text
stringlengths
5
2.1k
1,Ürün bugün elime geçti. Birçok pürüzlü yüzeyde rahatlıkla çalışabiliyor. Bilgisayar da çok hızlı algılıyor nano alıcıyı. Tavsiye edilir bir ürün.
1,Ürünü indirimdeyken aldım hızlı kargo diyordu daha 24 saat dolmadan ürün elimdeydi. Ürün gerçekten başarılı özellikle bu fiyata kablosuz logitech marka mouse bulmak gerçekten zor. Tavsiye ederim...
"1,""Öncelikle teşekkürler mouse bilgisayar ile bereber sipariş etmiştim ikiside 2 gün içerisinde elimize ulaştı logitech mouse arkadaş tavsiyesi ile almıştım üründen gerçekten çok memnunum.1,5 ay oldu hala pilni değiştirmedim tabiki 24 saat kullanmıyorum kullanacağım zaman açıp işim bittiğinde kapatıyorum"""
"1,""DAHA ÖNCE 185 MODELİNİ DE KULLANDIM, HİÇ BİR FARK YOK. DAHA FAZLA ÖDEMEYE DE GREK YOK. OLDUKÇA YETERLİ. SÖYLENDİĞİ GİBİ PİLİ İÇİNDE UNUTABİLİRSİNİZ. KALİTELİ PİL TAKIN DA AKMASIN DERİM."""
1,ben yaklaşık 5 aydır kullanıyorum gerçekten süper çalışıyor. gereksiz ışıklar yok. usb yi taktım 5 ay önce hiç çıkarmadım çok küçük zaten. kesinlikle tavsiye ediyorum
1,Kablosuz mouselar arasında en kullanışlı sade ve şık ürün.Alıcısının küçük olması büyük avantaj.Ele tam oturuyor. Pil ömrü derseniz üç aydır kullanıyorum ve azalma belirtisi yok.Bu fiyat aralığında başka markalarda ayda iki pil değiştirmek gerekiyor.
1,SİPARİŞ ÇOK HIZLI ŞEKİLDE ELİME GEÇTİ FİYATININ ÜSTÜNDE BİR ÜRÜN YAPISI İLE ZARİF VE KULLANIŞLI TAVSİYE EDİYORUM ARKADAŞLAR İYİ ALIŞVERŞLER
1,kolay kullanışlı kaliteli bir ürün. tek AA kalem pil ile kullanılıyor. tavsiye ederim. hp laptopla beraber sipariş verdim üç günde elime geçti.
1,KASANIN ÖNÜNE YADA LAPTOPA TAKINCA ÇOK RAHAT İŞ GÖRÜYOR HASSAZ PİLLİ ANCAK ALT LAZER IŞIĞI YANMIYOR ALAN ARKADAŞLAR BOZUK OLDUĞUNU SANMASINLAR BEN 3 TANE ALDIM VE ÇOK GÜZEL PİYASADAKİ DEĞERİNE GÖRE FİYATI ÇOK İYİ BİR SORUN KARGO AMA İHTİYACI OLAN VE PİLDEN SIKINTI ÇEKENLER HİÇ DÜŞÜNMESİN BEN 2 AYDIR KULLANIYORUM HALA CANAVAR GİBİ KAPATMAYA BİLE GEREK YOK
1,ben kendim bu ürünü yaklaşık 1 senedir kullanıyorum buradan almadım ama buradakide benimkiyle aynı ürün ben çok memnunum gerek görüntüsü açısından gerek fiyat açısından kaçırılmayacak bi ürün olduğunu düşünüyorum herkeze tavsiye ederim...
1,ele oturuşu tak çalıştır özelliği şık duruşu ile gayet güzel bi ürün. hepsiburada farkı zaten tartışmaya gerek yok internetten alınır mı demeyin alınıyor.
