantum reprezentuje do určité míry nové časy , které nastaly pro výrobce takzvaných komoditních plastů , rozšiřujících se v moderním životě .
Mezi dva kupce , o nichž se nejvíc mluví , aniž by se kdokoli z nich vyjádřil , patří <ant>společnost Coniston Partners , <ana>jež</ana> bojovala se správní radou společnosti UAL v roce 1987</ant> , a newyorský realitní developer Donald Trump , který nedávno učinil nabídku na společnost American Airlines , jejíž mateřskou společností je AMR Corp . , a pak ji stáhl .
společnost Coniston Partners , jež bojovala se správní radou společnosti UAL v roce 1987
společnost
jež
gram
indefpron
pcedt
Mezi dva kupce , o nichž se nejvíc mluví , aniž by se kdokoli z nich vyjádřil , patří <ant>společnost Coniston Partners , jež bojovala se správní radou společnosti UAL v roce 1987</ant> , a newyorský realitní developer Donald Trump , který nedávno učinil nabídku na společnost American Airlines , jejíž mateřskou společností je AMR Corp . , a pak ji stáhl .
Mezi dva kupce , o nichž se nejvíc mluví , aniž by se kdokoli z nich vyjádřil , patří společnost Coniston Partners , <ana>jež</ana> bojovala se správní radou společnosti UAL v roce 1987 , a newyorský realitní developer Donald Trump , který nedávno učinil nabídku na společnost American Airlines , jejíž mateřskou společností je AMR Corp . , a pak ji stáhl .
Mezi dva kupce , o nichž se nejvíc mluví , aniž by se kdokoli z nich vyjádřil , patří společnost Coniston Partners , jež bojovala se správní radou společnosti UAL v roce 1987 , a newyorský realitní developer Donald Trump , který nedávno učinil nabídku na společnost American Airlines , jejíž mateřskou společností je AMR Corp . , a pak ji stáhl .
<ant>Společnost Maxicare , <ana>která</ana> o ochranu před věřiteli požádala 16 . března</ant> , má celkový dluh ve výši 750 milionů dolarů .
Společnost Maxicare , která o ochranu před věřiteli požádala 16 . března
Společnost
která
gram
indefpron
pcedt
<ant>Společnost Maxicare , která o ochranu před věřiteli požádala 16 . března</ant> , má celkový dluh ve výši 750 milionů dolarů .
Společnost Maxicare , <ana>která</ana> o ochranu před věřiteli požádala 16 . března , má celkový dluh ve výši 750 milionů dolarů .
Společnost Maxicare , která o ochranu před věřiteli požádala 16 . března , má celkový dluh ve výši 750 milionů dolarů .
Nebyl to velký objem , protože prostě bylo nemožné dostat akcie do pohybu , řekl E . E . " Buzzy " Geduld , prezident <ant>Herzog , Heine , Geduld , newyorkské společnosti , <ana>která</ana> na mimoburzovním trhu obchoduje s tisícovkami cenných papírů</ant> .
Herzog , Heine , Geduld , newyorkské společnosti , která na mimoburzovním trhu obchoduje s tisícovkami cenných papírů
společnosti
která
gram
indefpron
pcedt
Nebyl to velký objem , protože prostě bylo nemožné dostat akcie do pohybu , řekl E . E . " Buzzy " Geduld , prezident <ant>Herzog , Heine , Geduld , newyorkské společnosti , která na mimoburzovním trhu obchoduje s tisícovkami cenných papírů</ant> .
Nebyl to velký objem , protože prostě bylo nemožné dostat akcie do pohybu , řekl E . E . " Buzzy " Geduld , prezident Herzog , Heine , Geduld , newyorkské společnosti , <ana>která</ana> na mimoburzovním trhu obchoduje s tisícovkami cenných papírů .
Nebyl to velký objem , protože prostě bylo nemožné dostat akcie do pohybu , řekl E . E . " Buzzy " Geduld , prezident Herzog , Heine , Geduld , newyorkské společnosti , která na mimoburzovním trhu obchoduje s tisícovkami cenných papírů .
Jméno Kidder je jedno z <ant>pouhých šesti nebo sedmi jmen , <ana>které</ana> každý výkonný ředitel uvažující o nějaké fúzi považuje za slibnou alternativu</ant> , říká .
pouhých šesti nebo sedmi jmen , které každý výkonný ředitel uvažující o nějaké fúzi považuje za slibnou alternativu
jmen
které
gram
indefpron
pcedt
Jméno Kidder je jedno z <ant>pouhých šesti nebo sedmi jmen , které každý výkonný ředitel uvažující o nějaké fúzi považuje za slibnou alternativu</ant> , říká .
Jméno Kidder je jedno z pouhých šesti nebo sedmi jmen , <ana>které</ana> každý výkonný ředitel uvažující o nějaké fúzi považuje za slibnou alternativu , říká .
Jméno Kidder je jedno z pouhých šesti nebo sedmi jmen , které každý výkonný ředitel uvažující o nějaké fúzi považuje za slibnou alternativu , říká .
Snímek , který se má točit ve středoamerickém státě San Elvador , je záminkou pro poslání zbraní v hodnotě 800 milionů dolarů skupině Los Otros , což je povstalecká skupina pokoušející se znovu získat <ant>sousední stát Ambigua , <ana>který</ana> obsadil levicový diktátor dr . Overtega , bývalý podiatr , který vede revoluční skupinu pěšáků</ant> .
sousední stát Ambigua , který obsadil levicový diktátor dr . Overtega , bývalý podiatr , který vede revoluční skupinu pěšáků
stát
který
gram
indefpron
pcedt
Snímek , který se má točit ve středoamerickém státě San Elvador , je záminkou pro poslání zbraní v hodnotě 800 milionů dolarů skupině Los Otros , což je povstalecká skupina pokoušející se znovu získat <ant>sousední stát Ambigua , který obsadil levicový diktátor dr . Overtega , bývalý podiatr , který vede revoluční skupinu pěšáků</ant> .
Snímek , který se má točit ve středoamerickém státě San Elvador , je záminkou pro poslání zbraní v hodnotě 800 milionů dolarů skupině Los Otros , což je povstalecká skupina pokoušející se znovu získat sousední stát Ambigua , <ana>který</ana> obsadil levicový diktátor dr . Overtega , bývalý podiatr , který vede revoluční skupinu pěšáků .
Snímek , který se má točit ve středoamerickém státě San Elvador , je záminkou pro poslání zbraní v hodnotě 800 milionů dolarů skupině Los Otros , což je povstalecká skupina pokoušející se znovu získat sousední stát Ambigua , který obsadil levicový diktátor dr . Overtega , bývalý podiatr , který vede revoluční skupinu pěšáků .
Sentimentu napomohl <ant>malý vzrůst , <ana>který</ana> ve středu zaznamenaly newyorské akcie navzdory strachu před možnými důsledky velkého zemětřesení , které v úterý postihlo severní Kalifornii</ant> .
malý vzrůst , který ve středu zaznamenaly newyorské akcie navzdory strachu před možnými důsledky velkého zemětřesení , které v úterý postihlo severní Kalifornii
vzrůst
který
gram
indefpron
pcedt
Sentimentu napomohl <ant>malý vzrůst , který ve středu zaznamenaly newyorské akcie navzdory strachu před možnými důsledky velkého zemětřesení , které v úterý postihlo severní Kalifornii</ant> .
Sentimentu napomohl malý vzrůst , <ana>který</ana> ve středu zaznamenaly newyorské akcie navzdory strachu před možnými důsledky velkého zemětřesení , které v úterý postihlo severní Kalifornii .
Sentimentu napomohl malý vzrůst , který ve středu zaznamenaly newyorské akcie navzdory strachu před možnými důsledky velkého zemětřesení , které v úterý postihlo severní Kalifornii .
<ant>Jedenáct týdnů trvající spor , <ana>kterého</ana> se zúčastnilo 1640 australských vnitrostátních pilotů</ant> , radikálně snížil zisky aerolinek a ochromil velkou část australského turistického průmyslu .
Jedenáct týdnů trvající spor , kterého se zúčastnilo 1640 australských vnitrostátních pilotů
spor
kterého
gram
indefpron
pcedt
<ant>Jedenáct týdnů trvající spor , kterého se zúčastnilo 1640 australských vnitrostátních pilotů</ant> , radikálně snížil zisky aerolinek a ochromil velkou část australského turistického průmyslu .
Jedenáct týdnů trvající spor , <ana>kterého</ana> se zúčastnilo 1640 australských vnitrostátních pilotů , radikálně snížil zisky aerolinek a ochromil velkou část australského turistického průmyslu .
Jedenáct týdnů trvající spor , kterého se zúčastnilo 1640 australských vnitrostátních pilotů , radikálně snížil zisky aerolinek a ochromil velkou část australského turistického průmyslu .
<ant>Tato automobilka č . 2 označila za viníka 44 % poklesu čistého zisku na 477.1 milionu dolarů , neboli 1.03 dolaru na akcii , při příjmu 20.24 miliardy dolarů náklady na pobídky a sníženou výrobu</ant> - <ana>což</ana> obojí vzniklo následkem výrazně slabšího amerického trhu .
Tato automobilka č . 2 označila za viníka 44 % poklesu čistého zisku na 477.1 milionu dolarů , neboli 1.03 dolaru na akcii , při příjmu 20.24 miliardy dolarů náklady na pobídky a sníženou výrobu
označila
což
gram
indefpron
pcedt
<ant>Tato automobilka č . 2 označila za viníka 44 % poklesu čistého zisku na 477.1 milionu dolarů , neboli 1.03 dolaru na akcii , při příjmu 20.24 miliardy dolarů náklady na pobídky a sníženou výrobu</ant> - což obojí vzniklo následkem výrazně slabšího amerického trhu .
Tato automobilka č . 2 označila za viníka 44 % poklesu čistého zisku na 477.1 milionu dolarů , neboli 1.03 dolaru na akcii , při příjmu 20.24 miliardy dolarů náklady na pobídky a sníženou výrobu - <ana>což</ana> obojí vzniklo následkem výrazně slabšího amerického trhu .
Tato automobilka č . 2 označila za viníka 44 % poklesu čistého zisku na 477.1 milionu dolarů , neboli 1.03 dolaru na akcii , při příjmu 20.24 miliardy dolarů náklady na pobídky a sníženou výrobu - což obojí vzniklo následkem výrazně slabšího amerického trhu .
Představitelé fondu uvedli , že několik spekulačních fondů nechce omezit množství peněz , které si půjčuje , protože by to ostře snížilo <ant>výnosy , <ana>které</ana> platí akcionářům</ant> .
výnosy , které platí akcionářům
výnosy
které
gram
indefpron
pcedt
Představitelé fondu uvedli , že několik spekulačních fondů nechce omezit množství peněz , které si půjčuje , protože by to ostře snížilo <ant>výnosy , které platí akcionářům</ant> .
Představitelé fondu uvedli , že několik spekulačních fondů nechce omezit množství peněz , které si půjčuje , protože by to ostře snížilo výnosy , <ana>které</ana> platí akcionářům .
Představitelé fondu uvedli , že několik spekulačních fondů nechce omezit množství peněz , které si půjčuje , protože by to ostře snížilo výnosy , které platí akcionářům .
Jedním z nich byla <ant>celostátní školská reforma , <ana>která</ana> zvýšila celkové financování vzdělávání a podnítila ve veřejnosti zájem o zlepšení školství</ant> .
celostátní školská reforma , která zvýšila celkové financování vzdělávání a podnítila ve veřejnosti zájem o zlepšení školství
reforma
která
gram
indefpron
pcedt
Jedním z nich byla <ant>celostátní školská reforma , která zvýšila celkové financování vzdělávání a podnítila ve veřejnosti zájem o zlepšení školství</ant> .
