text
stringlengths
5
2.1k
1,ergonomik bir yapısı var. eli yormuyor. Fiyata göre mükemmel bir ürün...
1,çok seri kullanım.çok iyi.hızlı gönderim.hepsiburada.coma teşekkürler.
1,Logitech mouse alan pişman olmaz.
1,Bu ürün en sade fareyi temsil ediyor olsa gerek. Gereksiz hiçbir detayı yok. Kullanımı oldukça rahat. Pil ömrü dendiği gibi inanılmaz. Aslında bakarsanız tam bir ofis faresi. Gri tonlarında ve sade :)
"1,""2 tane daha almıştım,ürün fiyatı uygun ve sorun yok."""
1,Türünün En İyisi kaliteli bir ürün almanızı tavsiye ederim.
"1,""kalıtelı bı urun, şıddtle tavsıye derım, hızlı gonderım ıcın sıteye mutesekkırım"""
"1,""hızlı tedarik yanında çok kullanışlı bir ürün, oyun çizim vs aramayanlar ve günlük kullananlar için ideal, kesinlikle tavsiye ederim."""
1,arkadaşlar bu ürünü hiç düşünmeden alabilirsiniz hem fiyatı hem markası hem ürün çok iyi gerçekten. özellikle çekim kalitesi çok iyi... benim için en önemli olaylardan biriside mousenin ele oturması dizaynı çok iyi elinize tam oturuyor şiddetle tavsiye ediyorum alabilirsiniz arkadaşlar....
1,ucuz fiyatına rağmen ergonomik ve güzel bir mouse. orta büyüklükte. Temel fonksiyonları var fazlası yok. sağlam. Üzerinde roll tuşu hariç kaydırmaz yumuşak plastik kısımları yok. Hediye pili var.
1,önceki mouse m da logitech idi 3 yıl sorunsuz kullandım kaç kere düştü hatırlamıyorum 3 yıl kahrımı çekti. şimdi bunu aldım bakalım ne kadar dayanacak gayet hafif ve kullanışlı fiyat ise çok uygun tavsiye ederim.
"1,""Ürünü çok beğendim. Kullanmı da gayet güzel.Görüntüsü de çok güzel. Küçük olması, insanın elinde kayboluyor. Bu fiyata alın kaçırmayın derim :)"""
1,yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum bu mouseyi hatta marketten ucuz diye almıştım çok kullanmama rağmen 2 kere pilini değitirdim 1 tane kalem pil takıyorsunuz ve unutuyorsunuz o kadar kullanımda üstündeki logitech yazısı falan silindi ama hala sağlam ayrıca kablosuz çekim gücü de çok iyi yakınlarınızın laptopuna takarak başka odadan hareket ettirerek şaka bile yapabilirsiniz kısacası çok para vermeye gerek yok gayet memnunum
1,ürünü yeni aldım ilkez bu marka ama gerçekten memnun kaldım tüm odalardan çekiyor ve tepkileri gerçekten iyi alıcısı küçük ve kullanımı gayet güzel suan bir takılma olmadı ve hızlıca elime ulaştı teşekkürler
1,1 seneyi geçti daha çok seneler deviricekmiş gibi sapa sağlam kaliteli bir pil takıp aylarca kullanabiliyorsunuz fiyatına göre çok iyi bu fiyata baska yerde zor bulunur
1,kargo free olması ve elektronik marketlerden çok daha uygun fiyatlı olması ve logitech markası. muhteşem üçlü olmuş aldım hemencik geldi :)
"1,""Ürün çok kibar ve kullanışlı. Sinyal alıcısı küçük olduğu için bilgisayarın üzerinde yer kaplamıyor. Farenin altındaki lazer ışığı da gizli olduğu için gereksiz ışık kullanmıyor. Şu anda hepsiburada.comda indirime girmiş, ben satın aldığımda böyle ucuz değildi. Kaçırmamanızı tavsiye ederim hele ki markası Logitech olunca :)"""
1,lazeri yanmıyor ama süper bi mouse. kayma olmuyor hiç. mzdem o ışık işe yaramıyor neden diğer mause lara koyup boşu boşuna pil tüketimi oluyor anlamadım
1,ürün gayet güzel kullanışlı bilgisayarım la tam uyumlu pili uzun süre gider ucuz fare alıpta pile para verceyinize bu ürünü alın pil derdiniz olmasın
"1,""bundan önce a4tech kullanıyordum ama logitech kalitesi şaşırtmadı, iyi ki almışım, havada karada her yede takılmadan çalışıyor, tereddütsüz herkese rahatlıkla önerebilirim"""
"1,""Ürün elime ulaştı 2 adet aldım cok güzel hızlı mouse da ışık sevmiyorum zaten hiç ışık yanmıyor ,Tavsiye ederim... Pil ömrü 1 yıl a yakın bazı markalar 4-6 ay pil ömrü veriyor."""
