sentence
stringlengths
30
7.65k
antedecent_whole
stringlengths
2
393
antedecent_root
stringlengths
1
19
anaphora
stringclasses
177 values
category
stringclasses
4 values
Veřejné dokumenty však naznačují , že 10 % či více z bankovních rezerv bylo vytvořeno na ušlý úrok z půjčky nejvlivnější malajské politické straně , Sjednocené malajské národní organizaci ( UMNO ) , ve výši 200 milionů malajských dolarů na vybudování **jejího** komplexu v Kuala Lumpuru , sloužícího pro sjezdy a jako ústředí .
nejvlivnější malajské politické straně , Sjednocené malajské národní organizaci ( UMNO
,
jejího
text_perspron
V pátek , kdy na Newyorské burze cenných papírů dosáhl 52 týdenního rekordu jen tucet kmenových akcií , pět z **nich** představovaly emise společností těžících zlato a další čtyři veřejně prospěšné podniky .
jen tucet kmenových akcií
tucet
nich
text_perspron
Společnost BanPonce nejprve reagovala chladně , ale podle analytiků se zdálo , že **ji** ujištění společnosti Banco Popular , že chce jen přátelské vyjednávání , přesvědčila .
Společnost BanPonce
Společnost
ji
text_perspron
Golden Valley Microwave Foods sklouzla o 3 5 / 8 na 31 3 / 4 po varování , že **její** výsledky za čtvrté čtvrtletí by mohly být poškozeny " některými poměrně rozsáhlými mezinárodními kupními výdaji . "
Golden Valley Microwave Foods
Foods
její
text_perspron
Britské poštovní orgány říkají , že odhalily rozsáhlý podvod , v němž nepoctiví prodejci známek chemicky odstranili razítka , znovu opatřili známky lepidlem a prodávali **je** americkým sběratelům nebo ve velkém britským firmám .
známky
známky
je
text_perspron
Vedle toho společnost PS of New Hampshire uzavřela se 60 manažery dohody o odstupném , podle nichž jim zaplatí roční až tříletý plat , kdyby v důsledku převzetí bylo změněno **jejich** pracovní zařazení nebo byli propuštěni .
60 manažery
manažery
jejich
text_perspron
Je pravda , že obě akce jsou nenásilné , ale je mezi **nimi** zásadní rozdíl .
obě akce
akce
nimi
text_perspron
Dává Umělci pocit smysluplnosti , ale zároveň jej vyzývá , aby se zamyslel nad tím , jak prázdný je **jeho** tulácký život .
Umělci
Umělci
jeho
text_perspron
Nebo tu , ve které ona a Josh zůstanou trčet ve městě a poté , co si Kate vyžádá oddělené pokoje v motelu , zaklepe na **jeho** dveře , aby ze sebe vychrlila své pocity po znásilnění - oblečená jen v minikalhotkách a push - up podprsence . Josh Josh jeho Salomon bude krýt " poukázky koupí vhodných akcií nebo předkupních práv na koupě akcií , aby pojistil **jejich** celkovou pozici .
poukázky
poukázky
jejich
text_perspron
Nabídka veřejného dluhu společnosti TVA byla **jejich** první za 15 let .
společnosti TVA
společnosti
jejich
text_perspron
Společnostem " se hraní takových her nelíbí , ale uvědomují si , že jsou pod tlakem , který **je** nutí sestavovat pojistky tak , aby vypadaly dobře , " říká Timothy Pfiefer , pojistně technický poradce společnosti Tillinghast , jednotky velké newyorské poradenské firmy Towers Perrin Co .
Společnostem
Společnostem
je
text_perspron
Společnost uvedla , že **její** portfolio podřadných dluhopisů bylo po těchto krocích zredukováno na méně než 1 % aktiv .
Společnost
Společnost
její
text_perspron
Vyjednavači sněmovny a senátu mezitím váhavě souhlasili s 3.18 miliardami dolarů na prevenci proti drogám a kriminalitě , přičemž kvůli **nim** snížili jiné federální výdaje o 0.43 % .