Jedním z nich byla celostátní školská reforma , <ana>která</ana> zvýšila celkové financování vzdělávání a podnítila ve veřejnosti zájem o zlepšení školství .
Jedním z nich byla celostátní školská reforma , která zvýšila celkové financování vzdělávání a podnítila ve veřejnosti zájem o zlepšení školství .
Aby se snížily emise formaldehydu , bude se McDonough v <ant>rozsahu , v <ana>jakém</ana> to rozpočet ve výši 150 milionů dolarů dovolí</ant> , spoléhat na masivní dřevo spíš než na překližku nebo dřevotřískové desky .
rozsahu , v jakém to rozpočet ve výši 150 milionů dolarů dovolí
rozsahu
jakém
gram
indefpron
pcedt
Aby se snížily emise formaldehydu , bude se McDonough v <ant>rozsahu , v jakém to rozpočet ve výši 150 milionů dolarů dovolí</ant> , spoléhat na masivní dřevo spíš než na překližku nebo dřevotřískové desky .
Aby se snížily emise formaldehydu , bude se McDonough v rozsahu , v <ana>jakém</ana> to rozpočet ve výši 150 milionů dolarů dovolí , spoléhat na masivní dřevo spíš než na překližku nebo dřevotřískové desky .
Aby se snížily emise formaldehydu , bude se McDonough v rozsahu , v jakém to rozpočet ve výši 150 milionů dolarů dovolí , spoléhat na masivní dřevo spíš než na překližku nebo dřevotřískové desky .
Ale já nejsem jeden z <ant>těch , <ana>kteří</ana> velký dolar podporují , takových , jaké můžete v těchto dnech vidět ve větším počtu</ant> , řekl pan Zapfel .
těch , kteří velký dolar podporují , takových , jaké můžete v těchto dnech vidět ve větším počtu
těch
kteří
gram
indefpron
pcedt
Ale já nejsem jeden z <ant>těch , kteří velký dolar podporují , takových , jaké můžete v těchto dnech vidět ve větším počtu</ant> , řekl pan Zapfel .
Ale já nejsem jeden z těch , <ana>kteří</ana> velký dolar podporují , takových , jaké můžete v těchto dnech vidět ve větším počtu , řekl pan Zapfel .
Ale já nejsem jeden z těch , kteří velký dolar podporují , takových , jaké můžete v těchto dnech vidět ve větším počtu , řekl pan Zapfel .
Představitelé spořitelny uvedli , že neví , jak rychle se Columbia zbaví rizikových obligací , neboť ještě nejsou dokončeny federální <ant>předpisy , například takové , <ana>které</ana> by umožnily spořitelnám nadále držet tyto obligace v odděleně kapitalizovaných přidružených společnostech</ant> .
předpisy , například takové , které by umožnily spořitelnám nadále držet tyto obligace v odděleně kapitalizovaných přidružených společnostech
předpisy
které
gram
indefpron
pcedt
Představitelé spořitelny uvedli , že neví , jak rychle se Columbia zbaví rizikových obligací , neboť ještě nejsou dokončeny federální <ant>předpisy , například takové , které by umožnily spořitelnám nadále držet tyto obligace v odděleně kapitalizovaných přidružených společnostech</ant> .
Představitelé spořitelny uvedli , že neví , jak rychle se Columbia zbaví rizikových obligací , neboť ještě nejsou dokončeny federální předpisy , například takové , <ana>které</ana> by umožnily spořitelnám nadále držet tyto obligace v odděleně kapitalizovaných přidružených společnostech .
Představitelé spořitelny uvedli , že neví , jak rychle se Columbia zbaví rizikových obligací , neboť ještě nejsou dokončeny federální předpisy , například takové , které by umožnily spořitelnám nadále držet tyto obligace v odděleně kapitalizovaných přidružených společnostech .
Příkaz jeden ruší druhý : Toto jsou ve skutečnosti příkazy dva obvykle na stejnou ceninu nebo komoditu a burzovním makléřům se přikazuje , aby uskutečnili <ant>ten příkaz , <ana>který</ana> lze uskutečnit dříve</ant> a ten druhý zrušili .
ten příkaz , který lze uskutečnit dříve
příkaz
který
gram
indefpron
pcedt
Příkaz jeden ruší druhý : Toto jsou ve skutečnosti příkazy dva obvykle na stejnou ceninu nebo komoditu a burzovním makléřům se přikazuje , aby uskutečnili <ant>ten příkaz , který lze uskutečnit dříve</ant> a ten druhý zrušili .
Příkaz jeden ruší druhý : Toto jsou ve skutečnosti příkazy dva obvykle na stejnou ceninu nebo komoditu a burzovním makléřům se přikazuje , aby uskutečnili ten příkaz , <ana>který</ana> lze uskutečnit dříve a ten druhý zrušili .
Příkaz jeden ruší druhý : Toto jsou ve skutečnosti příkazy dva obvykle na stejnou ceninu nebo komoditu a burzovním makléřům se přikazuje , aby uskutečnili ten příkaz , který lze uskutečnit dříve a ten druhý zrušili .
Včera obyčejné akcie firmy Nekoosa uzavíraly v kompozitním obchodování na Newyorské burze cenných papírů na <ant>62.875 dolaru</ant> , <ana>což</ana> je nárůst o 20.125 dolaru , při objemu skoro 6.3 milionu cenných papírů .
62.875 dolaru
dolaru
což
gram
indefpron
pcedt
Včera obyčejné akcie firmy Nekoosa uzavíraly v kompozitním obchodování na Newyorské burze cenných papírů na <ant>62.875 dolaru</ant> , což je nárůst o 20.125 dolaru , při objemu skoro 6.3 milionu cenných papírů .
Včera obyčejné akcie firmy Nekoosa uzavíraly v kompozitním obchodování na Newyorské burze cenných papírů na 62.875 dolaru , <ana>což</ana> je nárůst o 20.125 dolaru , při objemu skoro 6.3 milionu cenných papírů .
Včera obyčejné akcie firmy Nekoosa uzavíraly v kompozitním obchodování na Newyorské burze cenných papírů na 62.875 dolaru , což je nárůst o 20.125 dolaru , při objemu skoro 6.3 milionu cenných papírů .
Dalším důležitým bodem je vydání <ant>Mohammeda Rashida , palestinského teroristy , na <ana>kterého</ana> vydaly Spojené státy zatykač za bombový útok na letadlo Pan American Airways v roce 1982</ant> .
Mohammeda Rashida , palestinského teroristy , na kterého vydaly Spojené státy zatykač za bombový útok na letadlo Pan American Airways v roce 1982
,
kterého
gram
indefpron
pcedt
Dalším důležitým bodem je vydání <ant>Mohammeda Rashida , palestinského teroristy , na kterého vydaly Spojené státy zatykač za bombový útok na letadlo Pan American Airways v roce 1982</ant> .
Dalším důležitým bodem je vydání Mohammeda Rashida , palestinského teroristy , na <ana>kterého</ana> vydaly Spojené státy zatykač za bombový útok na letadlo Pan American Airways v roce 1982 .
Dalším důležitým bodem je vydání Mohammeda Rashida , palestinského teroristy , na kterého vydaly Spojené státy zatykač za bombový útok na letadlo Pan American Airways v roce 1982 .
<ant>Natáhla ji podél nábřežní promenády Jižních zahrad</ant> , <ana>čímž</ana> skryla úžasné přírodní vodní prvky města , přístav i řeku .
Natáhla ji podél nábřežní promenády Jižních zahrad
Natáhla
čímž
gram
indefpron
pcedt
<ant>Natáhla ji podél nábřežní promenády Jižních zahrad</ant> , čímž skryla úžasné přírodní vodní prvky města , přístav i řeku .
Natáhla ji podél nábřežní promenády Jižních zahrad , <ana>čímž</ana> skryla úžasné přírodní vodní prvky města , přístav i řeku .
Natáhla ji podél nábřežní promenády Jižních zahrad , čímž skryla úžasné přírodní vodní prvky města , přístav i řeku .
Do <ant>roku 1982 byl poměr 43.5 %</ant> , <ana>což</ana> znamená , že trh ohodnotil jedním dolarem průměrná aktiva společnosti o výši 43 centů .
roku 1982 byl poměr 43.5 %
byl
což
gram
indefpron
pcedt
Do <ant>roku 1982 byl poměr 43.5 %</ant> , což znamená , že trh ohodnotil jedním dolarem průměrná aktiva společnosti o výši 43 centů .
Do roku 1982 byl poměr 43.5 % , <ana>což</ana> znamená , že trh ohodnotil jedním dolarem průměrná aktiva společnosti o výši 43 centů .
Do roku 1982 byl poměr 43.5 % , což znamená , že trh ohodnotil jedním dolarem průměrná aktiva společnosti o výši 43 centů .
Skupina WCRS Group oznámila <ant>významnou restrukturalizaci , <ana>která</ana> ji z velké části odsune z reklamního obchodu</ant> .
významnou restrukturalizaci , která ji z velké části odsune z reklamního obchodu
restrukturalizaci
která
gram
indefpron
pcedt
Skupina WCRS Group oznámila <ant>významnou restrukturalizaci , která ji z velké části odsune z reklamního obchodu</ant> .
Skupina WCRS Group oznámila významnou restrukturalizaci , <ana>která</ana> ji z velké části odsune z reklamního obchodu .
Skupina WCRS Group oznámila významnou restrukturalizaci , která ji z velké části odsune z reklamního obchodu .
Ceny předem refundovaných komunálních dluhopisů byly omezeny zprávou , že společnost Chemical Securities Inc . bude dnes jako zástupce zákazníka akceptovat nabídky na <ant>dva rozsáhlé seznamy dluhopisů , <ana>které</ana> zahrnují mnoho podobných emisí</ant> .
dva rozsáhlé seznamy dluhopisů , které zahrnují mnoho podobných emisí
seznamy
které
gram
indefpron
pcedt
Ceny předem refundovaných komunálních dluhopisů byly omezeny zprávou , že společnost Chemical Securities Inc . bude dnes jako zástupce zákazníka akceptovat nabídky na <ant>dva rozsáhlé seznamy dluhopisů , které zahrnují mnoho podobných emisí</ant> .
Ceny předem refundovaných komunálních dluhopisů byly omezeny zprávou , že společnost Chemical Securities Inc . bude dnes jako zástupce zákazníka akceptovat nabídky na dva rozsáhlé seznamy dluhopisů , <ana>které</ana> zahrnují mnoho podobných emisí .
Ceny předem refundovaných komunálních dluhopisů byly omezeny zprávou , že společnost Chemical Securities Inc . bude dnes jako zástupce zákazníka akceptovat nabídky na dva rozsáhlé seznamy dluhopisů , které zahrnují mnoho podobných emisí .
Neoficiálně však nejvyšší představitelé vojenského námořnictva ostře kritizují Rafale coby <ant>letadlo vojenského letectva , <ana>které</ana> se nehodí pro účely letadlových lodí</ant> .
letadlo vojenského letectva , které se nehodí pro účely letadlových lodí
letadlo
které
gram
indefpron
pcedt
Neoficiálně však nejvyšší představitelé vojenského námořnictva ostře kritizují Rafale coby <ant>letadlo vojenského letectva , které se nehodí pro účely letadlových lodí</ant> .
Neoficiálně však nejvyšší představitelé vojenského námořnictva ostře kritizují Rafale coby letadlo vojenského letectva , <ana>které</ana> se nehodí pro účely letadlových lodí .