1,fiyatı çok uygundu hepsiburada çok güzel indirim yapmış malzemesi kaliteli pili çok uzun gidiyor pil derdi kalmadı artık... herkesin gönül rahatlığıyla alacağı bir ürün....
1,bence bu fiyata çok iyi bir ürün .evde aynısından var bunu babama aldım. zarif ve ergonomik bir ürün. pili çok uzun süre dayanıyor. ürünü taktığınız gibi kullanmaya başlayabilirsiniz. usb takılan aparat pilin yanında aramayın nerede diye :)
0,hesaplı ve kalıteli ürünler satıkları için ben memunum siteden tşk ediyorum hepsiburda ya daha önce yaptığım alış verişlerden dolayı yanıltmadılar sağolsunlar
1,MÜKEMMEL BİR ÜRÜN HERKESE TAVSİYE EDERİM ARTI SİTE GÜVENCESİ İLE ŞIK VE KALİTELİ BİR ÜRÜN ÖNCEKİLERDE ALTTA KIRMIZI IŞIK VARDI BUN LARDA KIRMIZI IŞIK YOK DAHA İYİ OLMUŞ BU IŞIK OLMAMASI HERKESE TAVSİYE EDERİM GÜVENLE ALABİLİRLER.
1,1 mayısta sipariş ettim 3 mayıs sabahı elimdeydi kullanışı çok rahat online oyunda denedim takılma gbi bi sorunu yok şuanlık bir arkadaş tekerlek sesi çok fazla demiş bunda tekerlek sesi yok sol tıklar filanda sessiz
0,6 aydır mause kullanıyorum alıcısı ıyı kullanışı kolay ama bazen sol tıklama sapıtıyor kayma yapıyor oyun ıcın ıdeal degıldır gunluk ıcın kullanıma uygundur
"1,""bu ürünü 3. kez sipariş verdim, gayet memnunum. fiyatı da piyasadan uygun tavsiye ediyorm. kablolu maus ile boşuna uğraşmayın derim......siteye tşkler"""
"1,""Çok fazla PC başında kalan ve işim gereği sürekli çizim yapmak zorunda olan bir insan olarak ergonomi çok önemliydi,gayet ergonomik. Allgılaması ise çok kuvvetli altına herhangi bir şey koymadan her yerde rahatlıkla kullanabilirsiniz."""
1,ürün iki günde elime geçti çok teşekkürler ürün markesı kendini kanıtlamış bir sefer ve çok kaliteli küçük yer kaplamıyor zaten usb girişi hiç belli etmiyor pil ömrü cok uzun yani uzun lafın kısası teşekkürler hepsiburada.com
1,Logitech ekipmanlarını herzaman güvenle kullanabilirsiniz çunku kullanım dizayn ve ergonomide teknolojide tartışmasız liderdirler. Herzaman tercihim logitech tir. Fare ekipmanındada en iyi markadır.
1,herkese tavsiye edebilirim ben çok beğendim arkadaşlar ekonomik ve kullanışlı sizde küçük bir keme niz olsun istiyorsanız kesinlikle alın derim...