1,İyi ki almışım. Tak ve kullan sisteminden dolayı sorunsuz başladım kullanmaya. Fiyatı da çok uygun geldi. Marka tanınmış olduğu için ileride de bir sorunla karşılaşacağımı sanmıyorum.
1,cok güzel bi mouse uygun fiyata kablosuz cok iyi çalışıyor.olumsuz bi özelliğini görmedim tasarımıda cok şık.cekim gücüde oldukca iyi baya uzaktan cekiyor.tesekkurler hepsiburada.
1,Yıllardır Logitechin mouselarını kullanırım. Şu ana kadar hiç yarı yolda kalmadım. Laptobum için zaten bir kablosuz Logitech farem var. Bu ürünü de yeni tablet bilgisayarım için aldım. Fiyat/performans olarak çok iyi bir ürün. Tereddüt etmeden alabilirsiniz.
1,Daha önce aldıklarıma durmadan pil takıyordum yaklaşım 9 aydır kullanıyorum daha pili bitmedi. Müthiş artık altında kırmızı ışık ta yok müthiş yapmışlar.
"1,""Bugün almış olduğum laptop ile ideal kullanabileceğim bir ürün. Kablolu mouse kullanamam diyenlere tavsiye ederim. Pil sorunu da yaşanmıyor, tanıdığım bir ürün."""
1,İkinci alışverişim oldu. Bu ürünü yaklaşık bir haftadır kullanıyorum ve performans olarak çok güzel. Tercih edenler pişman olmaz diye düşünüyorum. Teşekkürler Hepsi Burada
1,Ürün tam manasıyla harika. Kablosuz mous lardaki gibi Alt kısımda kırmızı veya mavi bir ışık yaymaması çok önemli bir özelliği. Karanlık ortamlarda gözü yormuyor. Ele oturuyor. siteye hızı ve uygun fiyata ürün sattığı için teşekkürler.
1,ürünü 8 aydır kullanıyorum hiç bir sıkıntı görmedim gayet güzel bir mause ayrıcı bu marka bu kaliteye bu fiyat kesinlikle tavsiyemdir..
"1,""Logitech M175 Kablosuz nano mause süper bir ürünmüş, aldım kullandım ve mükemmel olduğunu görünce ikincisini sipariş ettim. Herkese tavsiye edeceğim bir üründür ve fiyatı da uygun..."""
1,Daha önceki kablosuz mousemde Logitech markaydı. Çok şık kullanışlı ve sağlam bir ürün. Bu marka ürünü kullandıktan sonra başka marka mouseyi kullanmak istemiyorsunuz.
1,ürünü alırken çekincelerim vardı ama kullanınca almakla iyi yaptığımı anladım.çok kısa sürede elime ulaştı.teşekkürler site çok farklı olduğunu hissettirdin bir kez daha
"1,""mouse lar hakkında fazla söze gerek yok beklediğim ürün, hızlı teslimat kaliteli ürün.. gerek müşteri hizmetleri gerekse site olsun gayet memnununum.. tavsiye ediyorum"""
1,ürünü alalı bir hafta oldu gayet güzel bir ürün hiçbir sorunla karşılaşmadım almak isteyenler hiç düşunmesın. hem fiyatı iyi hemde kaliteli bir urun
1,ürün gerçekten 24 saat içinde elime ulaştı ayrıca kargo şirketinin uyarıları gerçekten cok mutlu edici ürünü teslim alırken kendisi bizzat kutuyu acıp kontrol ederk almamıza yardımcı oldular söz konusu geri iade olması anlamında zan altında kalmak istemediklerini gönüllerinin rahat olmasını istedikleri için gerçekten cok tesekkür ederim ilgiye alakaya
"1,""Çok iyi bir ürün oldukça hafif ve kullanışlı bir ürün, kutu içerisinden pil ile birlikte çıktı. Daha önceki mousede Logitech markaydı bunun debisi çok daha yüksek"""
1,ev ve ofiste standart olarak kullanacaksanız işinizi fazlasıyla görür ayrıca ele oturuşu falan da gayet güzel.