Neoficiálně však nejvyšší představitelé vojenského námořnictva ostře kritizují Rafale coby letadlo vojenského letectva , které se nehodí pro účely letadlových lodí .
Tak či tak , firma uvedla , že <ant>dodávky z 671000 tun poněkud vzrostly na 679000 tun</ant> , <ana>čímž</ana> se částečně vliv neočekávaných ztrát příjmů vyrovnal .
dodávky z 671000 tun poněkud vzrostly na 679000 tun
vzrostly
čímž
gram
indefpron
pcedt
Tak či tak , firma uvedla , že <ant>dodávky z 671000 tun poněkud vzrostly na 679000 tun</ant> , čímž se částečně vliv neočekávaných ztrát příjmů vyrovnal .
Tak či tak , firma uvedla , že dodávky z 671000 tun poněkud vzrostly na 679000 tun , <ana>čímž</ana> se částečně vliv neočekávaných ztrát příjmů vyrovnal .
Tak či tak , firma uvedla , že dodávky z 671000 tun poněkud vzrostly na 679000 tun , čímž se částečně vliv neočekávaných ztrát příjmů vyrovnal .
Vedení hřbitova doufá , že <ant>reklamy , <ana>které</ana> se začnou vysílat příští měsíc</ant> , nejen nalákají návštěvníky , ale zvýší i počty pohřbů a příspěvků do hřbitovního fondu .
reklamy , které se začnou vysílat příští měsíc
reklamy
které
gram
indefpron
pcedt
Vedení hřbitova doufá , že <ant>reklamy , které se začnou vysílat příští měsíc</ant> , nejen nalákají návštěvníky , ale zvýší i počty pohřbů a příspěvků do hřbitovního fondu .
Vedení hřbitova doufá , že reklamy , <ana>které</ana> se začnou vysílat příští měsíc , nejen nalákají návštěvníky , ale zvýší i počty pohřbů a příspěvků do hřbitovního fondu .
Vedení hřbitova doufá , že reklamy , které se začnou vysílat příští měsíc , nejen nalákají návštěvníky , ale zvýší i počty pohřbů a příspěvků do hřbitovního fondu .
<ant>Tyto společnosti , <ana>které</ana> většinou získaly některou z místních makléřských firem</ant> , diktují podmínky , jakmile dojde na rozhodnutí , na kterém trhu uskutečnit obchod .
Tyto společnosti , které většinou získaly některou z místních makléřských firem
společnosti
které
gram
indefpron
pcedt
<ant>Tyto společnosti , které většinou získaly některou z místních makléřských firem</ant> , diktují podmínky , jakmile dojde na rozhodnutí , na kterém trhu uskutečnit obchod .
Tyto společnosti , <ana>které</ana> většinou získaly některou z místních makléřských firem , diktují podmínky , jakmile dojde na rozhodnutí , na kterém trhu uskutečnit obchod .
Tyto společnosti , které většinou získaly některou z místních makléřských firem , diktují podmínky , jakmile dojde na rozhodnutí , na kterém trhu uskutečnit obchod .
Byla vydána <ant>práva připojená ke kmenovým akciím společnosti , <ana>která</ana> budou aktivována , jestliže předkladatel nepřátelské nabídky získá více než 20 % nevyplacených akcií</ant> .
práva připojená ke kmenovým akciím společnosti , která budou aktivována , jestliže předkladatel nepřátelské nabídky získá více než 20 % nevyplacených akcií
práva
která
gram
indefpron
pcedt
Byla vydána <ant>práva připojená ke kmenovým akciím společnosti , která budou aktivována , jestliže předkladatel nepřátelské nabídky získá více než 20 % nevyplacených akcií</ant> .
Byla vydána práva připojená ke kmenovým akciím společnosti , <ana>která</ana> budou aktivována , jestliže předkladatel nepřátelské nabídky získá více než 20 % nevyplacených akcií .
Byla vydána práva připojená ke kmenovým akciím společnosti , která budou aktivována , jestliže předkladatel nepřátelské nabídky získá více než 20 % nevyplacených akcií .
Samotní podvodníci představovali běžné odrůdy <ant>nuzných existencí , okázalých konzumentů , <ana>kteří</ana> chtěli vlastnit velké domy , mercedesy , krásné ženy a drahé oblečení</ant> .
nuzných existencí , okázalých konzumentů , kteří chtěli vlastnit velké domy , mercedesy , krásné ženy a drahé oblečení
,
kteří
gram
indefpron
pcedt
Samotní podvodníci představovali běžné odrůdy <ant>nuzných existencí , okázalých konzumentů , kteří chtěli vlastnit velké domy , mercedesy , krásné ženy a drahé oblečení</ant> .
Samotní podvodníci představovali běžné odrůdy nuzných existencí , okázalých konzumentů , <ana>kteří</ana> chtěli vlastnit velké domy , mercedesy , krásné ženy a drahé oblečení .
Samotní podvodníci představovali běžné odrůdy nuzných existencí , okázalých konzumentů , kteří chtěli vlastnit velké domy , mercedesy , krásné ženy a drahé oblečení .
Je pod intenzívní palbou jiných palestinských skupin ; Sýrie propaguje jako alternativu za Arafata <ant>Ahmeda Džibrila , <ana>jehož</ana> teroristická skupina je obviňována z bombového útoku na let Pan Am 103</ant> .
Ahmeda Džibrila , jehož teroristická skupina je obviňována z bombového útoku na let Pan Am 103
Džibrila
jehož
gram
indefpron
pcedt
Je pod intenzívní palbou jiných palestinských skupin ; Sýrie propaguje jako alternativu za Arafata <ant>Ahmeda Džibrila , jehož teroristická skupina je obviňována z bombového útoku na let Pan Am 103</ant> .
Je pod intenzívní palbou jiných palestinských skupin ; Sýrie propaguje jako alternativu za Arafata Ahmeda Džibrila , <ana>jehož</ana> teroristická skupina je obviňována z bombového útoku na let Pan Am 103 .
Je pod intenzívní palbou jiných palestinských skupin ; Sýrie propaguje jako alternativu za Arafata Ahmeda Džibrila , jehož teroristická skupina je obviňována z bombového útoku na let Pan Am 103 .
Společnost McCaw usiluje o 50.3 % podíl v tomto koncernu pro televizní a rozhlasové vysílání a mobilní telefony ; upravená nabídka zahrnuje bod vyžadující , aby společnost McCaw v červenci 1994 začala aukční proces , ve kterém vyplatí zbylé držitele za cenu na akcii , která bude přibližně stejně vysoká jako <ant>cena , <ana>kterou</ana> by třetí strana možná musela zaplatit za všechny akcie společnosti LIN</ant> .
cena , kterou by třetí strana možná musela zaplatit za všechny akcie společnosti LIN
cena
kterou
gram
indefpron
pcedt
Společnost McCaw usiluje o 50.3 % podíl v tomto koncernu pro televizní a rozhlasové vysílání a mobilní telefony ; upravená nabídka zahrnuje bod vyžadující , aby společnost McCaw v červenci 1994 začala aukční proces , ve kterém vyplatí zbylé držitele za cenu na akcii , která bude přibližně stejně vysoká jako <ant>cena , kterou by třetí strana možná musela zaplatit za všechny akcie společnosti LIN</ant> .
Společnost McCaw usiluje o 50.3 % podíl v tomto koncernu pro televizní a rozhlasové vysílání a mobilní telefony ; upravená nabídka zahrnuje bod vyžadující , aby společnost McCaw v červenci 1994 začala aukční proces , ve kterém vyplatí zbylé držitele za cenu na akcii , která bude přibližně stejně vysoká jako cena , <ana>kterou</ana> by třetí strana možná musela zaplatit za všechny akcie společnosti LIN .
Společnost McCaw usiluje o 50.3 % podíl v tomto koncernu pro televizní a rozhlasové vysílání a mobilní telefony ; upravená nabídka zahrnuje bod vyžadující , aby společnost McCaw v červenci 1994 začala aukční proces , ve kterém vyplatí zbylé držitele za cenu na akcii , která bude přibližně stejně vysoká jako cena , kterou by třetí strana možná musela zaplatit za všechny akcie společnosti LIN .
<ant>Richard J . Pinola byl zvolen do představenstva tohoto koncernu zabývajícího se personálním poradenstvím</ant> , <ana>čímž</ana> se počet jeho členů zvýšil na devět .
Richard J . Pinola byl zvolen do představenstva tohoto koncernu zabývajícího se personálním poradenstvím
zvolen
čímž
gram
indefpron
pcedt
<ant>Richard J . Pinola byl zvolen do představenstva tohoto koncernu zabývajícího se personálním poradenstvím</ant> , čímž se počet jeho členů zvýšil na devět .
Richard J . Pinola byl zvolen do představenstva tohoto koncernu zabývajícího se personálním poradenstvím , <ana>čímž</ana> se počet jeho členů zvýšil na devět .
Richard J . Pinola byl zvolen do představenstva tohoto koncernu zabývajícího se personálním poradenstvím , čímž se počet jeho členů zvýšil na devět .
Společnost Allegheny Ludlum Corp . očekává , že za třetí čtvrtletí ohlásí čistý zisk <ant>přibližně 34 milionů dolarů , čili 1.50 dolaru na akcii</ant> , <ana>což</ana> je snížení z loňských 38.4 milionu dolarů , čili 1.70 dolaru na akcii , oznámil institucionálním investorům v New Yorku Richard P . Simmons , předseda představenstva a generální ředitel .
přibližně 34 milionů dolarů , čili 1.50 dolaru na akcii
čili
což
gram
indefpron
pcedt
Společnost Allegheny Ludlum Corp . očekává , že za třetí čtvrtletí ohlásí čistý zisk <ant>přibližně 34 milionů dolarů , čili 1.50 dolaru na akcii</ant> , což je snížení z loňských 38.4 milionu dolarů , čili 1.70 dolaru na akcii , oznámil institucionálním investorům v New Yorku Richard P . Simmons , předseda představenstva a generální ředitel .
Společnost Allegheny Ludlum Corp . očekává , že za třetí čtvrtletí ohlásí čistý zisk přibližně 34 milionů dolarů , čili 1.50 dolaru na akcii , <ana>což</ana> je snížení z loňských 38.4 milionu dolarů , čili 1.70 dolaru na akcii , oznámil institucionálním investorům v New Yorku Richard P . Simmons , předseda představenstva a generální ředitel .
Společnost Allegheny Ludlum Corp . očekává , že za třetí čtvrtletí ohlásí čistý zisk přibližně 34 milionů dolarů , čili 1.50 dolaru na akcii , což je snížení z loňských 38.4 milionu dolarů , čili 1.70 dolaru na akcii , oznámil institucionálním investorům v New Yorku Richard P . Simmons , předseda představenstva a generální ředitel .
Společnost Cross & Trecker Corp . uvedla , že dosáhla dohody ohledně prodeje své Wiedemannské divize <ant>nově založené společnosti Murata Wiedemann Inc . , <ana>která</ana> je americkou přidruženou společností společnosti Murata Machinery Ltd . se sídlem v japonském Kjótu</ant> .
nově založené společnosti Murata Wiedemann Inc . , která je americkou přidruženou společností společnosti Murata Machinery Ltd . se sídlem v japonském Kjótu
společnosti
která
gram
indefpron
pcedt
Společnost Cross & Trecker Corp . uvedla , že dosáhla dohody ohledně prodeje své Wiedemannské divize <ant>nově založené společnosti Murata Wiedemann Inc . , která je americkou přidruženou společností společnosti Murata Machinery Ltd . se sídlem v japonském Kjótu</ant> .