1,fiyatına göre oldukça güzel. pil kullanımı da gayet güzel ve uzun ömürlü hatta takalı 6 ay oldu hala çalışıyor. kesinlikle tavsiye ederim
"1,""ürün şık ve kullanışlı. tavsiye ederim. paketi açtığımda """"on"""" durumundaydı, bundan dolayı pili bitmiş olacak ki, pili değiştirdim çok da güzel çalışıyor."""
"1,""teşekkürler Logitech.. BENİM KLAVYE . MAUSA, KAMERA . LOGİTECK MARKA DIR VE UZUN YILLARDAN BERİ SADECE Bİ SONRA ÇIKAN VERSİYONU İLE DEĞİŞİRİM GERÇEKTEN HER ÜRÜNLERİ KALİTELİ KULLANDIĞIM İÇİN BİLİYORUM."""
"1,""Çok güzel bir ürün. kendim kullanıyorum arkadaşlarım kullanıyor, şikayet eden görmedim. hepsi burada farkıyla indirimli almak çok güzel. herkese tavsiye ederim"""
1,Biraz tekerlek sesi yuksek ama alisiliyor. Ele guzel oturuyor büyük elde bile sorun olmuyor.fiyatinin sonuna kadar hakkini veriyor microsoft 4000 den sonra bunu kullandim malzeme olarak bu cok daha kaliteli.
1,İnternetten yazılımını indirip tuşların işlevlerini değiştirebiliyorsunuz. Pil seviyesini görme özelliği de mevcut. Ayrıca invisible optic özelliği var. Bu yüzden altında alışık olduğumuz kırmızı lazer ışık yok. Bu sayede pili diğer mouselara göre çok daha uzun dayanıyor. Çok memnun kaldım. Tavsiye Ederim.
"1,""Kesinlikle tavsiye ederim.Ben laptopta kullanıyorum. İyiki almışım.Kullanımı kolay, tasarımı şık.Altında açma kapama düğmesi var.Kurulum gerektirmiyor.Pil ömrünün uzun olması da avantaj.Teknoloji marketlerinde fiyatı daha yüksek."""
1,BEN 2.MAUSU ALDIM AYNISINDAN PİLİ ÇOK DAYANIYOR BAŞKA MARKALARDAN ALMIŞTIM İŞ YERİNE 15 GÜNDE PİL DEĞİŞTİRİYORDUK BUNU ALINCA NE ZAMAN DEĞİŞTİK PİLİ UNUTUYORUM SÜPER
"0,""Fiyat kalite olarak değerlendirdiğinizde güzel bir ürün. Laptop için kullanımı uygun, küçük ve kaliteli bir görünümü var. Fonksiyon düğmesinin gerektiği yerlerde kullanılamıyor fakat günlük kullanımlar için ideal. İnternete girerim iki tıklarım derseniz kesinlikle alın."""
1,Siparişi akşam 16.30 da verdikten sonra ertesi sabah erkenden elime ulaştı. Ürünün kalitesi ortada siteye teşekkürler. İhtiyacı olanlara tavsiye ederim.
1,Site mükemmel hizmet veriyor pazarladığı ürünlerin kalitesi şimdiye kadar aldığım her şeyde mükemmeldi.en son aldığım mauslar ihtiyaçtan fazlasına cevap veriyor.daha iyisine ihtiyaç yok.belkide yok zaten aramadım.teşekkürler.
1,ürünü saat 17 civarı sipariş ettim ertesi gün sabah 10da elime ulaştı hız konusunda çok iyi bir sitesiniz bu markayı da zaten kullanıyordum özellikle pil ömrü çok iyi tavsiye ederim.
1,Mause çok güzel.Algılama konusunda zeminde hareket etme konusunda gerçekten güzel.1 Gün içinde elime geçti.Tek kalem pil ile çalışması oldukça iyi pil süresi umarım uzun gider.
