sentence
stringlengths
30
7.65k
antedecent_whole
stringlengths
2
393
antedecent_root
stringlengths
1
19
anaphora
stringclasses
177 values
category
stringclasses
4 values
Tento začínající vědní obor se ustanovil v roce 1977 , kdy si společnost International Business Machines Corp . najala profesora marketingu , aby **jí** pomohl s obhajobou ve složitém antitrustovém případě .
společnost International Business Machines Corp .
společnost
text_perspron
Tolik pochybných provozovatelů používá tolik prohnaných triků , že **je** podle nich asi nemožné všechny je zastavit .
Tolik pochybných provozovatelů
provozovatelů
je
text_perspron
I přes problémy na trhu s rizikovými obligacemi prokazují investoři do rizikových obligací společnosti Drexel nadále svou věrnost , kterou **její** rivalové na Wall Street nemají .
společnosti Drexel
společnosti
její
text_perspron
Zamysleme se nad problémy prodejců společnosti Audi , když byla auta falešně obviněna z neočekávaného přidávání plynu , a tím byla poškozena **jejich** dobrá pověst , nebo nad problémy prodejců společnosti Exxon , když z tankeru Valdez unikla ropa .
auta
auta
jejich
text_perspron
Newyorská burza chce takové fondy indexů chránit a nenechat **je** uniknout na zámořské trhy , ale jen tehdy , pokud s omezováním " nakládá rozumně " , řekl Phelan .
takové fondy indexů
fondy
je
text_perspron
Soudní zřízenci prohlásili , že od **nich** požadoval , aby ho vozili do práce a z práce , sekali mu trávník , štípali mu dříví , opravovali mu auto , a dokonce aby mu domů jezdili krmit dva dospělé psí voříšky , Dixie a Husky .
Soudní zřízenci
zřízenci
nich
text_perspron
V lednu 1988 tato společnost zajišťující veřejnou službu podala žádost o ochranu podle kapitoly 11 federálního konkurzního řádu , což **jí** umožňuje pokračovat v provozu za současné ochrany před soudními přemi s věřiteli .
tato společnost zajišťující veřejnou službu
společnost
text_perspron
Protesty proti programovému obchodování postoupily do nové fáze , když gigant Contel Corp . uvedl , že **on** a nejméně 20 společností registrovaných na Newyorské burze budují bezprecedentní spojenectví , které podá stížnost na roli burzy v programovém obchodování .
gigant Contel Corp .
gigant
on
text_perspron
Regulační machinace v pozadí ztráty společnosti First Interstate navíc naznačují , že regulátoři dospěli k závěru , že rezervy věřitelů jsou příliš nízké na to , aby pokryly jejich budoucí ztráty v Arizoně , a nutí bankéře , aby s **tím** něco dělali .
jsou příliš nízké na to , aby pokryly jejich budoucí ztráty v Arizoně
jsou
tím
text_perspron
I přes charakteristickou Paulovu povýšenost tento v jednom kuse kouřící padesátiletý energický muž zjišťuje , že dostat CenTrust - největší floridskou spořitelní instituci - z **jejích** nejriskantnějších investic je mnohem těžší , než bylo dostat se do nich .
CenTrust - největší floridskou spořitelní instituci
-
jejích
text_perspron
Ani studenti z národnostních menšin , kteří jsou přijímáni v rámci nové kategorie , nebudou započítáváni s " cílem " afirmativního působení zaměřeného na **jejich** skupinu .
studenti z národnostních menšin , kteří jsou přijímáni v rámci nové kategorie
studenti
jejich
text_perspron
Tyto změny by zjevně umožnily francouzskému velkoobchodníkovi dodat v případě nutnosti dané zásoby kakaa na trh , pokud by se projevil **jeho** nedostatek .
kakaa
kakaa
jeho
text_perspron
Řekl , že byl překvapen reakcí ES , a nazval **ji** " prudkou , ba i bouřlivou " .
reakcí ES
reakcí
ji
text_perspron
Problémy životního prostředí jsou tak provázané , tak nerozuzlitelně zapletené s naším současným způsobem života a tak velké , že pokud se do 10 let neprovedou zásadní změny , jen nepravděpodobně **je** budeme umět účinně řešit .