Společnost Cross & Trecker Corp . uvedla , že dosáhla dohody ohledně prodeje své Wiedemannské divize nově založené společnosti Murata Wiedemann Inc . , <ana>která</ana> je americkou přidruženou společností společnosti Murata Machinery Ltd . se sídlem v japonském Kjótu .
Společnost Cross & Trecker Corp . uvedla , že dosáhla dohody ohledně prodeje své Wiedemannské divize nově založené společnosti Murata Wiedemann Inc . , která je americkou přidruženou společností společnosti Murata Machinery Ltd . se sídlem v japonském Kjótu .
Program Chungové je jen jedním z několika televizních pořadů této televizní sítě ( a daleko většího počtu pořadů na všech stanicích ) , které vycházejí z kontroverzní techniky rekonstrukce událostí a využívají <ant>herce , od <ana>nichž</ana> se očekává , že budou představovat skutečné lidi , živé i mrtvé</ant> .
herce , od nichž se očekává , že budou představovat skutečné lidi , živé i mrtvé
herce
nichž
gram
indefpron
pcedt
Program Chungové je jen jedním z několika televizních pořadů této televizní sítě ( a daleko většího počtu pořadů na všech stanicích ) , které vycházejí z kontroverzní techniky rekonstrukce událostí a využívají <ant>herce , od nichž se očekává , že budou představovat skutečné lidi , živé i mrtvé</ant> .
Program Chungové je jen jedním z několika televizních pořadů této televizní sítě ( a daleko většího počtu pořadů na všech stanicích ) , které vycházejí z kontroverzní techniky rekonstrukce událostí a využívají herce , od <ana>nichž</ana> se očekává , že budou představovat skutečné lidi , živé i mrtvé .
Program Chungové je jen jedním z několika televizních pořadů této televizní sítě ( a daleko většího počtu pořadů na všech stanicích ) , které vycházejí z kontroverzní techniky rekonstrukce událostí a využívají herce , od nichž se očekává , že budou představovat skutečné lidi , živé i mrtvé .
<ant>Společnost Quotron , <ana>kterou</ana> společnost Citicorp koupila v roce 1986</ant> , poskytuje kurzy cenných papírů , zejména akcií .
Společnost Quotron , kterou společnost Citicorp koupila v roce 1986
Společnost
kterou
gram
indefpron
pcedt
<ant>Společnost Quotron , kterou společnost Citicorp koupila v roce 1986</ant> , poskytuje kurzy cenných papírů , zejména akcií .
Společnost Quotron , <ana>kterou</ana> společnost Citicorp koupila v roce 1986 , poskytuje kurzy cenných papírů , zejména akcií .
Společnost Quotron , kterou společnost Citicorp koupila v roce 1986 , poskytuje kurzy cenných papírů , zejména akcií .
Vedoucí pracovníci společnosti Warner rovněž vydali <ant>nová místopřísežná prohlášení , v <ana>nichž</ana> popírají tvrzení Petera Gubera a Jona Peterse o tom , že obě strany měly ústní dohodu , která producentům umožňovala ukončit dohodu se společností Warner , pokud by se objevila příležitost vést velké studio</ant> .
nová místopřísežná prohlášení , v nichž popírají tvrzení Petera Gubera a Jona Peterse o tom , že obě strany měly ústní dohodu , která producentům umožňovala ukončit dohodu se společností Warner , pokud by se objevila příležitost vést velké studio
prohlášení
nichž
gram
indefpron
pcedt
Vedoucí pracovníci společnosti Warner rovněž vydali <ant>nová místopřísežná prohlášení , v nichž popírají tvrzení Petera Gubera a Jona Peterse o tom , že obě strany měly ústní dohodu , která producentům umožňovala ukončit dohodu se společností Warner , pokud by se objevila příležitost vést velké studio</ant> .
Vedoucí pracovníci společnosti Warner rovněž vydali nová místopřísežná prohlášení , v <ana>nichž</ana> popírají tvrzení Petera Gubera a Jona Peterse o tom , že obě strany měly ústní dohodu , která producentům umožňovala ukončit dohodu se společností Warner , pokud by se objevila příležitost vést velké studio .
Vedoucí pracovníci společnosti Warner rovněž vydali nová místopřísežná prohlášení , v nichž popírají tvrzení Petera Gubera a Jona Peterse o tom , že obě strany měly ústní dohodu , která producentům umožňovala ukončit dohodu se společností Warner , pokud by se objevila příležitost vést velké studio .
Mluvčí společnosti Southam odmítl komentovat <ant>cenu , <ana>kterou</ana> společnost požaduje</ant> , i odhady ročních ztrát novin , které většina analytiků udává mezi 4 a 7 miliony kanadských dolarů .
cenu , kterou společnost požaduje
cenu
kterou
gram
indefpron
pcedt
Mluvčí společnosti Southam odmítl komentovat <ant>cenu , kterou společnost požaduje</ant> , i odhady ročních ztrát novin , které většina analytiků udává mezi 4 a 7 miliony kanadských dolarů .
Mluvčí společnosti Southam odmítl komentovat cenu , <ana>kterou</ana> společnost požaduje , i odhady ročních ztrát novin , které většina analytiků udává mezi 4 a 7 miliony kanadských dolarů .
Mluvčí společnosti Southam odmítl komentovat cenu , kterou společnost požaduje , i odhady ročních ztrát novin , které většina analytiků udává mezi 4 a 7 miliony kanadských dolarů .
Sněmovní verze zákona by tento odpočet zrušila a označila by každou takovou pohledávku za <ant>ekvitu , <ana>která</ana> není odpočitatelná</ant> .
ekvitu , která není odpočitatelná
ekvitu
která
gram
indefpron
pcedt
Sněmovní verze zákona by tento odpočet zrušila a označila by každou takovou pohledávku za <ant>ekvitu , která není odpočitatelná</ant> .
Sněmovní verze zákona by tento odpočet zrušila a označila by každou takovou pohledávku za ekvitu , <ana>která</ana> není odpočitatelná .
Sněmovní verze zákona by tento odpočet zrušila a označila by každou takovou pohledávku za ekvitu , která není odpočitatelná .
Mluvčí společnosti uvedl , že 14 z jejích 21 východů bylo nepoužitelných , hlavně kvůli <ant>poškození vodou , <ana>které</ana> nastalo , když otřesy spustily protipožární systém</ant> .
poškození vodou , které nastalo , když otřesy spustily protipožární systém
poškození
které
gram
indefpron
pcedt
Mluvčí společnosti uvedl , že 14 z jejích 21 východů bylo nepoužitelných , hlavně kvůli <ant>poškození vodou , které nastalo , když otřesy spustily protipožární systém</ant> .
Mluvčí společnosti uvedl , že 14 z jejích 21 východů bylo nepoužitelných , hlavně kvůli poškození vodou , <ana>které</ana> nastalo , když otřesy spustily protipožární systém .
Mluvčí společnosti uvedl , že 14 z jejích 21 východů bylo nepoužitelných , hlavně kvůli poškození vodou , které nastalo , když otřesy spustily protipožární systém .
Soud nejvyšší instance odmítl vyslyšet odvolání společnosti Rexall Drug Co . , která v roce 1987 odvětví opustila a převzala ji společnost RXDC Liquidating Trust , i <ant>společnosti E . R . Squibb & Sons Inc .</ant> , <ana>což</ana> je jednotka společnosti Squibb Corp . , a společnosti Eli Lilly & Co .
společnosti E . R . Squibb & Sons Inc .
společnosti
což
gram
indefpron
pcedt
Soud nejvyšší instance odmítl vyslyšet odvolání společnosti Rexall Drug Co . , která v roce 1987 odvětví opustila a převzala ji společnost RXDC Liquidating Trust , i <ant>společnosti E . R . Squibb & Sons Inc .</ant> , což je jednotka společnosti Squibb Corp . , a společnosti Eli Lilly & Co .
Soud nejvyšší instance odmítl vyslyšet odvolání společnosti Rexall Drug Co . , která v roce 1987 odvětví opustila a převzala ji společnost RXDC Liquidating Trust , i společnosti E . R . Squibb & Sons Inc . , <ana>což</ana> je jednotka společnosti Squibb Corp . , a společnosti Eli Lilly & Co .
Soud nejvyšší instance odmítl vyslyšet odvolání společnosti Rexall Drug Co . , která v roce 1987 odvětví opustila a převzala ji společnost RXDC Liquidating Trust , i společnosti E . R . Squibb & Sons Inc . , což je jednotka společnosti Squibb Corp . , a společnosti Eli Lilly & Co .
A dnes se bude ohlížet po koupi akcií <ant>farmaceutických společností jako Eli Lilly , Pfizer a American Home Products , <ana>jejichž</ana> dividendové výnosy byly oživeny poklesem akcií</ant> .
farmaceutických společností jako Eli Lilly , Pfizer a American Home Products , jejichž dividendové výnosy byly oživeny poklesem akcií
společností
jejichž
gram
indefpron
pcedt
A dnes se bude ohlížet po koupi akcií <ant>farmaceutických společností jako Eli Lilly , Pfizer a American Home Products , jejichž dividendové výnosy byly oživeny poklesem akcií</ant> .
A dnes se bude ohlížet po koupi akcií farmaceutických společností jako Eli Lilly , Pfizer a American Home Products , <ana>jejichž</ana> dividendové výnosy byly oživeny poklesem akcií .
A dnes se bude ohlížet po koupi akcií farmaceutických společností jako Eli Lilly , Pfizer a American Home Products , jejichž dividendové výnosy byly oživeny poklesem akcií .
<ant>Věc , <ana>která</ana> je pro firmy z kolonií nejblíže k představě o americkém megahitu</ant> , jsou letos " Želví nindžové , " sada figurek vyráběných firmou Playmates Holdings Ltd .
Věc , která je pro firmy z kolonií nejblíže k představě o americkém megahitu
Věc
která
gram
indefpron
pcedt
<ant>Věc , která je pro firmy z kolonií nejblíže k představě o americkém megahitu</ant> , jsou letos " Želví nindžové , " sada figurek vyráběných firmou Playmates Holdings Ltd .
Věc , <ana>která</ana> je pro firmy z kolonií nejblíže k představě o americkém megahitu , jsou letos " Želví nindžové , " sada figurek vyráběných firmou Playmates Holdings Ltd .
Věc , která je pro firmy z kolonií nejblíže k představě o americkém megahitu , jsou letos " Želví nindžové , " sada figurek vyráběných firmou Playmates Holdings Ltd .
Nicméně <ant>cenné papíry v hodnotě 36 milionů dolarů , <ana>které</ana> vydali v roce 1980</ant> , otevíraly na 35 dolarech a během 20 minut vyskočily na 89 dolarů .
cenné papíry v hodnotě 36 milionů dolarů , které vydali v roce 1980
papíry
které
gram
indefpron
pcedt
Nicméně <ant>cenné papíry v hodnotě 36 milionů dolarů , které vydali v roce 1980</ant> , otevíraly na 35 dolarech a během 20 minut vyskočily na 89 dolarů .
Nicméně cenné papíry v hodnotě 36 milionů dolarů , <ana>které</ana> vydali v roce 1980 , otevíraly na 35 dolarech a během 20 minut vyskočily na 89 dolarů .
Nicméně cenné papíry v hodnotě 36 milionů dolarů , které vydali v roce 1980 , otevíraly na 35 dolarech a během 20 minut vyskočily na 89 dolarů .
Vlny velkých nákupů spolehlivých akcií vedly k včerejšímu zotavení <ant>Dow - Jonesova indexu akcií průmyslových společností , <ana>který</ana> vymazal asi polovinu z pátečního propadu o 190.58 bodu a posílil o 88.12 bodu na 2657.38</ant> .