3.18 miliardami dolarů na prevenci proti drogám a kriminalitě
miliardami
nim
text_perspron
Tyto přestávky - od 2 : 07 odpoledne do 2 : 30 odpoledne centrálního času a od 2 : 45 odpoledne do konce obchodování o půl hodiny později - donutily obchodníky nakupovat a prodávat kontrakty za ceny stejné nebo vyšší , než byly **jejich** zmražené úrovně .
kontrakty
kontrakty
jejich
text_perspron
( Zachovat si chladnou hlavu je totiž Dinkinsovou prioritou : když letos v létě pršelo , proslýchalo se o **něm** , že si až čtyřikrát denně převlékal oblek s vestou . )
Dinkinsovou
Dinkinsovou
něm
text_perspron
Lidé brali oddělený vývoj jako příležitost používat černou pracovní sílu bez toho , aby se **jí** pak zbavovali . černou pracovní sílu sílu jí Naproti u benzínové pumpy Shell si **její** vlastník , Rudi van Dyk , stěžuje , že kvůli Oranžským pracujícím je jejich město celé zemi pro smích . benzínové pumpy Shell pumpy její Podívejte se , " říká , " jestli chce zbytek Jižní Afriky mít integrační tavicí kotel , je to jen **jejich** volba .
zbytek Jižní Afriky
zbytek
jejich
text_perspron
Mexický president Salinas oznámil , že recese **jeho** země skončila a ekonomika opět rostla .
Mexický president Salinas
Salinas
jeho
text_perspron
Jenže společnost Monarch Capital Corp . ze Springfieldu ve státě Massachusetts vyvinula " kombinovaný plán " splátek a pojistného krytí , který podle **ní** neporušuje nová nařízení a umožňuje pojistkové půjčky bez daňových důsledků .
společnost Monarch Capital Corp . ze Springfieldu ve státě Massachusetts
společnost
text_perspron
Schwarze , který je prezidentem společnosti U . S . Trust , na **jeho** pozici nahradí dvaačtyřicetiletý Jeffrey S . Maurer , jenž je výkonným viceprezidentem majícím ve společnosti na starosti skupinu správy aktiv .
Schwarze , který je prezidentem společnosti U . S . Trust
Schwarze
jeho
text_perspron
Zemím , jako je Thajsko a Malajsie , přinesou tyto investice potřebná pracovní místa a podnítí **jejich** růst .
Zemím , jako je Thajsko a Malajsie
jako
jejich
text_perspron
Tato firma byla také zasažena velkými finančními vyrovnáními s vládou pramenícími z **jejího** přiznání viny v šesti těžkých zločinech týkajících se velkého skandálu kolem zneužití informací k obchodování .
Tato firma
firma
jejího
text_perspron
Po této zemi je roztroušeno mnoho úspěšných škol , některé z **nich** v těch nejchudších ghettech , a všechny k nám vysílají stejnou zprávu .
mnoho úspěšných škol
škol
nich
text_perspron
Podvodníci takové lidi vyhledávají - nebo si snaží zajistit , aby se **jejich** oběti izolovaly .
Podvodníci
Podvodníci
jejich
text_perspron
Spořitelní a úvěrové sdružení Mercury oznámilo , že si udrželo společnost Merrill Lynch Capital Markets jako svého hlavního investičního bankéře , aby **jí** ohledně možného prodeje nebo jiného sloučení této spořitelny z kalifornského Huntington Beach radil .
Spořitelní a úvěrové sdružení Mercury
sdružení
text_perspron
Její prezident Ronald Kirk říká , že Lloydova společnost utrpěla , protože **její** struktura nedovoluje upisovatelům jednat přímo s klienty ; požadovanými prostředníky jsou totiž brokeři .
Lloydova společnost
společnost
její
text_perspron
Raymond Campion , koordinátor pro životní prostředí společnosti Exxon , v dopise svazu uvedl : " **Vaše** nedávné veřejné akce týkající se ropné skvrny způsobené tankerem Valdez neprokázaly žádný smysl pro objektivitu či spravedlnost . "
svazu
svazu
Vaše
text_perspron
Zastánci Dellumsova návrhu zákona oboustranného souhlasu nicméně tvrdí , že je **ho** třeba , protože v zákoně o jednostranném souhlasu je obrovská skulina .