Problémy životního prostředí
Problémy
je
text_perspron
Mluvčí společnosti BroadBeach uvedla , že společnost prodala akcie na otevřeném trhu , a proto kupce ani **jejich** počet nezná .
kupce
kupce
jejich
text_perspron
Ne že by Američané neměli metrický systém rádi , **oni** jej prostě ignorovali .
Američané
Američané
oni
text_perspron
Ale právníci , kteří očekávají , že na zemětřesení vydělají , mohou mít těžké časy , jakmile se **jejich** případy dostanou před soudce .
právníci , kteří očekávají , že na zemětřesení vydělají
právníci
jejich
text_perspron
Oddělení doporučuje obyvatelům , aby když už musí pěstovat ságové palmy , **je** pěstovali v zahradě za domem , a vybízejí pěstitelské školky , aby si dávaly pozor na kohokoli , kdo jim zkouší nějaké vnutit .
ságové palmy
palmy
je
text_perspron
V současné době zběsilého soutěžení o dolary z inzerce se začíná spousta časopisů toužících po zisku důvěrně přátelit s inzerenty - podlézá **jim** ve článcích a nabízí celé stránky inzertní plochy .
inzerenty
inzerenty
jim
text_perspron
Senátor McCain řekl , že měl v době setkání " vážné obavy " , že by mohlo vypadat nevhodně , ale rozhodl se , že pro **něho** bylo " naprosto vhodné " žádat spravedlivé zacházení s voličem .
Senátor McCain
McCain
něho
text_perspron
Paní Crumpová řekla , že **její** portfolio společnosti Ashwood Investment Club ztratilo asi třetinu své hodnoty následkem pádu o černém pondělí , " ale nikoho to neodradilo a získali jsme to zpátky - a ještě více . "
Paní Crumpová
Crumpová
její
text_perspron
Takový zákon názorně ukazuje základní problém : Kongres zjistil , že je snadnější schválit paušálně moralizující zákaz , který soudy pak musí interpretovat , než se angažovat v náročném stanovení hranic , což neodmyslitelně patří k **jeho** úkolům .
Kongres
Kongres
jeho
text_perspron
CACI se sídlem ve Virginském Arlingtonu uvedla , že záznamy od Parsow a Elkhorn neviděli a tedy se k **nim** nemohou vyjádřit .
záznamy od Parsow a Elkhorn
záznamy
nim
text_perspron
Společnost Coda , ropný a plynový koncern , uvedla , že ona a **její** partneři dostali za toto kansaské vnitrostátní potrubí 7 milionů dolarů v hotovosti a 10 milionů dolarů v pětiletých dluhopisech .
Společnost Coda , ropný a plynový koncern
,
její
text_perspron
Firma American City Business Journals Inc . uvedla , že **její** prezident Michael K . Russell raději rezignuje než se přemístí do nového ústředí v Charlotte v Severní Karolíně .
Firma American City Business Journals Inc .
Firma
její
text_perspron
Navíc Robert Sakowitz , výkonný ředitel řetězce Sakowitz , shání finance , aby odkoupil zpět podíl firmy Hooker v **jeho** firmě .
Robert Sakowitz , výkonný ředitel řetězce Sakowitz
,
jeho
text_perspron
Společnost Pennzoil žalovala společnost Texaco o náhradu za nevhodné zasahování do **její** akvizice části společnosti Getty Oil Co .
Společnost Pennzoil
Společnost
její
text_perspron
V den , kdy špatné zprávy týkající se fúzí společností investorům neseděly , uvedla společnost Commercial Intertech , výrobce projektovaných kovových dílů , že **jí** společnost Haas & Partners oznámila , že neplánuje uskutečnění již dříve dané nabídky , že společnost koupí za 27.50 na akcii .
společnost Commercial Intertech , výrobce projektovaných kovových dílů
,
text_perspron
Je to také druh pomluvy , kterou politici shledávají užitečnou , protože **jim** pomáhá zaujmout přátelský postoj důležitých voličů .
politici
politici
jim
text_perspron
Gándhí vyhlásil na listopad všeobecné volby a mnoho podnikatelů se bojí , že on a **jeho** strana Indický národní kongres prohrají .
Gándhí
Gándhí
jeho
text_perspron
Thatcherová možná chápe lépe než ti , kteří jsou pohoršeni **jejím** stylem , že o tom , kdo má správný názor na Evropu , sankce proti Jihoafrické republice a vedení britské ekonomiky , nakonec rozhodnou dějiny a britští voliči .