Dow - Jonesova indexu akcií průmyslových společností , který vymazal asi polovinu z pátečního propadu o 190.58 bodu a posílil o 88.12 bodu na 2657.38
indexu
který
gram
indefpron
pcedt
Vlny velkých nákupů spolehlivých akcií vedly k včerejšímu zotavení <ant>Dow - Jonesova indexu akcií průmyslových společností , který vymazal asi polovinu z pátečního propadu o 190.58 bodu a posílil o 88.12 bodu na 2657.38</ant> .
Vlny velkých nákupů spolehlivých akcií vedly k včerejšímu zotavení Dow - Jonesova indexu akcií průmyslových společností , <ana>který</ana> vymazal asi polovinu z pátečního propadu o 190.58 bodu a posílil o 88.12 bodu na 2657.38 .
Vlny velkých nákupů spolehlivých akcií vedly k včerejšímu zotavení Dow - Jonesova indexu akcií průmyslových společností , který vymazal asi polovinu z pátečního propadu o 190.58 bodu a posílil o 88.12 bodu na 2657.38 .
<ant>Prohlášení , v <ana>němž</ana> uvedly , že nepřátelství pominulo</ant> , následovalo po dvoudenní schůzce v Madridu .
Prohlášení , v němž uvedly , že nepřátelství pominulo
Prohlášení
němž
gram
indefpron
pcedt
<ant>Prohlášení , v němž uvedly , že nepřátelství pominulo</ant> , následovalo po dvoudenní schůzce v Madridu .
Prohlášení , v <ana>němž</ana> uvedly , že nepřátelství pominulo , následovalo po dvoudenní schůzce v Madridu .
Prohlášení , v němž uvedly , že nepřátelství pominulo , následovalo po dvoudenní schůzce v Madridu .
Naposled rozvířil vody , když se odvážil obhajovat <ant>indiánskou dívku , <ana>která</ana> byla adoptována neindiánskými rodiči mimo svou rezervaci</ant> .
indiánskou dívku , která byla adoptována neindiánskými rodiči mimo svou rezervaci
dívku
která
gram
indefpron
pcedt
Naposled rozvířil vody , když se odvážil obhajovat <ant>indiánskou dívku , která byla adoptována neindiánskými rodiči mimo svou rezervaci</ant> .
Naposled rozvířil vody , když se odvážil obhajovat indiánskou dívku , <ana>která</ana> byla adoptována neindiánskými rodiči mimo svou rezervaci .
Naposled rozvířil vody , když se odvážil obhajovat indiánskou dívku , která byla adoptována neindiánskými rodiči mimo svou rezervaci .
<ant>Dohoda , <ana>kterou</ana> podepsal , aby získal důvěrné údaje společnosti UAL</ant> , mu však brání konat určité nepřátelské kroky .
Dohoda , kterou podepsal , aby získal důvěrné údaje společnosti UAL
Dohoda
kterou
gram
indefpron
pcedt
<ant>Dohoda , kterou podepsal , aby získal důvěrné údaje společnosti UAL</ant> , mu však brání konat určité nepřátelské kroky .
Dohoda , <ana>kterou</ana> podepsal , aby získal důvěrné údaje společnosti UAL , mu však brání konat určité nepřátelské kroky .
Dohoda , kterou podepsal , aby získal důvěrné údaje společnosti UAL , mu však brání konat určité nepřátelské kroky .
Konvertibilní dluhopisy - <ant>obligace , <ana>které</ana> lze později převést na kmenové akcie</ant> - jsou letos nejoblíbenějším instrumentem , ačkoli mnoho společností prodává i nekonvertibilní dluhopisy či kmenové akcie .
obligace , které lze později převést na kmenové akcie
obligace
které
gram
indefpron
pcedt
Konvertibilní dluhopisy - <ant>obligace , které lze později převést na kmenové akcie</ant> - jsou letos nejoblíbenějším instrumentem , ačkoli mnoho společností prodává i nekonvertibilní dluhopisy či kmenové akcie .
Konvertibilní dluhopisy - obligace , <ana>které</ana> lze později převést na kmenové akcie - jsou letos nejoblíbenějším instrumentem , ačkoli mnoho společností prodává i nekonvertibilní dluhopisy či kmenové akcie .
Konvertibilní dluhopisy - obligace , které lze později převést na kmenové akcie - jsou letos nejoblíbenějším instrumentem , ačkoli mnoho společností prodává i nekonvertibilní dluhopisy či kmenové akcie .
Některé americké společnosti však jednají o <ant>projektech , které by mohly patřit mezi největší , <ana>které</ana> budou zahájeny</ant> .
projektech , které by mohly patřit mezi největší , které budou zahájeny
projektech
které
gram
indefpron
pcedt
Některé americké společnosti však jednají o <ant>projektech , které by mohly patřit mezi největší , které budou zahájeny</ant> .
Některé americké společnosti však jednají o projektech , které by mohly patřit mezi největší , <ana>které</ana> budou zahájeny .
Některé americké společnosti však jednají o projektech , které by mohly patřit mezi největší , které budou zahájeny .
Zveřejnění nového účetnictví MiniScribe přišlo den poté , co uvedl <ant>novou sérii jednopalcových pevných disků , na které sází většinu svých nadějí na přežití</ant> . Ačkoli není první společností , která vyrábí tyto tenčí disky , které uchovávají informace v osobních počítačích , MiniScribe říká , že je to první , <ana>který</ana> má kapacitu 80 megabytů ; příští rok společnost hodlá přijít se 120 megabytovým diskem .
novou sérii jednopalcových pevných disků , na které sází většinu svých nadějí na přežití
sérii
který
gram
indefpron
pcedt
Zveřejnění nového účetnictví MiniScribe přišlo den poté , co uvedl <ant>novou sérii jednopalcových pevných disků , na které sází většinu svých nadějí na přežití</ant> . Ačkoli není první společností , která vyrábí tyto tenčí disky , které uchovávají informace v osobních počítačích , MiniScribe říká , že je to první , který má kapacitu 80 megabytů ; příští rok společnost hodlá přijít se 120 megabytovým diskem .
Zveřejnění nového účetnictví MiniScribe přišlo den poté , co uvedl novou sérii jednopalcových pevných disků , na které sází většinu svých nadějí na přežití . Ačkoli není první společností , která vyrábí tyto tenčí disky , které uchovávají informace v osobních počítačích , MiniScribe říká , že je to první , <ana>který</ana> má kapacitu 80 megabytů ; příští rok společnost hodlá přijít se 120 megabytovým diskem .
Zveřejnění nového účetnictví MiniScribe přišlo den poté , co uvedl novou sérii jednopalcových pevných disků , na které sází většinu svých nadějí na přežití . Ačkoli není první společností , která vyrábí tyto tenčí disky , které uchovávají informace v osobních počítačích , MiniScribe říká , že je to první , který má kapacitu 80 megabytů ; příští rok společnost hodlá přijít se 120 megabytovým diskem .
Minulý týden společnost Tele - Communications souhlasila s vyplacením 225 milionů dolarů společnosti Viacom Inc . za 50 % podíl v její <ant>dceřiné společnosti Showtime , <ana>která</ana> je v oblasti placených televizních stanic pro předplatitele kabelových televizí s velkým odstupem druhá za společností Home Box Office společnosti Time</ant> .
dceřiné společnosti Showtime , která je v oblasti placených televizních stanic pro předplatitele kabelových televizí s velkým odstupem druhá za společností Home Box Office společnosti Time
společnosti
která
gram
indefpron
pcedt
Minulý týden společnost Tele - Communications souhlasila s vyplacením 225 milionů dolarů společnosti Viacom Inc . za 50 % podíl v její <ant>dceřiné společnosti Showtime , která je v oblasti placených televizních stanic pro předplatitele kabelových televizí s velkým odstupem druhá za společností Home Box Office společnosti Time</ant> .
Minulý týden společnost Tele - Communications souhlasila s vyplacením 225 milionů dolarů společnosti Viacom Inc . za 50 % podíl v její dceřiné společnosti Showtime , <ana>která</ana> je v oblasti placených televizních stanic pro předplatitele kabelových televizí s velkým odstupem druhá za společností Home Box Office společnosti Time .
Minulý týden společnost Tele - Communications souhlasila s vyplacením 225 milionů dolarů společnosti Viacom Inc . za 50 % podíl v její dceřiné společnosti Showtime , která je v oblasti placených televizních stanic pro předplatitele kabelových televizí s velkým odstupem druhá za společností Home Box Office společnosti Time .
<ant>Newyorský právník Michael Ross , <ana>který</ana> je v čele výboru velké poroty ABA</ant> , řekl , že právníkům zakazuje etický zákoník ABA poskytovat informace o klientech , kromě případů , kdy to nařídí soud , nebo má - li se zamezit tomu , aby klient spáchal trestný čin , který by mohl mít za následek smrt .
Newyorský právník Michael Ross , který je v čele výboru velké poroty ABA
Ross
který
gram
indefpron
pcedt
<ant>Newyorský právník Michael Ross , který je v čele výboru velké poroty ABA</ant> , řekl , že právníkům zakazuje etický zákoník ABA poskytovat informace o klientech , kromě případů , kdy to nařídí soud , nebo má - li se zamezit tomu , aby klient spáchal trestný čin , který by mohl mít za následek smrt .
Newyorský právník Michael Ross , <ana>který</ana> je v čele výboru velké poroty ABA , řekl , že právníkům zakazuje etický zákoník ABA poskytovat informace o klientech , kromě případů , kdy to nařídí soud , nebo má - li se zamezit tomu , aby klient spáchal trestný čin , který by mohl mít za následek smrt .
Newyorský právník Michael Ross , který je v čele výboru velké poroty ABA , řekl , že právníkům zakazuje etický zákoník ABA poskytovat informace o klientech , kromě případů , kdy to nařídí soud , nebo má - li se zamezit tomu , aby klient spáchal trestný čin , který by mohl mít za následek smrt .
Obří společnost se spotřebním zbožím Cincinnati byla před dvěma lety přebita v Japonsku , když Kao představila <ant>silný saponát nazvaný Attack , <ana>který</ana> dosáhl na japonském trhu ihned odbytu 30 %</ant> .
silný saponát nazvaný Attack , který dosáhl na japonském trhu ihned odbytu 30 %
saponát
který
gram
indefpron
pcedt
Obří společnost se spotřebním zbožím Cincinnati byla před dvěma lety přebita v Japonsku , když Kao představila <ant>silný saponát nazvaný Attack , který dosáhl na japonském trhu ihned odbytu 30 %</ant> .
Obří společnost se spotřebním zbožím Cincinnati byla před dvěma lety přebita v Japonsku , když Kao představila silný saponát nazvaný Attack , <ana>který</ana> dosáhl na japonském trhu ihned odbytu 30 % .
Obří společnost se spotřebním zbožím Cincinnati byla před dvěma lety přebita v Japonsku , když Kao představila silný saponát nazvaný Attack , který dosáhl na japonském trhu ihned odbytu 30 % .
Černošský aktivista Walter Sisulu prohlásil , že Africký národní kongres se nevzdá násilí jako prostředku nátlaku na jihoafrickou vládu , aby učinila <ant>ústupky , <ana>které</ana> by mohly vést k vyjednávání o apartheidu</ant> .
ústupky , které by mohly vést k vyjednávání o apartheidu
ústupky
které
gram
indefpron
pcedt
Černošský aktivista Walter Sisulu prohlásil , že Africký národní kongres se nevzdá násilí jako prostředku nátlaku na jihoafrickou vládu , aby učinila <ant>ústupky , které by mohly vést k vyjednávání o apartheidu</ant> .