1,ürün 1 günde elime ulaştı ve hemen kullanmaya başladım beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. .Fiyatı kalitesine göre oldukça iyi ve ergonomik bir ürün .nano olması güzel optik okuyucuda kırmızı renkte bir ışık falan yok ısrarla Tavsiye ederim.
1,her zeminde kullanabiliyosunuz.bu alanda kendini ispatlamış bir marka zaten terettüt etmeden aldık zamanında problemsiz bir şekilde elimize ulaştı siteye ve logitech teşekkürler.
1,aynısından kullanıyorum çok güzel sinyal kapasitesi kolay taşınabilirligi ve uzun pil ömrü ile mükemmel fiyatıda çok güzel sök tak özelligi kkolay degiştirilebilşr pili ile mükemmel bir ürün karşınızda sakın kaçırmayın.
1,yaklaşık 1 sene önce aldığım bir ürün pek fazla beklentim yoktu pilli ve bluetoothlu olması nedenıyle ancak inanılmaz bir mouse pil ömrü mükemmel kullanımı ele oturması cok rahat kesinlikle tavsiye ederim ki bende gördükten sonra abimde aldı bu urunu tesekkurler
1,aynı markanın M305 modelini kullanıyorum ama şimdiden rafa attırdı bu aldığım ürün kullanımı olsun fiyatının uygunluğu olsun kesinlikle tavsiye ederim.
"1,""Ürün gerçekten mükemmel fiyatı da gayet uygun,pilinin bir yıl dayanabilmesi de çok iyi,ürün 24 saat gibi kısa bir sürede elime ulaştı.Almak isteyenlere kararsızlara tavsiye edilir."""
1,ürün pil ömrü mükemmel kaliteli bir pil konduğu zaman 1 seneye yakın bitmek bilmiyor daha önceki kullandığım kablosuz mause 2 günde sarj bitiyordu piller yeni kaliteli 2650ma olmasına rağmen bundaki sarj rahatlığı herşeye değer açıkçası.
"1,""Mouse çok kullanışı, ele tam oturuyor ve ışığı olmadığı için de pil süresi uzamış oluyor. Fiyat / Performans açısından tavsiye ediyorum."""
"1,""Bence mouese markaları içerisinde en kalitelisi logitech, hem ele oturup yormaması, hem de pil tüketimi oldukça başarılı. defalarca yere düşürmeme rağmen, hala çalışmaya devam ediyor, kesinlikle tavsiye ederim."""
"1,""Hiç tereddüt etmeden alıp kullanın derim. Standart mouse fiyatına kablosuz mouse, hiç kaçırmayın bence. Bazı yorumcular pil kapağı oynuyor filan yazmışlar ama bana gelende hiç bir problem yok, gayet sağlam ve ergonomik. Tavsiye ediyorum."""
1,Öncelikle şunu belirmeliyim ki Logitech markasına ait olan bir ürünü alıpda pişman olduğum bir durumla hiç karşılaşmadım. Bu kalitedeki ürünü bu fiyata almak gerçekten mükemmel. Açıkçası ben bu ürünü bu fiyata ihtiyacı olan herkeze tavsiye ederim. Alan pişman olmaz.
"1,""ürün çok çabuk elime ulaştı,kablosuz mause kullanmak gerçekten çok rahat bluetooth mause o kadar para vermeyede hiç gerek yok.pişman olmazsınız emin olun"""
1,Daha önce farklı markaların kablosuz mouse modellerini kullanmıştım.Logitech markasını kullandıktan sonra diğer markaları bıraktım.Uzun pil ömrü ve kullanışlı.Hiç düşünmeden alın.
"1,""Aldığım ürün pahalı rakiplerinden aşağı kalmaz Çok kullanışlı,hızlı ve sorunsuz Herkese tavsiye ederim Başka ürünlere çok para vermeye hiç gerek yok."""