Thatcherová
Thatcherová
jejím
text_perspron
Skupující skupinu řídí Paul R . Lederer , prezident skupiny automobilové společnosti Parker , a tvoří **ji** několik dalších členů vedení tří divizí .
Skupující skupinu
skupinu
ji
text_perspron
V prvním případě tvrdil právník zastupující 20 letého obyvatele missourské Columbie , který byl obviněn z řízení v opilosti , že by **jeho** klient měl být posuzován jako dospělý ve věku 21 let , protože jeho skutečný věk by se měl počítat od početí , nikoli od narození .
právník zastupující 20 letého obyvatele missourské Columbie , který byl obviněn z řízení v opilosti
právník
jeho
text_perspron
Společnost Warner odkazovala na dokumenty předložené minulý týden , v nichž Michael Schulof , viceprezident společnosti Sony Corp . of America , a Walter Yetnikoff , prezident její jednotky CBS Records , uvedli , že důvěřovali slovům Petera Gubera a Jona Peterse , když **jim** tito producenti řekli , že odstoupení od smlouvy nebude díky předchozí ústní dohodě problém .
a Walter Yetnikoff , prezident její jednotky CBS Records
a
jim
text_perspron
Vincent M . Ciavarella , oblastní manažer společnosti Property Management Systems , trvá na tom , že neví nic o žádných falešných provozovatelích telemarketingu podnikajících na 1.6 milionu čtverečních stop kancelářských prostor okolo Fashion Islandu , které **jeho** společnost pronajímá společnosti Irvine Co . , vlastníkovi a staviteli projektu .
Vincent M . Ciavarella , oblastní manažer společnosti Property Management Systems
,
jeho
text_perspron
Víno bylo rozesíláno v baleních po šesti lahvích namísto běžných 12 , ale i tak se **ho** nedostávalo , protože putovalo k 62 maloobchodníkům ve 28 státech .
Víno
Víno
ho
text_perspron
Podle vládních údajů zveřejněných ve středu zaznamenala Jižní Korea v říjnu deficit obchodní bilance ve výši 101 milionu dolarů , což odráží **její** ekonomickou stagnaci .
Jižní Korea
Korea
její
text_perspron
Společnost Lomas Financial Corp . z Dallasu uvedla , že požádá americký konkurzní soud , aby jí umožnil najmout si firmu Lazard Freres & Co . , která **jí** má pomoci prodat jejich leasingovou firmu .
Společnost Lomas Financial Corp . z Dallasu
Společnost
text_perspron
Publikace " The New Crowd " ( Nový spolek ) Judith Ramsey Ehrlichové a Barryho J . Rehfelda ( vydaná nakladatelstvím Little , Brown , 444 stran , 19.95 dolaru ) popisuje vytlačení bývalých židovských bankovních velikánů z Wall Street známých jako " our crowd " ( náš spolek ) a **jejich** nahrazení novými magnáty , mezi které patří Saul Steinberg , Carl Icahn , Sanford Weill a Bruce Wasserstein .
velikánů z Wall Street známých jako " our crowd " ( náš spolek
velikánů
jejich
text_perspron
Dozvuky stávky 55000 členů Odborového svazu mechaniků proti firmě Boeing Co . zasáhly v pátek i letecké přepravce , neboť letecká společnost America West Airlines oznámila , že **její** nová linka z Houstonu bude odložena kvůli zpoždění v dodávce letadla od tohoto výrobce tryskových letadel ze Seattlu .
letecká společnost America West Airlines
společnost
její
text_perspron
Společnost Cray uvedla , že **její** zakázkové krytí činilo k 30 . září 315 milionů dolarů , což je oproti 30 . červnu pokles o 25 milionů dolarů .
Společnost Cray
Společnost
její
text_perspron
Loňská Světová série , vysílaná stanicí NBC , která patří společnosti General Electric , byla nejníže hodnocenou Světovou sérií za čtyři roky , jelikož místo toho , aby v **ní** nastoupil nějaký významný tým z východního pobřeží proti nějakému týmu ze západního pobřeží , setkal se v ní tým Los Angeles Dodgers s prohrávajícím týmem Oakland Athletic .