Černošský aktivista Walter Sisulu prohlásil , že Africký národní kongres se nevzdá násilí jako prostředku nátlaku na jihoafrickou vládu , aby učinila ústupky , <ana>které</ana> by mohly vést k vyjednávání o apartheidu .
Černošský aktivista Walter Sisulu prohlásil , že Africký národní kongres se nevzdá násilí jako prostředku nátlaku na jihoafrickou vládu , aby učinila ústupky , které by mohly vést k vyjednávání o apartheidu .
Robert L . Barr řekl , že <ant>včerejší přiznání společnosti Gulf Power , <ana>které</ana> přišlo po měsících vyjednávání</ant> , bylo založeno na důkazech o tom , že Gulf Power vymyslela složitý platební systém , jehož prostřednictvím platila okrajovým maloobchodníkům - především třem floridským reklamním společnostem - za to , že realizovali nelegální politické příspěvky jejím prostřednictvím .
včerejší přiznání společnosti Gulf Power , které přišlo po měsících vyjednávání
přiznání
které
gram
indefpron
pcedt
Robert L . Barr řekl , že <ant>včerejší přiznání společnosti Gulf Power , které přišlo po měsících vyjednávání</ant> , bylo založeno na důkazech o tom , že Gulf Power vymyslela složitý platební systém , jehož prostřednictvím platila okrajovým maloobchodníkům - především třem floridským reklamním společnostem - za to , že realizovali nelegální politické příspěvky jejím prostřednictvím .
Robert L . Barr řekl , že včerejší přiznání společnosti Gulf Power , <ana>které</ana> přišlo po měsících vyjednávání , bylo založeno na důkazech o tom , že Gulf Power vymyslela složitý platební systém , jehož prostřednictvím platila okrajovým maloobchodníkům - především třem floridským reklamním společnostem - za to , že realizovali nelegální politické příspěvky jejím prostřednictvím .
Robert L . Barr řekl , že včerejší přiznání společnosti Gulf Power , které přišlo po měsících vyjednávání , bylo založeno na důkazech o tom , že Gulf Power vymyslela složitý platební systém , jehož prostřednictvím platila okrajovým maloobchodníkům - především třem floridským reklamním společnostem - za to , že realizovali nelegální politické příspěvky jejím prostřednictvím .
<ant>Společnost TVA , <ana>která</ana> provozuje jeden z největších elektrárenských systémů v zemi</ant> , je společností cele vlastněnou americkou vládou .
Společnost TVA , která provozuje jeden z největších elektrárenských systémů v zemi
Společnost
která
gram
indefpron
pcedt
<ant>Společnost TVA , která provozuje jeden z největších elektrárenských systémů v zemi</ant> , je společností cele vlastněnou americkou vládou .
Společnost TVA , <ana>která</ana> provozuje jeden z největších elektrárenských systémů v zemi , je společností cele vlastněnou americkou vládou .
Společnost TVA , která provozuje jeden z největších elektrárenských systémů v zemi , je společností cele vlastněnou americkou vládou .
Akciová společnost Archive uvedla , že podle svého očekávání oznámí za svůj fiskální rok , končící 29 . září , čistý zisk ve výši <ant>rekordních 15 milionů dolarů neboli 1.15 dolaru na akcii</ant> , <ana>což</ana> je o 43 % více než loňských 10.5 milionu dolarů neboli 80 centů na akcii .
rekordních 15 milionů dolarů neboli 1.15 dolaru na akcii
neboli
což
gram
indefpron
pcedt
Akciová společnost Archive uvedla , že podle svého očekávání oznámí za svůj fiskální rok , končící 29 . září , čistý zisk ve výši <ant>rekordních 15 milionů dolarů neboli 1.15 dolaru na akcii</ant> , což je o 43 % více než loňských 10.5 milionu dolarů neboli 80 centů na akcii .
Akciová společnost Archive uvedla , že podle svého očekávání oznámí za svůj fiskální rok , končící 29 . září , čistý zisk ve výši rekordních 15 milionů dolarů neboli 1.15 dolaru na akcii , <ana>což</ana> je o 43 % více než loňských 10.5 milionu dolarů neboli 80 centů na akcii .
Akciová společnost Archive uvedla , že podle svého očekávání oznámí za svůj fiskální rok , končící 29 . září , čistý zisk ve výši rekordních 15 milionů dolarů neboli 1.15 dolaru na akcii , což je o 43 % více než loňských 10.5 milionu dolarů neboli 80 centů na akcii .
Ceny smluv o termínových obchodech na dobytek a prasata prudce poklesly , jelikož obchodníci spekulovali o tom , že <ant>páteční propad na burze bude v myslích amerických spotřebitelů přetrvávat natolik dlouho , že budou inspirováni k omezení výdajů v supermarketech</ant> , <ana>což</ana> bude mít negativní dopad na poptávku po hovězím a vepřovém .
páteční propad na burze bude v myslích amerických spotřebitelů přetrvávat natolik dlouho , že budou inspirováni k omezení výdajů v supermarketech
přetrvávat
což
gram
indefpron
pcedt
Ceny smluv o termínových obchodech na dobytek a prasata prudce poklesly , jelikož obchodníci spekulovali o tom , že <ant>páteční propad na burze bude v myslích amerických spotřebitelů přetrvávat natolik dlouho , že budou inspirováni k omezení výdajů v supermarketech</ant> , což bude mít negativní dopad na poptávku po hovězím a vepřovém .
Ceny smluv o termínových obchodech na dobytek a prasata prudce poklesly , jelikož obchodníci spekulovali o tom , že páteční propad na burze bude v myslích amerických spotřebitelů přetrvávat natolik dlouho , že budou inspirováni k omezení výdajů v supermarketech , <ana>což</ana> bude mít negativní dopad na poptávku po hovězím a vepřovém .
Ceny smluv o termínových obchodech na dobytek a prasata prudce poklesly , jelikož obchodníci spekulovali o tom , že páteční propad na burze bude v myslích amerických spotřebitelů přetrvávat natolik dlouho , že budou inspirováni k omezení výdajů v supermarketech , což bude mít negativní dopad na poptávku po hovězím a vepřovém .
Společnost Honeywell uvedla , že během <ant>třetího čtvrtletí její skupina pro obranné a námořní systémy způsobila zpoždění přepravy několika blíže nespecifikovaných smluv</ant> , <ana>což</ana> vedlo k nižšímu provoznímu zisku toho podniku .
třetího čtvrtletí její skupina pro obranné a námořní systémy způsobila zpoždění přepravy několika blíže nespecifikovaných smluv
způsobila
což
gram
indefpron
pcedt
Společnost Honeywell uvedla , že během <ant>třetího čtvrtletí její skupina pro obranné a námořní systémy způsobila zpoždění přepravy několika blíže nespecifikovaných smluv</ant> , což vedlo k nižšímu provoznímu zisku toho podniku .
Společnost Honeywell uvedla , že během třetího čtvrtletí její skupina pro obranné a námořní systémy způsobila zpoždění přepravy několika blíže nespecifikovaných smluv , <ana>což</ana> vedlo k nižšímu provoznímu zisku toho podniku .
Společnost Honeywell uvedla , že během třetího čtvrtletí její skupina pro obranné a námořní systémy způsobila zpoždění přepravy několika blíže nespecifikovaných smluv , což vedlo k nižšímu provoznímu zisku toho podniku .
Zdá se mi , že tato situace je jako <ant>špendlík , <ana>který</ana> nakonec propíchnul balónek</ant> , říká pan Rogers , profesor financí na Kolumbijské univerzitě a bývalý spoluředitel jednoho z nejúspěšnějších investičních fondů historie , fondu Quantum .
špendlík , který nakonec propíchnul balónek
špendlík
který
gram
indefpron
pcedt
Zdá se mi , že tato situace je jako <ant>špendlík , který nakonec propíchnul balónek</ant> , říká pan Rogers , profesor financí na Kolumbijské univerzitě a bývalý spoluředitel jednoho z nejúspěšnějších investičních fondů historie , fondu Quantum .
Zdá se mi , že tato situace je jako špendlík , <ana>který</ana> nakonec propíchnul balónek , říká pan Rogers , profesor financí na Kolumbijské univerzitě a bývalý spoluředitel jednoho z nejúspěšnějších investičních fondů historie , fondu Quantum .
Zdá se mi , že tato situace je jako špendlík , který nakonec propíchnul balónek , říká pan Rogers , profesor financí na Kolumbijské univerzitě a bývalý spoluředitel jednoho z nejúspěšnějších investičních fondů historie , fondu Quantum .
Dvě malé newyorské galerie Coe Kerr Gallery a Beadleston Fine Arts v lednu vyfoukly konkurenčním aukčním domům <ant>velkou uměleckou sbírku , <ana>kterou</ana> vlastnili Askinovi</ant> , přičemž platba předem činila přibližně 25 milionů dolarů .
velkou uměleckou sbírku , kterou vlastnili Askinovi
sbírku
kterou
gram
indefpron
pcedt
Dvě malé newyorské galerie Coe Kerr Gallery a Beadleston Fine Arts v lednu vyfoukly konkurenčním aukčním domům <ant>velkou uměleckou sbírku , kterou vlastnili Askinovi</ant> , přičemž platba předem činila přibližně 25 milionů dolarů .
Dvě malé newyorské galerie Coe Kerr Gallery a Beadleston Fine Arts v lednu vyfoukly konkurenčním aukčním domům velkou uměleckou sbírku , <ana>kterou</ana> vlastnili Askinovi , přičemž platba předem činila přibližně 25 milionů dolarů .
Dvě malé newyorské galerie Coe Kerr Gallery a Beadleston Fine Arts v lednu vyfoukly konkurenčním aukčním domům velkou uměleckou sbírku , kterou vlastnili Askinovi , přičemž platba předem činila přibližně 25 milionů dolarů .
Tento představitel řekl , že v důsledku toho mohou být zatlačeny do <ant>bezvýchodné situace , v <ana>níž</ana> poskytnou riskantní půjčky , které možná později budou muset odepsat</ant> .
bezvýchodné situace , v níž poskytnou riskantní půjčky , které možná později budou muset odepsat
situace
níž
gram
indefpron
pcedt
Tento představitel řekl , že v důsledku toho mohou být zatlačeny do <ant>bezvýchodné situace , v níž poskytnou riskantní půjčky , které možná později budou muset odepsat</ant> .
Tento představitel řekl , že v důsledku toho mohou být zatlačeny do bezvýchodné situace , v <ana>níž</ana> poskytnou riskantní půjčky , které možná později budou muset odepsat .
Tento představitel řekl , že v důsledku toho mohou být zatlačeny do bezvýchodné situace , v níž poskytnou riskantní půjčky , které možná později budou muset odepsat .
Minulý rok utratili podnikatelé zabývající se rizikovým kapitálem podle <ant>Národního sdružení rizikového kapitálu</ant> , <ana>což</ana> je obchodní sdružení , na financování začínajících společností v oblasti lékařství a biotechnologie odhadem 600 milionů dolarů .
Národního sdružení rizikového kapitálu
sdružení
což
gram
indefpron
pcedt
Minulý rok utratili podnikatelé zabývající se rizikovým kapitálem podle <ant>Národního sdružení rizikového kapitálu</ant> , což je obchodní sdružení , na financování začínajících společností v oblasti lékařství a biotechnologie odhadem 600 milionů dolarů .
Minulý rok utratili podnikatelé zabývající se rizikovým kapitálem podle Národního sdružení rizikového kapitálu , <ana>což</ana> je obchodní sdružení , na financování začínajících společností v oblasti lékařství a biotechnologie odhadem 600 milionů dolarů .