Dellumsova návrhu zákona oboustranného souhlasu
návrhu
ho
text_perspron
William Lynes , inženýr společnosti Lockheed Corp . v důchodu , říká , že on a **jeho** manželka Lily začali být nakloněni investičním návrhům podomního makléře ze společnosti Stuart - James Co . v Atlantě poté , co jim makléř řekl , že i on kdysi pracoval u společnosti Lockheed .
William Lynes , inženýr společnosti Lockheed Corp . v důchodu
,
jeho
text_perspron
Uvedla , že ve třetím čtvrtletí byl obrat uvedených nemovitostí slabší , než se předpovídalo , ale že ve zbytku roku očekává **jeho** oživení .
obrat uvedených nemovitostí
obrat
jeho
text_perspron
Jacob Dreyer , viceprezident a hlavní ekonom společnosti Institute , řekl , že individuální investoři , zastoupení ve fondech kategorií pro všeobecné využití a makléřů a obchodníků , stáhli z burzy peníze po **jejím** velkém poklesu minulý pátek a vložili peníze do fondů .
burzy
burzy
jejím
text_perspron
Nejenže by tyto návrhy problémy nevyřešily , ale ještě by **je** zhoršily .
problémy
problémy
je
text_perspron
Pod titulkem " Diverzifikace " radí : " Na základě událostí posledního týdne potřebují všichni investoři vědět , že jejich portfolia jsou vyvážena tak , aby **je** pomáhala chránit před nestálostí trhu . "
všichni investoři
investoři
je
text_perspron
Očekává se , že jako součást vylepšování image Krenz podnikne umírněné kroky k reformě , aby si znovu získal důvěru lidí a navrátil straně **její** autoritu .
straně
straně
její
text_perspron
Jedno takové dílo namaloval sám ve stylu Johna Haberleho a prodal **jej** jako originál z 19 . století obchodníkům se starožitnostmi ve Woodbridge ve státu Connecticut .
Jedno takové dílo
dílo
jej
text_perspron
Společnost Alusuisse z New Yorku odmítla říci , kolik očekává , že za tuto jednotku dostane , přičemž si tato společnost najala společnost First Boston Corp . , aby **jí** pomohla zjistit totožnost zájemců .
tato společnost
společnost
text_perspron
Po letech živoření dnes losangeleský Herald Examiner vydává poslední číslo , protože **ho** jeho mateřská společnost Hearst Corp . následně po neúspěšných pokusech prodávat tento úctyhodný tisk , zavřela .
losangeleský Herald Examiner
Examiner
ho
text_perspron
Těch pár milionů dolarů , o které bych mohl přijít , není nic proti tomu , o co bych mohl přijít na jarní kolekci , říká Levy , který odhaduje , že obchody společnosti Campeau letos prodají **jeho** oděvy za celkovou hodnotu 25 milionů dolarů .
Levy , který odhaduje , že obchody společnosti Campeau letos prodají jeho oděvy za celkovou hodnotu 25 milionů dolarů
Levy
jeho
text_perspron
Blair Entertainment , newyorská společnost , která radí televizním stanicím a prodává za **ně** reklamu , právě vytvořila přidruženou společnost 900 Blair , která má novou technologii zavést v televizi .
televizním stanicím
stanicím
text_perspron
Stinnettová tvrdí , že nikdy předtím na duchy nevěřila , ale nedávno se **jí** sám zapnul vysavač , telefon vyletěl ze stojánku , dveře se nevysvětlitelně zabouchly a slyšela kroky v prázdné kuchyni .
Stinnettová
Stinnettová
text_perspron
V příštích týdnech se prezident Bush musí rozhodnout , zda bude vetovat návrh zákona obsahující dané klauzule - případně zda **je** podepíše , aby se staly zákonem , ovšem s prohlášením , že zasahují do výkonné moci , čímž porušují druhý článek , tudíž jsou neplatné a existují jen samostatně .
dané klauzule
klauzule
je
text_perspron
Phelan řekl , že **jeho** předpověď pokračující nestálosti je jen popisem " jak to na světě chodí .