Loňská Světová série , vysílaná stanicí NBC , která patří společnosti General Electric
série
text_perspron
Společnost Sears uvedla , že její americké obchodní řetězce vykázaly ztrátu 6.9 milionu dolarů , což je **jejich** první schodek za období delší než pět let .
americké obchodní řetězce
řetězce
jejich
text_perspron
Vytvářejí absurdní situace odtržené od reality , a pak se z **nich** snaží vyvozovat závěry .
absurdní situace odtržené od reality
situace
nich
text_perspron
Chlápkovi , který dovolí telefonní hovor zachytit , protože sluchátko vyklouzne **mu** , by se nějak mělo naznačit , že doma stejně ze rtů čteme mu .
Chlápkovi , který dovolí telefonní hovor zachytit , protože sluchátko vyklouzne
Chlápkovi
mu
text_perspron
2 . července 1987 narazil tanker S . S . Glacier Bay na skálu a do Cookova zálivu z **něj** uniklo téměř 150000 galonů ropy .
tanker S . S . Glacier Bay
tanker
něj
text_perspron
Nejsou to ještě vyzrálá aktiva , ale mají potenciál se **jimi** stát , řekl pan Shidler .
vyzrálá aktiva
aktiva
jimi
text_perspron
Vedoucí představitel společnosti Chrysler Corp . v Detroitu řekl , že společnost v současnosti nemá na zadních sedadlech lehkých nákladních vozů tříbodové bezpečnostní pásy , ale plánuje **je** zavést na konci modelového roku 1990 .
zadních sedadlech lehkých nákladních vozů tříbodové bezpečnostní pásy
pásy
je
text_perspron
Tato společnost prohlásila , že byla neoficiálně upozorněna na to , že finské loděnice Waertsilae Marine Industries , které pro **ni** staví tři křižníky , mají finanční potíže a možná již byly nuceny vyhlásit konkurz .
Tato společnost
společnost
ni
text_perspron
W . Allena , který byl jmenován prezidentem Reaganem , z pochopitelných důvodů zmohla guerilová taktika **jeho** nepřátel .
Allena , který byl jmenován prezidentem Reaganem
Allena
jeho
text_perspron
Alex Henderson , analytik společnosti Prudential - Bache , řekl , že představitelé společnosti Polaroid **mu** včera sdělili , že prodej nového klasického filmového výrobku společnosti , zavedeného ve druhém čtvrtletí , po slibném začátku v USA " zklamal " .
Alex Henderson , analytik společnosti Prudential - Bache
,
mu
text_perspron
Tvorba ozónu je však velmi rozsáhlý přírodní proces a význam lidmi vytvářených CFC pro **jeho** redukci je převážně záležitostí dohadů .
ozónu
ozónu
jeho
text_perspron
Společnost uvedla , že **její** jednotka People ' s Savings Bank není " rozsáhle ohrožena stavebními a obchodními půjčkami , které v mnohých z těchto bank způsobily problémy s úvěrovými ztrátami .
Společnost
Společnost
její
text_perspron
Avšak včerejší zpráva o továrních objednávkách přinesla na této frontě dobré zprávy : tovární zásoby podle **ní** klesly v září o 0.1 % , což je první pokles od února 1987 .
včerejší zpráva o továrních objednávkách
zpráva
text_perspron
Po přerušení obchodování v Chicagu se na Newyorské burze akcie obchodovaly ještě živěji a brokeři pokračovali ve snižování **jejich** cen .
akcie
akcie
jejich
text_perspron
Připouští , že takovýto postoj je " nefér " vůči tisícům svědomitých a kvalifikovaných lidí provozujících tuto profesi , ale jako obhájkyně spotřebitelů se cítí nucena **jej** zastávat .
takovýto postoj
postoj
jej
text_perspron
Krenz je tak rozporuplná postava , že o **něm** nikdo ani nevymyslel žádný dobrý vtip .
Krenz
Krenz
něm
text_perspron
Vzestup trhu Nasdaq byl veden **jeho** největšími průmyslovými akciemi .
trhu Nasdaq
trhu
jeho
text_perspron
Společnost Sony Corp . se sídlem v New Yorku uvedla , že federální protikarteloví kontroloři povolili **její** nabídky na koupě společností Columbia Pictures Entertainment Inc . a Guber - Peters Entertainment Co .