1,Ürün kısa sürede elime ulaştı. Harekete duyarlılığı ideal.Fiyatı oldukça uygun. Pil bitmesi kullanıma göre iyi.Öyle hemen bitmiyor. Kullanımı çok rahat tavsiye ediyorum.
1,bir maustan daha ne beklenebilir ki? taktım ve çalıştırdım bu kadar. ürün amacına uygun çalışmakta. kaliteli bir ürün fazla para vermeye de gerek yok. rahatlıkla kullanın derim. odanın bir ucundan rahatlıkla kullanabilirsiniz. tereddüt etmeden alın bence.
1,Aslında bu fiyata bu kadar kaliteli bir ürün alabileceğimi düşünmemiştim. Ürün beklediğimde daha iyi çıktı. Bu ürünü almayı düşünenler gönül rahatlığıyla alabilirler
1,3 ay önce almıştım 3-4 defa yere düşürmeme rağmen hiç bir sorun yaşamadım ve yavaşlama vs.gibi durumlar söz konusu değil kesinlikle tavsiye ederim
1,ürünü uzun zamandır kullanıyorum.pilide içinde gelmişti.sorunsuz çalşıyor alıcısı yok denecek kadar küçük bence gözü kapalı alınacak bir ürün logitec kaliteside önemli
1,Logitech bilindiği üzere çok kaliteli bir marka. bu mouse da ugun fiyat ve güzel ergonomik kullanışı kolay ve rahat bir mouse olarak alınabilecek en iyi mouelerdan bir tanesi bence.
1,arkadaşlar hepsiburdadan acer v3 serisi bilgisayar aldım yanında bu ürünüde önerdi alsam mı almasammı derken aldım iyikide almışım çok güzel bir maus tavsiye ederim . :)
1,Bir haftadır kullanıyorum şu ana kadar tıkır tıkır çalışıyor. Sorun yok. Ben tavsiye ederim. Aldığıma pişman olmadığım ender ürünlerden birisi.
1,Ekenomik enerji tasarrufu ile pili uzun süre gidiyor ve şarjlı bil kullandığınızda mükemmel. Hasses ve uzun mesafe ile çok iyi performans sergiliyor.
1,arkadaşlar bu ürün gerçekten güzel. HB daya bu ürün için teşekkür ediyorum. Kablo kargasasından yavaş yavaş kurtulmaya çalışıyorum. Fiyatı normal kabloludan çokta fazla değil.
"1,""Evdeki diz üstü bilgisayarım için aldım, ergonomisi, malzeme kalitesi, hassasiyeti oldukça tatmin edici. Alanları pişman etmeyecek bir ürün... Teşekkürler hepsiburada.com..."""
1,ürünü bir arkadaşım tavsiye etti. özellikle fiyatı çok uygun olduğu için alıp denemek istedim. elime ulaşır ulaşmaz tecrübelerimi sizinle buradan paylaşacağım. teşekkürler hepsiburada
"1,""kablosuz mauslar baya yaygınlaştı ve artık laptopların vazgeçilmez parçası haline geldi, arkadasa lap top alırken almıştık ve gayet memnun bende de var bir tane ve bende kullanıyorum, kalitesi ve adı zaten ortada, gönül rahatlıgı ile düşünülebilir."""
1,BİLGİSAYARI 5 METRE UZAKTAN DENEDİM KONTROL EDİYOR KALİTELİ ÜRÜN SİPARIŞ VERDİM ERZİNCAN A 3 GÜNDE GELDİ MEMNUN OLDUM HERKESE TAVSİYE EDERİM TEŞEKKÜRLER
1,Bundan önce kullandığım a4 tech markaydı arızalandı tuşlarındada problemler çıktı.Şimdi logitech deniyelim bakalım nasıl diye? ilk izlenim olarak gayet iyi memnunum.