Minulý rok utratili podnikatelé zabývající se rizikovým kapitálem podle Národního sdružení rizikového kapitálu , což je obchodní sdružení , na financování začínajících společností v oblasti lékařství a biotechnologie odhadem 600 milionů dolarů .
Je to konec konců <ant>odvětví , <ana>které</ana> mělo sotva čas získat vůbec nějakou vážnost , a které je předmětem tolika vtipů , že televizní pořad " Právo v L . A . " zpodobňuje boháče z přímé reklamní pošty Davida jako malého , plešatého , silně neotesaného a stále nudného člověka</ant> .
odvětví , které mělo sotva čas získat vůbec nějakou vážnost , a které je předmětem tolika vtipů , že televizní pořad " Právo v L . A . " zpodobňuje boháče z přímé reklamní pošty Davida jako malého , plešatého , silně neotesaného a stále nudného člověka
odvětví
které
gram
indefpron
pcedt
Je to konec konců <ant>odvětví , které mělo sotva čas získat vůbec nějakou vážnost , a které je předmětem tolika vtipů , že televizní pořad " Právo v L . A . " zpodobňuje boháče z přímé reklamní pošty Davida jako malého , plešatého , silně neotesaného a stále nudného člověka</ant> .
Je to konec konců odvětví , <ana>které</ana> mělo sotva čas získat vůbec nějakou vážnost , a které je předmětem tolika vtipů , že televizní pořad " Právo v L . A . " zpodobňuje boháče z přímé reklamní pošty Davida jako malého , plešatého , silně neotesaného a stále nudného člověka .
Je to konec konců odvětví , které mělo sotva čas získat vůbec nějakou vážnost , a které je předmětem tolika vtipů , že televizní pořad " Právo v L . A . " zpodobňuje boháče z přímé reklamní pošty Davida jako malého , plešatého , silně neotesaného a stále nudného člověka .
<ant>Čtvrti obývané nejchudšími vrstvami nabízejí poměrně málo pracovních příležitostí</ant> , <ana>což</ana> přispívá k chudobě místních obyvatel .
Čtvrti obývané nejchudšími vrstvami nabízejí poměrně málo pracovních příležitostí
nabízejí
což
gram
indefpron
pcedt
<ant>Čtvrti obývané nejchudšími vrstvami nabízejí poměrně málo pracovních příležitostí</ant> , což přispívá k chudobě místních obyvatel .
Čtvrti obývané nejchudšími vrstvami nabízejí poměrně málo pracovních příležitostí , <ana>což</ana> přispívá k chudobě místních obyvatel .
Čtvrti obývané nejchudšími vrstvami nabízejí poměrně málo pracovních příležitostí , což přispívá k chudobě místních obyvatel .
Když už mluvím o temných nocích , tak sousedka Metropolitní opery , New York City Opera zrušila sezónu poté , co se jí nepodařilo dosáhnout dohody s <ant>hudebníky , <ana>kteří</ana> chtěli být placeni rovnocenně s orchestry Chicago Lyric a San Francisco Opera</ant> .
hudebníky , kteří chtěli být placeni rovnocenně s orchestry Chicago Lyric a San Francisco Opera
hudebníky
kteří
gram
indefpron
pcedt
Když už mluvím o temných nocích , tak sousedka Metropolitní opery , New York City Opera zrušila sezónu poté , co se jí nepodařilo dosáhnout dohody s <ant>hudebníky , kteří chtěli být placeni rovnocenně s orchestry Chicago Lyric a San Francisco Opera</ant> .
Když už mluvím o temných nocích , tak sousedka Metropolitní opery , New York City Opera zrušila sezónu poté , co se jí nepodařilo dosáhnout dohody s hudebníky , <ana>kteří</ana> chtěli být placeni rovnocenně s orchestry Chicago Lyric a San Francisco Opera .
Když už mluvím o temných nocích , tak sousedka Metropolitní opery , New York City Opera zrušila sezónu poté , co se jí nepodařilo dosáhnout dohody s hudebníky , kteří chtěli být placeni rovnocenně s orchestry Chicago Lyric a San Francisco Opera .
<ant>Firma B . A . T Industries , o <ana>kterou</ana> usiluje firma Hoylake Investments sira Jamese Goldsmitha</ant> , vzrostla o 9 na 753 kvůli spekulaci , že firma Hoylake bude zpříjemňovat svou nabídku , řekli obchodníci .
Firma B . A . T Industries , o kterou usiluje firma Hoylake Investments sira Jamese Goldsmitha
Firma
kterou
gram
indefpron
pcedt
<ant>Firma B . A . T Industries , o kterou usiluje firma Hoylake Investments sira Jamese Goldsmitha</ant> , vzrostla o 9 na 753 kvůli spekulaci , že firma Hoylake bude zpříjemňovat svou nabídku , řekli obchodníci .
Firma B . A . T Industries , o <ana>kterou</ana> usiluje firma Hoylake Investments sira Jamese Goldsmitha , vzrostla o 9 na 753 kvůli spekulaci , že firma Hoylake bude zpříjemňovat svou nabídku , řekli obchodníci .
Firma B . A . T Industries , o kterou usiluje firma Hoylake Investments sira Jamese Goldsmitha , vzrostla o 9 na 753 kvůli spekulaci , že firma Hoylake bude zpříjemňovat svou nabídku , řekli obchodníci .
Nejvýraznější známky obtíží Velké trojky přišly od <ant>společnosti Ford Motor Co . , <ana>která</ana> uvedla , že ve svém automobilovém podniku v USA utrpěla ztrátu poprvé od roku 1982</ant> .
společnosti Ford Motor Co . , která uvedla , že ve svém automobilovém podniku v USA utrpěla ztrátu poprvé od roku 1982
společnosti
která
gram
indefpron
pcedt
Nejvýraznější známky obtíží Velké trojky přišly od <ant>společnosti Ford Motor Co . , která uvedla , že ve svém automobilovém podniku v USA utrpěla ztrátu poprvé od roku 1982</ant> .
Nejvýraznější známky obtíží Velké trojky přišly od společnosti Ford Motor Co . , <ana>která</ana> uvedla , že ve svém automobilovém podniku v USA utrpěla ztrátu poprvé od roku 1982 .
Nejvýraznější známky obtíží Velké trojky přišly od společnosti Ford Motor Co . , která uvedla , že ve svém automobilovém podniku v USA utrpěla ztrátu poprvé od roku 1982 .
A navíc , vysvětluje jeden úředník ministerstva HUD , asociace NAHB stále snadno podléhá vnitřnímu tlaku svých <ant>členů , <ana>kteří</ana> se specializují na dotovanou výstavbu</ant> .
členů , kteří se specializují na dotovanou výstavbu
členů
kteří
gram
indefpron
pcedt
A navíc , vysvětluje jeden úředník ministerstva HUD , asociace NAHB stále snadno podléhá vnitřnímu tlaku svých <ant>členů , kteří se specializují na dotovanou výstavbu</ant> .
A navíc , vysvětluje jeden úředník ministerstva HUD , asociace NAHB stále snadno podléhá vnitřnímu tlaku svých členů , <ana>kteří</ana> se specializují na dotovanou výstavbu .
A navíc , vysvětluje jeden úředník ministerstva HUD , asociace NAHB stále snadno podléhá vnitřnímu tlaku svých členů , kteří se specializují na dotovanou výstavbu .
Řekl , že jasná většina senátorů podporuje snížení daní a že nakonec bude dostatek senátorů , aby překonali <ant>jakékoli procedurální překážky , <ana>které</ana> by vedení demokratů mohlo postavit</ant> .
jakékoli procedurální překážky , které by vedení demokratů mohlo postavit
překážky
které
gram
indefpron
pcedt
Řekl , že jasná většina senátorů podporuje snížení daní a že nakonec bude dostatek senátorů , aby překonali <ant>jakékoli procedurální překážky , které by vedení demokratů mohlo postavit</ant> .
Řekl , že jasná většina senátorů podporuje snížení daní a že nakonec bude dostatek senátorů , aby překonali jakékoli procedurální překážky , <ana>které</ana> by vedení demokratů mohlo postavit .
Řekl , že jasná většina senátorů podporuje snížení daní a že nakonec bude dostatek senátorů , aby překonali jakékoli procedurální překážky , které by vedení demokratů mohlo postavit .
<ant>Polyuretanová pěna je vysoce účinný izolátor</ant> , <ana>což</ana> vysvětluje , proč mohou být nyní stěny chladniček a mrazáků tenčí , než byly v dobách , kdy byly izolovány skleněným vláknem .
Polyuretanová pěna je vysoce účinný izolátor
je
což
gram
indefpron
pcedt
<ant>Polyuretanová pěna je vysoce účinný izolátor</ant> , což vysvětluje , proč mohou být nyní stěny chladniček a mrazáků tenčí , než byly v dobách , kdy byly izolovány skleněným vláknem .
Polyuretanová pěna je vysoce účinný izolátor , <ana>což</ana> vysvětluje , proč mohou být nyní stěny chladniček a mrazáků tenčí , než byly v dobách , kdy byly izolovány skleněným vláknem .
Polyuretanová pěna je vysoce účinný izolátor , což vysvětluje , proč mohou být nyní stěny chladniček a mrazáků tenčí , než byly v dobách , kdy byly izolovány skleněným vláknem .
Společnost Fireman ' s uzavřela při kompozitním obchodování na Newyorské burze cenných papírů na <ant>35.50 dolaru na akcii</ant> , <ana>což</ana> je pokles o 50 centů .
35.50 dolaru na akcii
dolaru
což
gram
indefpron
pcedt
Společnost Fireman ' s uzavřela při kompozitním obchodování na Newyorské burze cenných papírů na <ant>35.50 dolaru na akcii</ant> , což je pokles o 50 centů .
Společnost Fireman ' s uzavřela při kompozitním obchodování na Newyorské burze cenných papírů na 35.50 dolaru na akcii , <ana>což</ana> je pokles o 50 centů .
Společnost Fireman ' s uzavřela při kompozitním obchodování na Newyorské burze cenných papírů na 35.50 dolaru na akcii , což je pokles o 50 centů .
Složený obraz , který tak vzniká , není obrazem <ant>hýčkaného univerzitního sportovce , <ana>který</ana> si jen krátí čas před tím , než dostane sedmicifernou profesionální smlouvu - ten je součástí nepatrné menšiny</ant> .
hýčkaného univerzitního sportovce , který si jen krátí čas před tím , než dostane sedmicifernou profesionální smlouvu - ten je součástí nepatrné menšiny
sportovce
který
gram
indefpron
pcedt
Složený obraz , který tak vzniká , není obrazem <ant>hýčkaného univerzitního sportovce , který si jen krátí čas před tím , než dostane sedmicifernou profesionální smlouvu - ten je součástí nepatrné menšiny</ant> .
Složený obraz , který tak vzniká , není obrazem hýčkaného univerzitního sportovce , <ana>který</ana> si jen krátí čas před tím , než dostane sedmicifernou profesionální smlouvu - ten je součástí nepatrné menšiny .
Složený obraz , který tak vzniká , není obrazem hýčkaného univerzitního sportovce , který si jen krátí čas před tím , než dostane sedmicifernou profesionální smlouvu - ten je součástí nepatrné menšiny .
Boj se přiostřil a přinejmenším mezi piloty otřásl <ant>bojovou morálkou , na <ana>jejímž</ana> vybudování Smith tak tvrdě pracoval</ant> .
bojovou morálkou , na jejímž vybudování Smith tak tvrdě pracoval
morálkou
jejímž
gram
indefpron
pcedt
Boj se přiostřil a přinejmenším mezi piloty otřásl <ant>bojovou morálkou , na jejímž vybudování Smith tak tvrdě pracoval</ant> .