"1,""Ürün gayet hızlı bir şekilde geldi, 1 gün bile sürmedi gelmesi. Her zeminde sıkıntısız çalışıyor, kesinlikle düşünmeden alın derim. Ürün tek pille çalışıyor, gayet ergonomik ve çok ağır değil."""
"1,""Ürünü bir haftadır kullanıyorum. Hem kullanışlı, hem rahat ele oturuyor üstelik de burada fiyat olarak ekonomik bir bilgisayar faresi. Almayı düşünenlere tavsiye ederim."""
"1,""Güzel bir ürün, tam benim istediğim gibi ve istediğim zamanda geldi. Almak isteyen arkadaşlara da öneriyorum. Sizin de eliniz küçükse ya da küçük Mouse kullanmayı tercih ediyorsanız bu ürünü kullanmalısınız.Teşekkürler..."""
1,İlk olarak kendime almıştım. Kesinlikle yer yüzeyde sorunsuz kullanılıyor. Kardeşim de çok beğendi ona da hediye ettim. İki aydır kullanıyorum pili ne kadar gider bilmiyorum ama okuduğum yorumlar hep olumluydu.
1,çok sorunsuz çalışan tasarruflu ve kaliteli bir ürün. özellikle bu fiyata daha iyisini bulamazsınız. kesinlikle tavsiye ederim. pil ömrüde çok iyi aylar geçti hala bitmedi. kargo teslimat süreside çok hızlı oldu teşekkürler.
"1,""Ürün çoğu farklı yüzeyde kullanılabiliyor ( siyah, beyaz, v.b.). Bu fiyat ürün için makul. Ürün 1 gün sonra elime geçti. Recieverı taktım anında kullanmaya başladım. Herkese tavsiye ederim."""
1,Ürünü sipariş ettiğimden 2 gün sonra geldi.Ürünle ilgili bir sıkıntım yok gayet memnunum.ilgililere teşekkür ederim.Ürünün hafifliği ergonomisi kısaca fiyat performans kriteri olarak güzeldir.
1,Siteye teşekkürler. Siparişimin ertesi günü öğleyin elime geçti. İstediğim uzaklıktan kullanabiliyorum. Özellikle bilgisayarı TVye bağladığımdan oturduğum yerden kullanabilmem gerçekten mükemmel.
1,Ürünü 3 gün önce aldım ve devamlı kullanıyorum gerçekten kaliteli güzel bir ürün.hepsiburadadan aldığım ürünler içinde memnun kaldığım ürünler arasında.tşkler..
1,Bu ürünü bugün saat: 14:43`te kargodan teslim aldım önce taktım çalışmadı pildeki kağıt çıkarında çalıştı inamamadım taaa uzaktan bile bilgisayarı yönetebliyorsun üstelik maus içinde pili bile var. Hepsiburda.com bazı ürünlerini beğenmdediğim için iade ediyorum ama bu ürünü iade etmeyi hiç düşünmüyorum. Ben kolay kolay bişeyi beğenmem ama bu ürünü beğendim eski kablolu maus ikidebir düşüp duruyordu çok iyi oldu. Hepsiburada.com yani diğer adıyla D - Market teşekkür ederim. Bu ürünü sipariş verecek olan arkadaşlar hiç düşünmeden sipariş verin.
1,mouse u alalı bir hafta oldu gerçekten çok güzel alacak arkadaşlara tavsiye ederim.Bunun yanı sıra kargo da çok hızlı hemen gönderdi.
1,Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum. Memnun kaldığım için iş yerine de aldım. Bu fiyata daha iyisi yok. Başka birkaç mouseta yaşadığımdan bilirim öyle hemen tak çalıştır olmuyor ama bu mouse aynı pil ömründe olduğu gibi sorunsuz işin hakkını veriyor. En iyisi demiyorum ama bu fiyata en iyisi bu.