1,ürün elime hızlı geldi ve mükemmel bir ürün düşünmeden alın derim..... bu arada hepsi buradaya teşekkürler kaliteli alışveriş için.hepsi burada
1,ürün elime geçtikten sonra hemen kullandım tepkisi çok güzel uzun mesafede baya iş görüyo yanlız altındaki kırmızı ışın neden yanmadığını anlamaış değilim tavsiye ederim
"1,""Bu ürünü 1 yıldır kullanıyorum. Pil tüketimi: Kaliteli alkalin bir pil ile ben ayda 1 değiştiriyorum. GÜnde 18 saat PC kullanıcısıyım bu süre gayet iyi bence. Çekiş mesafesi, okuma performansı, tıklamanın verdiği kalite olarak bence mükemmel. TEK KÖTÜ YANI DİYEBİLECEĞİM! Malzeme kalitesi sanki biraz yetersiz. Ama bu fiyata da daha kaliteli bir plastik beklemek doğru olmaz gibi. Buna karşın A4 TECH G3-280 mouse plastik kalitesi bundan daha iyi. Ama onda da tıklamada tuşlarının verdiği his bu ürüne göre daha kalitesiz. Hangisini tercih edersin diye sorarsanız ikisinide aldım :) İkiside 9 numara mouse :) Pişman olmazsınız."""
1,süper bir ürün hassasiyeti mükemmel her koşulda çalışıyor ve tek pil kullanıyor genel kullanım için kaçırılmayacak bir ürün logitech isim yapmış bir marka neticede
1,kullandım çok iyi herkeze tvsiye ederim bu yorumu 1500 puan için yapıyorum :) herkese haırlı alış veriş ler hep si bu ra da ya teşk.
1,Bir pil ile açma kapama düğmesini kapamadığım halde 3 Ay gibi bir süre rahat gidiyor. Günde enaz 4-5 saat bilgisayar kullanırım pil cimrisi diyebiliriz.
1,bu fiyata böyle mouse kaçmaz. artık kablolu mouseların devri kapandı. şekil olarak çekim mesafesi olarak çok uygun. almanızı kesinlile öneririm.
1,üstüne tanımam çok iyi mesafeye göre uzaklaşınca dahi işlev performansı düşmüyor. daha ne beklenebilir ki anlamadım . harika bir alet iki tıkla tamam tık tık birde topu çok güzel insanın parmağına uyum sağlıyor.
"1,""Optik kısmının ışıklı olmaması pil tasarrufu sağlıyor. Her türlü yüzeyde kullanılabilir, ergonomik. teşekkürler, gerçekten fiyat bakımından uygun bir ürün."""
1,Ben 3 yıl once almıştım hala kulanıyorum 7_8 metreden bile rahatlıkla kulaniılıyor çok guzel bi cihaz herkese tavsiye ederim. Fiyatı da uygun
1,Logitech USB wireles mouslarıyla da bir başka.çevremde nerdeyse herkes Logitech USB fare kullanıyor.nerden aldınız diyorum elbette hepsiburada.comdan.Logitech USB wireles favorimiz seviyoruz
1,ürünü kullanıyorum kibar ve kullanışlı ve enerji kullanımı harika kullanmalarını tavsiye ederim...ergonomik ve elde sankı kayboluyor küçük olması da güzel ...
1,mükemmel tesk ederim.hiç bir problem yok ileride nolur bilemem ürünle birlikte mausun pil yatağının içinde bi nano mikro cips göndermişler taktım anında yazılımı yükledi ve sorunsuz çalıştı tesk ederim
1,Logitech M175 Kablosuz Nano Mouse alalı iki hafta oldu çok menmunum arkadaşlara tavsiye ederim ve ayrıca nano alıcıcının kullanılmadığında mausenin içerisinde muhafaza edilmeside güzel
1,ilk defa kablosuz mause kullanıyorum harika bir şey bağımsızlık gibi bir şey kablo yok pil ömrü iyi bluetooth parçası farenin içinde saklanabilir kullanılmadığı zaman
1,Süper çalışıyor pil süresi çok uzun notbooku olan herkeze tavkisiye ederim. Daha önce microsoft kullanmıştım ona göre daha hızlı ve zarif.