Phelan
Phelan
jeho
text_perspron
V prvním případě tvrdil právník zastupující 20 letého obyvatele missourské Columbie , který byl obviněn z řízení v opilosti , že by jeho klient měl být posuzován jako dospělý ve věku 21 let , protože **jeho** skutečný věk by se měl počítat od početí , nikoli od narození .
klient
klient
jeho
text_perspron
Součástí těchto nároků na kvalitu je , že společnost Kidder posílá makléře na 20 týdenní školení , po jehož absolvování z **nich** jsou " investiční poradci " , kteří mají přehled o podnikových financích .
makléře
makléře
nich
text_perspron
Hlavní raketové produkty British Aerospace zahrnují **jejich** 17 let starou řadu střel země - vzduch Rapier .
British Aerospace
Aerospace
jejich
text_perspron
Porota federálního soudu v New Yorku shledala člena americké Sněmovny reprezentantů Roberta Garciu ( demokrata za New York ) a **jeho** ženu Jane Lee Garciovou vinnými z vydírání , kterým od společnosti Wedtech získali 76000 dolarů výměnou za jisté úřední úkony tohoto kongresmana .
člena americké Sněmovny reprezentantů Roberta Garciu ( demokrata za New York
(
jeho
text_perspron
Společnost oznámila 3.1 % nárůst přístupových linek v provozu a zároveň uvedla , že její pobočka Southwestern Bell Mobile Systems získala 30000 nových zákazníků a **její** celkový počet zákazníků nyní činí 333000 .
pobočka Southwestern Bell Mobile Systems
pobočka
její
text_perspron
Vzhledem k tomu , že si potencionální republikánští kandidáti a **jejich** finanční podporovatelé uvědomují , že kongresová hra na vězňovo dilema pracuje proti nim , bude to republikánskou stranu brzdit v pokusech o sestavení konkurenceschopného předběžného seznamu kandidátů do Kongresu .
potencionální republikánští kandidáti
kandidáti
jejich
text_perspron
Bývalá rada za svou 12 letou existenci předložila " 21 posudků a 1000 kritik " , jak přiznal **její** předseda .
Bývalá rada
rada
její
text_perspron
Společnost GP Express , nezávislá letecká společnost , která obsluhuje velkou část Nebrasky , odhaduje , že téměř 40 % **jejích** příjmů pochází z dotací , jež v některých případech převyšují cenu letenky .
Společnost GP Express , nezávislá letecká společnost , která obsluhuje velkou část Nebrasky
,
jejích
text_perspron
Členy rodiny zapojenými do provozu firmy Maidenform , která má kolem 5000 zaměstnanců , jsou Brawer spolu s Colemanovou a **její** dcerou Elizabeth , zplnomocněnou zástupkyní a místopředsedkyní .
Colemanovou
Colemanovou
její
text_perspron
Konec konců , farmáři zde pracují s " nebezpečnými " chemikáliemi každý den , mnohé z **nich** jsou tytéž chemikálie , které by byly ve spalovně likvidovány .
nebezpečnými " chemikáliemi
chemikáliemi
nich
text_perspron
Každá tvrdí , že vlastní tu správnou technologii a chce jen o trochu víc peněz , aby **ji** mohla využít komerčně .
tu správnou technologii
technologii
ji
text_perspron
Bude držet míček u kolen a bude **jej** přemisťovat .
míček
míček
jej
text_perspron
Mluvčí společnosti Qintex Australia dodal , že **jeho** společnost podání žádosti podle kapitoly 11 odmítla .
Mluvčí společnosti Qintex Australia
Mluvčí
jeho
text_perspron
Státní odvolací soud potvrdil odsuzující rozsudek z roku 1987 proti společnosti Pymm Thermometer Corp . a dvěma **jejím** vedoucím činitelům obžalovaným z ublížení na zdraví za vystavování pracovníků jedovatým rtuťovým výparům .
společnosti Pymm Thermometer Corp .
společnosti
jejím
text_perspron
Zákonodárné pokusy z roku 1990 týkající se dotací zkoušely připravit prezidenta o jeho moc realizovat určitá setkání , jak **mu** umožňuje druhý článek .
prezidenta
prezidenta
mu
text_perspron
Přečiny proti zákonu se mohou zdát malé , ale **jejich** cena může být obrovská .