1,Bu fiyata Logitech gerçekten çok kaliteli bir marka.Ürüne çok ihtiyacım vardı. Gerçekten çok uygun süper .Umarım memmnun kalırım...Nano olması başka bir ayrıcalığı...
"1,""Mouse bugun elime geçti, içinde bir tane alkaline pil ile geliyor ve lazer ışığı olmaması oldukça iyi bana göre. Şuan tek eksik yönü olarak gördüğüm orta tuşu sert değil ileride sorun yaratır mı ona kesin bir şey diyemem."""
1,piyasadaki mauselerin cogunu arastırdım.fiyat olarak uygunbi ürün.pil ömrü hakkında bişe diyemem cünkü daha 10 günden beri kulllanıyorum.TAVSİYE EDERİM.kalitesi de güzel.ama keske yanlarında sayfa ilerletme geriletme tuşlarıda olsaymıs daha güzel olacakmıs
1,ürünü daha yeni aldım teslimat oldukça jızlı teşekkürler. uzun zamandır kablosuz maus düşünüyordum. fiyatını uygun görğnce aldım şuan için bir şikayetim yok. memnunum..
1,ürün elime geçti denedim masaüstü bilgisayarda kullanıyorum aslında biraz korkum vardı masaüstü diye ama gereksiz bir korkuymuş. tek kelimeyle süper kesinlikle tavsiye ediyorum.
1,Birçok kablosuz mause denedim. Bu ürünü işyerinde kullanıyordum. Bir yılı aşkın süredir pilini bir sefer değiştirdim. Evede bir tane aldım. Mausede pil ömrü benim için önemli diyorsanız bu ürünü tavsiye ederim.
"1,""bir ev bilgisayarının ihtiyacını karşılayabilecek yapıda, oldukça küçük laptop yanında rahatça taşınabilir, içinde usb için bir bölüm var zaten minicik bir alıcısı var, oraya koyup taşırsanız kaybetme korkunuz da kalmaz, almayı düşünenler çekinmeden alabilirler."""
1,ben öğretmenim ve sınıf içinde gezerken bile kullanabiliyorum.bilgisayar öğretmeniömizle karar verdik bu markaya. çok güzel fiyatı da iyi. tavsiye ediyorum
1,ürün bu gün elime gecti ozelikle kargo cok hızlı hakkariye iki günde teslimat cok iyi bence ürüne gelince ürün cok kulanışlı herkese tavsiye ederim ben aldım sizse alin derim
"1,""Gayet güzel, standart bir fare. Bir buçuk iki metre mesafede kullanıyorum, gayet güzel çalışıyor. Sol tıklaması biraz sesli gibi ama sıkıntı yaratacak bir şey değil."""
"1,""ürün çok kullanışlı. ne büyük ne de küçük, ele oturuyor. gayet uygun fiyat. usb parçasının mouse nin içinde yuvasının olması da çok iyi"""
"1,""Logitech M175 Kablosuz Nano Mouse aldım çok kısa bir süre içerisinde teslim aldım.Aldığım üründen memnun kaldım, almayı düşünenlere tavsiye ediyorum."""
1,şimdiye kadar başka marka kullandığım için pişmanım. logitech en iyisi. kulanınca anlayacaksınız. fiyatı da gayet uygun. almak isteyenlere tavsiye edilir...
1,çok iyi bir ürün tek kelimeyle harika avuç içine tam oturuyor ve yan odadan bile kullanabilirsiniz fiyatı diğer yerlere göre en uygun burada iyi günler
1,Bu ürün hazır bu fiyatta iken alıp kenara bile koyabilirsiniz. Ben laptopum için yanında hediye edilen mouse çalışmasına rağmen bu ürünü aldım ve çokta memnunum.
1,hassasiyetini sevdim fps oyun oynarken ik başlarda zorlanırım çünkü sürekli kablolu mouse kullanıyodum kolay alışabilesi bir mouse zaman oyunlarda kendime gelirim;);;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
1,Eğer çok kaliteli bir şey almıyorsanız ve ucuz olsun bozulmasın düşüncesiyle alıyorsanız kesinlikle bu fareyi tavsiye ederim. Çeşitli markaların (logitech de dahil) uygun fiyatlı farelerini denedim ama bu üründen aldığım kadar ne performans nede dayanıklılık gözlemleyebildim.