1,Ürün 24 saat içerisinde elimde oldu. Şuanda gerçekten logitech farkını yaşıyorum. İlk başlarda lazerin yanmamasını yadırgıyorsunuz. Yorumlarda tıklama sesi çok abartılmış rahatsız eden bir durum yok.
"1,""Parasına göre kıyaslanyınca yıllarca kullanabileceğiniz bir mouse çok ucuza satın aldığınızı anlayacaksınız. Pil süresi,ve işletim sistemleri tarafaından otomatik olarak driver yüklemesi yapması sizi hiç yormayacak. Tavsiye ederim."""
1,Çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim. daha önce almalıydım bu ürünü.kardeşimin tavsiyesi ile aldım kablosuz olması çok kolaylık sağlıyor. Hepsi burada ya teşekkür ederim kargom 2 gün içinde adresimde oldu.
1,Firma zaten bu konuda ilk 3 arasında. Ben bütün mouse larımı Logitech ten alıyorum. Çok memnunum. Labtobunuzun yanında taşımak için oldukça uygun bir ürün. (Tak çalıştır ürün !) Tavsiye ederim.
"1,""Bir haftadır kullanıyorum, eski mause halının üstünde çalışmıyordu bunda sıkıntı yok. Odanın bir ucundan diger ucuna bilgisayarı görüyor. Tavsiye ederim."""
1,Ürün süper bir performansa sahip ve her yüzeyde hareket ediyor Buda mükemmel bir artı pil ömründe bunun yanında cabası ürün tek kelime mükemmel
1,Logitech M175 Kablosuz Nano Mouseu hepsiburada.com dan Toshiba dizüstü bilgisayarla birlikte indirimli olarak aldık. Gayet kullanışlı ve hafif eli yormuyor.Ayrıca çok da güzel görünümlü. Siparişimiz zamanında elimize ulaştı.
1,BEN ÖNCEDEN MİCROSOFT KABLOSUZ KULLANIYORDUM AMA SÜREKLİ PİL VE TUSLARDA SORUN YASADIM BUNU ALALI 14 AY OLDU NE PİLİNİ DEĞİSTİRDİM NEDE SORUN YASADIM TAM ANLAMIYLA HERKESE TAVSİYE EDERİM SÜPERRRRRRRRRRRRR
"1,""laptop alırken ucuza bir mouse almıştım tam bir ızdıraptı fiyatını uygun görünce kaçırmak istemedim logitech, inanılmaz rahat kesinlikle tavsiye ederim."""
"1,""CİHAZ ELE ÇOK İYİ OTURUYOR. NANO OLMASI VE KISA HAREKETLERLE BÜYÜK BÖLÜMLERİ GEZİYOR OLMASI GÜZEL, FİYAT VE PİYASA ORANINA GÖRE UYGUN BİR CİHAZ. TAVSİYE EDİLİR"""
1,beklenenden aşağı değil. fiyatına göre çok iyi bir ürün. kullanışlı. kablosuz mouse arayanlara öneririm. fazla para vermeye gerek yok ihtiyacı fazlasıyla karşılamaktadır. aktif olarak kullanıyorum hiç bir eksi yönünü görmedim. ikinciyi alıp hediye etmeyi düşünüyorum:)
1,Fiyatına göre çok çok iyi. Daha önce Microsoft Mouse kullanıyordum. Bu mouse u alırken çok tereddütlüydüm ama bu mouse onu hiç aratmıyor.