Boj se přiostřil a přinejmenším mezi piloty otřásl bojovou morálkou , na <ana>jejímž</ana> vybudování Smith tak tvrdě pracoval .
Boj se přiostřil a přinejmenším mezi piloty otřásl bojovou morálkou , na jejímž vybudování Smith tak tvrdě pracoval .
Tito kritici nerozlišují mezi typem etnického humoru , který usiluje o znevažování jiné skupiny , takové jsou například " polské vtipy " , a mezi <ant>typem , <ana>který</ana> je dvousečný , zaměřený jak dovnitř , tak ven</ant> .
typem , který je dvousečný , zaměřený jak dovnitř , tak ven
typem
který
gram
indefpron
pcedt
Tito kritici nerozlišují mezi typem etnického humoru , který usiluje o znevažování jiné skupiny , takové jsou například " polské vtipy " , a mezi <ant>typem , který je dvousečný , zaměřený jak dovnitř , tak ven</ant> .
Tito kritici nerozlišují mezi typem etnického humoru , který usiluje o znevažování jiné skupiny , takové jsou například " polské vtipy " , a mezi typem , <ana>který</ana> je dvousečný , zaměřený jak dovnitř , tak ven .
Tito kritici nerozlišují mezi typem etnického humoru , který usiluje o znevažování jiné skupiny , takové jsou například " polské vtipy " , a mezi typem , který je dvousečný , zaměřený jak dovnitř , tak ven .
<ant>Rotha , <ana>který</ana> byl uvolněn ze svých postů</ant> , vystřídá Geoffrie D . Lurie ze společnosti GDL Management Inc . , který je krizovým manažerem společnosti Eagle .
Rotha , který byl uvolněn ze svých postů
Rotha
který
gram
indefpron
pcedt
<ant>Rotha , který byl uvolněn ze svých postů</ant> , vystřídá Geoffrie D . Lurie ze společnosti GDL Management Inc . , který je krizovým manažerem společnosti Eagle .
Rotha , <ana>který</ana> byl uvolněn ze svých postů , vystřídá Geoffrie D . Lurie ze společnosti GDL Management Inc . , který je krizovým manažerem společnosti Eagle .
Rotha , který byl uvolněn ze svých postů , vystřídá Geoffrie D . Lurie ze společnosti GDL Management Inc . , který je krizovým manažerem společnosti Eagle .
Bankéři uvádějí , že <ant>finské státní společnosti , <ana>kterým</ana> navíc budou chybět formální státní záruky</ant> , by se mohly setkat s většími obtížemi při získávání finančních zdrojů na finančních trzích .
finské státní společnosti , kterým navíc budou chybět formální státní záruky
společnosti
kterým
gram
indefpron
pcedt
Bankéři uvádějí , že <ant>finské státní společnosti , kterým navíc budou chybět formální státní záruky</ant> , by se mohly setkat s většími obtížemi při získávání finančních zdrojů na finančních trzích .
Bankéři uvádějí , že finské státní společnosti , <ana>kterým</ana> navíc budou chybět formální státní záruky , by se mohly setkat s většími obtížemi při získávání finančních zdrojů na finančních trzích .
Bankéři uvádějí , že finské státní společnosti , kterým navíc budou chybět formální státní záruky , by se mohly setkat s většími obtížemi při získávání finančních zdrojů na finančních trzích .
Jsou nejlepším produkčním talentem vůbec , říká Brian De Palma , zavázaný společnosti Guber Peters , že si ho najala na režírování <ant>filmu podle románu Toma Wolfa " Ohňostroj marnosti " , <ana>který</ana> dělají pro společnost Warner</ant> .
filmu podle románu Toma Wolfa " Ohňostroj marnosti " , který dělají pro společnost Warner
filmu
který
gram
indefpron
pcedt
Jsou nejlepším produkčním talentem vůbec , říká Brian De Palma , zavázaný společnosti Guber Peters , že si ho najala na režírování <ant>filmu podle románu Toma Wolfa " Ohňostroj marnosti " , který dělají pro společnost Warner</ant> .
Jsou nejlepším produkčním talentem vůbec , říká Brian De Palma , zavázaný společnosti Guber Peters , že si ho najala na režírování filmu podle románu Toma Wolfa " Ohňostroj marnosti " , <ana>který</ana> dělají pro společnost Warner .
Jsou nejlepším produkčním talentem vůbec , říká Brian De Palma , zavázaný společnosti Guber Peters , že si ho najala na režírování filmu podle románu Toma Wolfa " Ohňostroj marnosti " , který dělají pro společnost Warner .
Tvůrci se navíc domnívali , že národ potřebuje <ant>jednotnou výkonnou moc , <ana>která</ana> bude nezávislá a bude mít prostředky , aby realizovala to , co konfederační kongres na základě Konfederačních článků zvládal nepříliš dobře</ant> .
jednotnou výkonnou moc , která bude nezávislá a bude mít prostředky , aby realizovala to , co konfederační kongres na základě Konfederačních článků zvládal nepříliš dobře
moc
která
gram
indefpron
pcedt
Tvůrci se navíc domnívali , že národ potřebuje <ant>jednotnou výkonnou moc , která bude nezávislá a bude mít prostředky , aby realizovala to , co konfederační kongres na základě Konfederačních článků zvládal nepříliš dobře</ant> .
Tvůrci se navíc domnívali , že národ potřebuje jednotnou výkonnou moc , <ana>která</ana> bude nezávislá a bude mít prostředky , aby realizovala to , co konfederační kongres na základě Konfederačních článků zvládal nepříliš dobře .
Tvůrci se navíc domnívali , že národ potřebuje jednotnou výkonnou moc , která bude nezávislá a bude mít prostředky , aby realizovala to , co konfederační kongres na základě Konfederačních článků zvládal nepříliš dobře .
<ant>Říjnová čísla , <ana>která</ana> nebudou měsíc zveřejněna</ant> , jsou ještě nižší , tvrdí představitelé investičních fondů .
Říjnová čísla , která nebudou měsíc zveřejněna
čísla
která
gram
indefpron
pcedt
<ant>Říjnová čísla , která nebudou měsíc zveřejněna</ant> , jsou ještě nižší , tvrdí představitelé investičních fondů .
Říjnová čísla , <ana>která</ana> nebudou měsíc zveřejněna , jsou ještě nižší , tvrdí představitelé investičních fondů .
Říjnová čísla , která nebudou měsíc zveřejněna , jsou ještě nižší , tvrdí představitelé investičních fondů .
Během vyjednávání s americkými činiteli v květnu 1988 o návrhu , že USA upustí od obžaloby výměnou za jeho rezignaci , se Noriega často téměř plačky tázal , jak se <ant>Američané , <ana>kterým</ana> tak dlouho pomáhal</ant> , mohli obrátit proti němu .
Američané , kterým tak dlouho pomáhal
Američané
kterým
gram
indefpron
pcedt
Během vyjednávání s americkými činiteli v květnu 1988 o návrhu , že USA upustí od obžaloby výměnou za jeho rezignaci , se Noriega často téměř plačky tázal , jak se <ant>Američané , kterým tak dlouho pomáhal</ant> , mohli obrátit proti němu .
Během vyjednávání s americkými činiteli v květnu 1988 o návrhu , že USA upustí od obžaloby výměnou za jeho rezignaci , se Noriega často téměř plačky tázal , jak se Američané , <ana>kterým</ana> tak dlouho pomáhal , mohli obrátit proti němu .
Během vyjednávání s americkými činiteli v květnu 1988 o návrhu , že USA upustí od obžaloby výměnou za jeho rezignaci , se Noriega často téměř plačky tázal , jak se Američané , kterým tak dlouho pomáhal , mohli obrátit proti němu .
Společnost PWA uvedla , že do úterka také pravděpodobně oznámí , jestli přijme dodávku všech <ant>17 letadel Airbus 320 - 200 , <ana>které</ana> si dříve objednala</ant> .
17 letadel Airbus 320 - 200 , které si dříve objednala
letadel
které
gram
indefpron
pcedt
Společnost PWA uvedla , že do úterka také pravděpodobně oznámí , jestli přijme dodávku všech <ant>17 letadel Airbus 320 - 200 , které si dříve objednala</ant> .
Společnost PWA uvedla , že do úterka také pravděpodobně oznámí , jestli přijme dodávku všech 17 letadel Airbus 320 - 200 , <ana>které</ana> si dříve objednala .
Společnost PWA uvedla , že do úterka také pravděpodobně oznámí , jestli přijme dodávku všech 17 letadel Airbus 320 - 200 , které si dříve objednala .
Společnost Calgene , zemědělský biotechnologický koncern , uvedla , že práce se zpočátku zaměří na <ant>patentovaný kmen bakterií Bacillus subtilis , <ana>který</ana> projevil příslib schopnosti kontrolovat aflatoxin</ant> .
patentovaný kmen bakterií Bacillus subtilis , který projevil příslib schopnosti kontrolovat aflatoxin
kmen
který
gram
indefpron
pcedt
Společnost Calgene , zemědělský biotechnologický koncern , uvedla , že práce se zpočátku zaměří na <ant>patentovaný kmen bakterií Bacillus subtilis , který projevil příslib schopnosti kontrolovat aflatoxin</ant> .
Společnost Calgene , zemědělský biotechnologický koncern , uvedla , že práce se zpočátku zaměří na patentovaný kmen bakterií Bacillus subtilis , <ana>který</ana> projevil příslib schopnosti kontrolovat aflatoxin .
Společnost Calgene , zemědělský biotechnologický koncern , uvedla , že práce se zpočátku zaměří na patentovaný kmen bakterií Bacillus subtilis , který projevil příslib schopnosti kontrolovat aflatoxin .
Samozřejmě není na škodu , že Kloves vykompenzoval nedostatek svých zkušeností za kamerou <ant>techniky , <ana>kteří</ana> přesně vědí , co mají dělat</ant> .
techniky , kteří přesně vědí , co mají dělat
techniky
kteří
gram
indefpron
pcedt
Samozřejmě není na škodu , že Kloves vykompenzoval nedostatek svých zkušeností za kamerou <ant>techniky , kteří přesně vědí , co mají dělat</ant> .
Samozřejmě není na škodu , že Kloves vykompenzoval nedostatek svých zkušeností za kamerou techniky , <ana>kteří</ana> přesně vědí , co mají dělat .
Samozřejmě není na škodu , že Kloves vykompenzoval nedostatek svých zkušeností za kamerou techniky , kteří přesně vědí , co mají dělat .
<ant>Tyto akcie , <ana>které</ana> budou ke koupi na volném trhu nebo prostřednictvím soukromě dojednaných transakcí</ant> , budou drženy jako pokladniční poukázky pro akciové opce nebo pro jiné veřejné společné záměry .
Tyto akcie , které budou ke koupi na volném trhu nebo prostřednictvím soukromě dojednaných transakcí
akcie
které
gram
indefpron
pcedt
<ant>Tyto akcie , které budou ke koupi na volném trhu nebo prostřednictvím soukromě dojednaných transakcí</ant> , budou drženy jako pokladniční poukázky pro akciové opce nebo pro jiné veřejné společné záměry .
Tyto akcie , <ana>které</ana> budou ke koupi na volném trhu nebo prostřednictvím soukromě dojednaných transakcí , budou drženy jako pokladniční poukázky pro akciové opce nebo pro jiné veřejné společné záměry .
Tyto akcie , které budou ke koupi na volném trhu nebo prostřednictvím soukromě dojednaných transakcí , budou drženy jako pokladniční poukázky pro akciové opce nebo pro jiné veřejné společné záměry .