1,ürünü alalı 4-5 ay oldu ancak hala ilk taktığım pili kullanıyorum. Gerçekten enerjiyi tüketmek bir yana resmen kokluyor bırakıyor. Kullanım sırasında da hiçbir kopma yaşamadım
1,Logitech zaten kendini ıspatlmış bi marka mausu gözü kapalı aldım gayette memnunum sade şık kullanışlı bi ürün herkeze tavsiye ederim
"1,""çok kullanışlı,kaliteli ve estetik bir ürün..kurulumu pratik bilgisayara takıp anında çalıştırılabiliyor.kablosuz arayanlar için tavsiye ederim. minik cihazı için ayrıca mouse içerisinde özel yeri var."""
"1,""Ürünü almadan önce birçok yorum okudum, olumsuz yorumlara katılmıyorum. Öncelikle bu fiyata gayet başarılı bir ürün, tekerleği evet çok kaliteli olmayabilir ama sorun da çıkarmıyor.. Hafif ve ışığı olmaması da olumlu bir özellik.. Sonuçta işini gayet iyi yapan kaliteli bir ürün.."""
1,Boyutları ve sessizliği ile gayet güzel bir ürün. Fiyat olarak da uygun. Hem mac hem de pc de çalışıyor. Kurulum gerektirmeden anında çalışıyor.
1,Mouse hafif bombeli oldugu icin eli fazla yormuyor.Elinize alinca kalitesini anliyorsunuz.Receiver yeterince kucuk. Hic cikarmaniza gerek yok .Indirimde iken almanizi tavsiye ederim ;);;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
"1,""ürün ilk açtığım zaman pilin boş olduğunu düşündüm, ancak lazer artık ışıksız çalışıyormuş sonradan farkettim. laptop için biraz kaba bi mouse, ama bu fiyata da alınabilecek bi kalite"""
"1,""Bence bu fiyata çok iyi bir ürün. Çekim kalitesi çok iyi, birçok yüzeyde rahat kullanılabiliyor. Adaptörünün küçük olması önemli bir avantaj. Avuç içine iyi oturuyor."""
1,Bence kacırılmaması gereken bir ürün yaklaşık 3 aydır kullanıyom hiçbir sorunla karşılaşmadım. Ürün hızlı ve kulanıişı. Pil sorunum hala yok. Eski Mausum ay demeden bitiriyordu .
"1,""Bu ürünü eşime aldım.Ürün gerçekten kaliteli.Kendim de aynısından iki yıldır kullanıyorum.Sınıf içerisinde her yerden bilgisayarı kontrol edebiliyorum.Kaç kere yere düşürdüm,sağlam bir ürün."""
1,Mosue wireless adaptörü gerçekten nano notebooktan çıkarmanıza hiç gerek yok.Herzaman takılı kalsın. İncelediğim kadarıyla pil süreside çok iyi inş oyledir. Bence logiteche bu ücret çok iyi.
"1,""marka logitech, üstelik kablosuz buldum ve kaçırmadım... ihtiyacınız varsa direk alın, pişman olmazsınız... bilgisayarın yanında olunca kargo kampnyası da vardı, çok iyi denk geldi..."""
1,Öncelik le hepsiburada.com a böyle bir ürünü hızlı ve zamanında sundugu hizmeti için teşekkür ederim.Mouse fiyatıyla kalitesiyle markasıyla çok güzel bir ürün.Logitech markadan hiç saçmayın.kaliteli pili uzun süre giden bir ürün.gönül rahatlıgıyla kullanabilirsiniz.herkese teşekkür ederim....