Přečiny proti zákonu
Přečiny
jejich
text_perspron
Uvedená nabídka si cení společnosti Navigation Mixte na zhruba 23 miliard franků v závislosti na tom , kolik držitelů opčních listů společnosti Navigation Mixte **je** před ukončením platnosti nabídky vymění za akcie .
opčních listů společnosti Navigation Mixte
listů
je
text_perspron
V tomto okamžiku odmítají zástupci společnosti Ford sdělit jiné informace než to , že **jejich** přáním stále zůstává zvýšit podíl společnosti Ford ve společnosti Jaguár na přibližně 15 % .
zástupci společnosti Ford
zástupci
jejich
text_perspron
Záložna uvedla , že doplňkové rezervy vycházejí z možných odpisů jistých aktiv společnosti Franklin a **jejích** dceřiných společností a neplacení závazků v jejím investičním portfoliu .
společnosti Franklin
společnosti
jejích
text_perspron
Ale ještě předtím libra klesala s vyšší inflací a zdálo se , že odolává vyšším úrokovým mírám , které Lawson využil k **jejímu** zastavení .
vyšší inflací
inflací
jejímu
text_perspron
Navzdory nevyhnutelnému srovnávání se společností Compaq nebude nový notebook společnosti Texas Instruments **jejím** přímým konkurentem .
společností Compaq
společností
jejím
text_perspron
Společnost Holiday uvedla , že **její** 15 % cenné papíry splatné roku 1992 budou také zahrnuty do veřejné nabídky a žádosti o svolení za cenu , kterou společnost Holiday určí před vyhlášením nabídky .
Společnost Holiday
Společnost
její
text_perspron
S 10.4 % podílem však může společnost Ford svolat mimořádnou valnou hromadu akcionářů společnosti Jaguar a naléhat na **ně** , aby tato omezení předčasně zrušili .
akcionářů společnosti Jaguar
akcionářů
text_perspron
Některé loajální hlasy ve východoněmecké komunistické straně i mimo **ni** viděly , jak se mezi lidem probouzí nepokoj .
východoněmecké komunistické straně
straně
ni
text_perspron
Mnoho investorů netuší , že si **jejich** fondy půjčily , aby mohly na tak rizikovém trhu spekulovat .
Mnoho investorů
investorů
jejich
text_perspron
Na počátku minulého týdne dosáhly ceny akcií společnosti maxima , a to 81 dolarů , ale v pátečním poklesu cen akcií klesla **jejich** cena na 73.50 dolarů .
akcií společnosti
akcií
jejich
text_perspron
Běžel jsem k Toddovi [ Burns , zadák za Athletics , řečená Áčka ] a řekl jsem **mu** , že tomuhle chlapíkovi nedovolíme , aby nás porazil , řekl oaklandský chytač Terry Steinbach o rozhodující konfrontaci s Mitchellem , úřadujícím králem homerunů v Národní lize .
Toddovi [ Burns , zadák za Athletics , řečená Áčka
Toddovi
mu
text_perspron
Memorandum také kárá agenturu za načasování **jejího** čtvrtečního oznámení , že již nadále nebude spravovat zmíněné konto ve výši 5 až 6 milionů dolarů .
agenturu
agenturu
jejího
text_perspron
V rámci prodeje akcií vedoucími pracovníky obeznámenými se situací ve společnosti prodal Charles Raikes , hlavní poradce společnosti , v srpnu 12281 akcií , což představovalo 46 % **jeho** investic ve společnosti .
Charles Raikes , hlavní poradce společnosti
,
jeho
text_perspron
Za sebou zanechala hořkost a zlost ředitelky , která byla její přítelkyní a která ji nyní nazývá zrádkyní , kolegů , kteří říkají , že **jim** přinesla ostudu , studentů a rodičů , kteří ji hájili a trvají na tom , že trest byl moc tvrdý , a zástupců školského úřadu , kteří se nestačí divit , že i přes nade vše jasnou povahu svých činů se stala něčím jako místní mučednicí .
kolegů , kteří říkají , že jim přinesla ostudu
kolegů
jim
text_perspron
Ze 33 mužů , kteří s látkou pracovali , **jich** zemřelo 28 - více než trojnásobek očekávaného počtu .