1,zarif ve kullanışlı aynı zamanda ucuz bir ürün.ürün bana sorunsuz bir şekilde geldi ve hemen kullanmaya başladım..tavsiye ederim.Acaba küçük olur mu diye endişem vardı ama endişemin yersiz olduğunu gördüm
"1,""kullanışlı, kalteli hesaplı ve piyasadaki rakilerinin en iyilerinden kesinlikle alıp kullanmalısınız tavsiye ederrim pişman olmayacaksınız hem memnun kalmasanız paranız da iade"""
1,pil ömrü çok iyi gerçekten alalım nerdeyse bir yıla yaklaştı hiç pilini değiştirmedim daha ayrıca kullanışlı bir ürün şiddetle tavsiye ederim
1,Ürünün kullanımı güzel fakat tıklarken bazı gıcırtılar geliyo hani plastik sürtüyo gibi buda bazen çok gıcık olabiliyor ama fiyatına göre kullanım ve her yüzeyde çalışmasından dolayı tavsiye ederim pil ömrüde baya baya uzun süre dayanıyor.. tek sorun gıcırtı (belki sadece benimkinde olabilir)
1,ürün mağazalarda bu fiyattan daha pahalı internetten toplu alışverişte aldım ve gayet memnunum pilide uzun gidiyor kullanışlıda teşekkürlker hepsi burada
1,Kesinlikle alınması gereken ürün fiyat ve işlevsellik açısından değerlendirildiğinde harika bir ürün. Daha önce aldığım farklı bir ürünün klavye mause setinde işlemlerde gecikme hatta takılmalar oluyordu.
1,ürün bugün elıme geçti.bekledıgım gbi bir ürün.kaliteli..arastırmalar sonucunda gercekten bu fiyata alınabılecek iyi bir mause..gönul rahatlıgıyla tavsıye ediyorum...hepsi burada hızlı gönderi için tesekkurler..
1,Öncelikle çok kullanışlı her zeminde aktif çalışabiliyor bu fiyatta bundan daha iyisini olabileceğini hiç zannetmiyorum 1 yılı aşkın süredir bu mouse kullanyorum ve çok memnunum.
1,Gerçekten çok güzel algılaması ve hızı gayet yeterli.Alacak olan arkadaşlara tavsiye ederim.Çalışmasında hiçbir sorun yok hızlı kargo ile iki günde elinize geçiyor.
"1,""Kesinlikle fiyat / performans açısından alınacak nadir farelerden. Ürün gayet performanslı";" tek kalem pil, uzak çekim mesafesi ve ergonomik tasarım... Düşünmeden alın derim.""";;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
1,Ürün son derece kaliteli. Kullanımı çok kolay. Diğer kütük farelere göre çok üstün. Marka herkesçe biliniyor zaten. Çok elime ulaştı. Her zaman HEPSİBURADA...
"1,""10 numara fare!Hiç arkanıza bakmadan rahatlıkla kullanabilirsiniz...Ekonomik bir fiyata kablosuz farenizi alın güle güle kulanın , fazla söze gerek yok."""
1,ürünün en güzel yanı altında yanan kırmızı lazer ışığı olmaması birçok yüzeyde rahatlıkla sorun çıkarmadan çalşıyor.çok abartılı bi yanı yok alan pişman olmaz
1,çok kullanışlı bir ürün.paketten çıkarıp takın.direk kullanıyosunuz.kuruluma ya da programa gerek kalmıyor.fiyatı da çok uygun.bence deneyin.çok kısa bir sürede elinizde oluyor
"1,""yine aynı markanın m235 modelini kullanıyordum. m175 in fiyatının düştüğünü görünce kaçırmayım dedim. her yüzeyde hareket ettirebiliyorsunuz, camda bile. sanırım 20 kelime oldu"""
"1,""Şu an PCmde kullandığım mouse bu. Ergonomik açıdan çok rahat, tutukluk yaptığını da görmedim. Üstelik hızlı gönderi seçeneği de mevcut. kablosuz mouse isteyenlere tavsiye ederim."""