"1,""oldukça uygun fiyatta , bu ürünü 4 yıldır kullanıyordum artık ömrünü tamamlamıştı tekrar güncel versiyonunu aldım oldukça memnunum, pili çok uzun süre daayanıyor ve pahalı ürünlerle aynı performansta."""
1,Logitech ürünlerin kalitesini teknolojiyi yakından takip eden her kes iyi bilir. Bu ürün de çok güzel televizyonda uzaktan kumanda ne ise bilgisayarda da bu.
1,Ürün görünüm ve kullanılan malzeme bakımından iyi görünüyor. Fiyatına göre kafa ağrıtmayacak bir ürün. Yeni kullandığım için pil ömrü konusunda herhangi bir yorum yapamıyorum. Ama ilk izlenimime göre gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
1,öncelikle hepsiburada.com a hızlı ve zamanında sunduğu hizmetten dolayı teşekkür ederim. kablosuz Mouse gayet ergonomik ve kullanışlı. Tek parça Mouse görünce şaşırmayın pili ve bilgisayara bağlantı parçası altındaki kapağın içinde bence çok iyi düşünülmüş. Bilgisayara takılan parça küçük olduğu için çok rahat kullanılıyor. Bence iyi bir ürün.
1,ÜRÜN FİYAT OLARAK GAYET UCUZ VE İŞ GÖREN BİR ÜRÜN. UZUN PİL ÖMRÜ VE TASARIMI OLARAK ELE RAHAT OTURUYOR. TAVSİYE EDERİM.
"1,""Süper indirimde olduğunda aldım.Denedim halıya,dizime bunun gibi engeli yüzeylere koyduğumda çalışıyor ve çok uzaktan çalıştırdığınızda arada duvar bile olsa çalışıyor.Üstelik çok hızlı geliyor.Bu yüzden hiç düşünmeden alın."""
1,Fiyatına göre güzel kibar kullanışlı bir ürün. Herhangi bir olumsuzluk görmedim. Bu fiyatlarda daha iyisi can sağlığı. :) Kargo sıkıntısı bayram tatiline geldiği için uzun sürdüğünü düşünüyorum.
"1,""Yaklaşık bir iki haftadır kullanıyorum.. Kesinlikle hassas ve hızlı, usb alıcısıyla arasındaki mesafeye rağmen yavaşlamıyor.. Henüz pil değiştirmem gerekmedi ama zaten çok da vakit geçmedi.. Eski model kablosuz mouselara nazaran enerjiyi daha az harcadığı kesin.. Tam olarak işyerinde kullanmaya müsait, ufak ve dayanıklı bir mouse.. Tek eksiğinin tekerleğinde olduğunu söylemeliyim.. Fakat gıcırtı ya da ses çık çıkarmıyor.. Bu fiyata, oyun için aramıyorsanız kesin alın derim.."""
1,ozellikle laptop kullananlar için muhakkak öneririm o kadar rahat ve hafif ve guzelkı gercekten cok guzel kullanımı cok rahat kurulumu rahat ben bayılıyorum
"1,""Ürünün kullanımı çok rahat, kablosuzu çok uzak mesafelerden çekiyor.Ayrıca yaklaşık 7 aydır sürekli olarak kullanıyorum ve henüz içinden çıkan pil bitmedi çok kez yere düştü ama hiç bir şey yok tavsiye ederim."""
1,bu üründen fazlasıyla memnunum pil ömrü çok fazla orta kaliteli bi pil 6 ay dayanıyor ihtiyacınız varsa bu ürünü denemelisiniz
"1,""Ürün gayet kullanışlı, kompakt, zarif ve sade bir tasarımı var. Fiyatı çok uygun üstelik çok kaliteli bir marka. Bilgisayaımda çoğu parça Logitech ve şimdiye kadar beni hiç hayal kırıklığına uğratmadılar."""
1,Ergonomik Kullanımı ele tam oturması ve hassasiyet özelliği ile alınması tavsiye edilebilecek çok güzel bir mause site farkıyla alınması tavsiye edilir.