33 mužů , kteří s látkou pracovali
mužů
jich
text_perspron
35 členný symfonický orchestr obratně hrál silnými , svěžími tóny , které byly v rozporu s **jeho** velikostí .
35 členný symfonický orchestr
orchestr
jeho
text_perspron
Chicagská obchodní burza uvedla , že nové cenové omezení v délce jedné hodiny by platilo na **jejím** parketu s termínovými obchody indexu Standard & Poor ' s 500 , jakmile by termínové obchody tohoto indexu spadly o 20 indexových bodů - což je ekvivalent asi 150 bodového propadu Dow - Jonesova indexu akcií průmyslových společností .
Chicagská obchodní burza
burza
jejím
text_perspron
Píšeme přímo pro ženy na **jejich** úrovni , řekl .
ženy
ženy
jejich
text_perspron
Vystupňovaná varování vlády rozzlobila některé zákonodárce , zvláště starší republikány , kteří návrh zákona podporovali , protože se domnívali , že **ho** ministerstvo dopravy podpoří .
návrh zákona
návrh
ho
text_perspron
Společnost Apogee Robotics Inc . uvedla , že **její** správní rada prodloužila lhůtu na nákup opčních listů na akcie společnosti , které jsou v oběhu .
Společnost Apogee Robotics Inc .
Společnost
její
text_perspron
Společnost Interpublic poskytuje programy výměnou za reklamní čas , jenž podle **ní** bude mít v roce 1990 hodnotu přes 75 milionů dolarů a v roce 1991 to bude 150 milionů dolarů .
Společnost Interpublic
Společnost
text_perspron
Společnost uvedla , že 80 % **jejích** aukčních aktivit bývá obvykle uskutečněno ve druhém a čtvrtém čtvrtletí , přičemž stávající čtvrtletí začalo " neobyčejně dobře .
Společnost
Společnost
jejích
text_perspron
Jeden kolumbijský drogový boss poslal Noriegovi mahagonovou rakev o velikosti ruky s **jeho** vyřezaným jménem poté , co se v roce 1987 doslechl , že generál Noriega s USA vyjednává o tom , že by se výměnou za pohodlný exil zřekl své vlády .
Noriegovi
Noriegovi
jeho
text_perspron
Albert Engelken a Robert Thomson se nikdy nesetkali , ačkoliv **jejich** životy byly celých 38 let propleteny způsobem pro sportovní svět typickým .
Albert Engelken a Robert Thomson
a
jejich
text_perspron
Když máte nějaký postoj , je lepší se jej držet , než kolem **něj** příliš kolísat , říká stratég republikánů John Sears .
nějaký postoj
postoj
něj
text_perspron
Společnost Mobil uvedla , že aby se zvýšila efektivita , budou zaměstnanci v těchto místech přeskupeni do týmů odpovědných za správu majetku v **jejich** pravomoci .
týmů odpovědných za správu majetku v jejich pravomoci
týmů
jejich
text_perspron
Podle Barbary Hammondové , ředitelky muzea , se bývalý kurátor Muzea kresleného umění ve městě Rye Brook ve státu New York v červenci přiznal ke krádeži a prodeji originálních kreslených seriálů , podepsaných a označených datem , mezi **nimi** i 29 kreslených seriálů o Dicku Traceym od Chestera Goulda , 77 nedělních kreslených seriálů o princi Valiantovi od Hala Fostera a více než desítky animovaných filmových pásů Walta Disneyho .
seriálů , podepsaných a označených datem , mezi nimi i 29 kreslených seriálů o Dicku Traceym od Chestera Goulda , 77 nedělních kreslených seriálů o princi Valiantovi od Hala Fostera a více než desítky animovaných filmových pásů Walta Disneyho
seriálů
nimi
text_perspron
Lee prohlásil , že když se po svém návratu setkal s Bushem , řekl prezidentovi , že Číňané " k **němu** učinili prohlášení , na které pohlíží jako na první krok k usmíření " .
Lee
Lee
němu
text_perspron
Jinými slovy , pokles výnosu naznačuje , že akcie výrazně stouply na ceně v porovnání s dividendami , které se z **nich** vyplácejí , tvrdí někteří tržní analytici .
akcie
akcie
nich
text_perspron
Oponenti soudce Borka zvolili bojiště , drželi **ho** a udrželi si ho .
bojiště
bojiště
ho
text_perspron
Dále shromažďuje jména těch , kteří telefonovali pučistům , aby **jim** gratulovali během jejich krátké vlády nad jeho hlavním stanem .
pučistům
pučistům
jim
text_perspron
Když banka BNL ( Banca Nazionale del Lavoro ) zpracovala první kvantitativní hodnocení potenciálních nákladů banky na neoprávněné půjčování , které prováděla **její** pobočka v Atlantě , oznámila , že její potenciální ztráty z půjček Iráku by mohly dosáhnout 1175 bilionů lir ( 872 milionů dolarů ) .
banky
banky
její
text_perspron
Tento film je o synovi ve středním věku , který si zajišťuje , že **jeho** opožděný svazek s otcem potrvá , a čeká na jeho stmelení až do posledního okamžiku před tím , než starý muž zemře .
synovi ve středním věku , který si zajišťuje , že jeho opožděný svazek s otcem potrvá , a čeká na jeho stmelení až do posledního okamžiku před tím , než starý muž zemře
synovi
jeho
text_perspron
Poté , co byl článek Stanleyho publikován ve dvou namibijských novinách , O ' Linn nechal vznést proti **jejich** vydavatelům , nakladateli a právníkovi trestní obvinění .
dvou namibijských novinách
novinách
jejich
text_perspron
Reaganův Bílý dům držel Bradova doporučení v natažené ruce a ustanovil druhý výbor - Pracovní skupinu na finančních trzích - aby přezkoumal **jeho** analýzy a analýzy dalších studií krachů .
Reaganův Bílý dům
dům
jeho
text_perspron
I kdyby banky finanční obnos v hodnotě 250 dolarů za akcii obnovily , dva vedoucí pracovníci by stále dostali asi o 25 milionů dolarů méně , než kolik si spočítali , že by **jim** vynesla původní transakce .
dva vedoucí pracovníci
pracovníci
jim
text_perspron
Peters to přiznává a říká , že to není nepodobné situaci , ve které jsou nyní **on** a Guber ve vztahu ke společnosti Warner .
Peters
Peters
on
text_perspron
Tom Schumacher , výkonný viceprezident a generální ředitel Kalifornské asociace pro nákladní dopravu ze Sacramenta , řekl , že **jeho** organizace včera požádala nákladní přepravce , aby zastavili veškeré dodávky do oblasti zálivu s výjimkou dodávek lékařské první pomoci .
Tom Schumacher , výkonný viceprezident a generální ředitel Kalifornské asociace pro nákladní dopravu ze Sacramenta
,
jeho
text_perspron
Zatímco protiraketový program SDI nedávno uzavřel se společností W . J . Schafer dva kontrakty v celkové hodnotě 13.4 milionu dolarů , předseda a zakladatel ERC Jack Aalseth uvedl , že společnost koupil " spíš kvůli **její** technice než kvůli jejímu zákazníkovi " .
společnost
společnost
její
text_perspron
Mám na mysli ty mladé muže , kteří se během války ve Vietnamu rozhodli neuposlechnout , když je vlast povolala do zbraně , a vyhnuli se boji útěkem do Kanady nebo do jiné země , která **jim** poskytla útočiště .
muže , kteří se během války ve Vietnamu rozhodli neuposlechnout , když je vlast povolala do zbraně , a vyhnuli se boji útěkem do Kanady nebo do jiné země , která jim poskytla útočiště
muže
jim
text_perspron
Jestli jsou tam někde diamanty , dostaneme **je** , říká Les Johns , technický manažer společnosti De Beers .
diamanty
diamanty
je
text_perspron
Někteří lidé ve Washingtonu tvrdí , že je příliš brzy na to , říci , zda Breeden Komisi pomůže , nebo **ji** poškodí .
Komisi
Komisi
ji
text_perspron
Senát usvědčil amerického obvodního soudce Alcee Hastingse z Floridy z osmi článků obžaloby veřejného činitele a 53 letého soudce odvolal z **jeho** doživotního místa s platem 89500 dolarů ročně .
53 letého soudce
soudce
jeho
text_perspron