Společnost Sony Corp . se sídlem v New Yorku
Společnost
její
text_perspron
Tyto akcie jsou vysoko , protože jejich výnos je vysoký a **jejich** dividendy jsou vysoké , říká .
Tyto akcie
akcie
jejich
text_perspron
Finanční poradci v oblasti programového obchodování získali kontrolu nad velkým množstvím investovaných prostředků v této zemi , přičemž tlaky na takovéto finanční poradce , aby vykazovali stálé zisky , jsou u nich spojeny se schopností pohotově vplouvat na trh a zase **jej** opouštět , a tu jim nabízí právě programové obchodování .
trh
trh
jej
text_perspron
Společnost Chiron Corp . , biotechnologická firma z Emeryvilleu v Kalifornii , zjišťuje , zda se kvasinky společnosti Phillips dají využít pro **její** výrobu geneticky řízených lidských bílkovin .
Společnost Chiron Corp . , biotechnologická firma z Emeryvilleu v Kalifornii
,
její
text_perspron
Platnost opčních listů končí 15 . října 1992 a společnost **je** může nabízet za cenu 5.25 dolaru .
opčních listů
listů
je
text_perspron
Ačkoli je v případě kávy věrnost značce poměrně silná , k **jejímu** udržení a posílení potřebujeme reklamu .
věrnost značce
věrnost
jejímu
text_perspron
Ale někteří investoři použili takové registrace ke zvýšení hodnoty **jejich** držených akcií , které pak - bez nakoupení dalších akcií - prodali .
někteří investoři
investoři
jejich
text_perspron
Společnost Hammond řekla , že **její** jednání s pojišťovací společností Fidelity , z Irvine v Californii , pokračují , ale vyhlídky na dlouhodobou stabilizační dohodu jsou nejisté .
Společnost Hammond
Společnost
její
text_perspron
Ideální obhajoba v případě týkajícím se nehody je přesvědčit porotce , aby oběti nehody kladla za vinu jeho nebo **její** stav , napsal Vinson .
oběti nehody
oběti
její
text_perspron
Robert G . Walden , kterému je 62 let , byl zvolen ředitelem tohoto dodavatele moderní technologie systémů a služeb a díky **němu** tak počet členů rady vzrostl na osm .
Robert G . Walden , kterému je 62 let
Walden
němu
text_perspron
Jedním z nejlepších způsobů , jak váš systém zviditelnit , je **jeho** podpora ze strany nejvyššího vedení .
systém
systém
jeho
text_perspron
Národní úřad pro letectví a kosmonautiku ( NASA ) sdělil , že jednu z **jeho** počítačových sítí napadl počítačový virus a šíří protijaderné zprávy týkající se vesmírné sondy Galileo , která má být dnes vypuštěna .
Národní úřad pro letectví a kosmonautiku ( NASA
(
jeho
text_perspron
Hubert de la Bouillaire tvrdí , že **mu** 19 . října zavolal Mark Canton , ředitel produkce společnosti Warner Brothers , a řekl mu , že Peters je " na odchodu z filmu .
Hubert de la Bouillaire
Bouillaire
mu
text_perspron
Společnost Dunkin ' Donuts Inc . , která bojuje proti pokusu o převzetí kanadskou společností DD Acquisition Corp . , prohlásila , že členové **jejího** představenstva vyhodnotí nabídky k převzetí předložené do 10 . listopadu .
Společnost Dunkin ' Donuts Inc . , která bojuje proti pokusu o převzetí kanadskou společností DD Acquisition Corp .
Společnost
jejího
text_perspron
Zvětšující se pravděpodobnost , že Cananea a Highland Valley se brzy navrátí k těžbě , možná omezila některé z těchto nákupů , ale dokonce i pokud kterýkoli z těchto dolů brzy spustí provoz , nebude **jeho** výtěžek významný přinejmenším až do konce roku , poznamenávají analytici .
kterýkoli z těchto dolů
kterýkoli
jeho
text_perspron
Rada demokratického vedení ( DLC ) , centristická skupina sponzorující tento plán , byla přesvědčena , že by toto také mohlo straně pomoci získat podporu zvláště mezi studenty vysokých škol a **jejich** rodiči .
studenty vysokých škol
studenty
jejich
text_perspron
Předchozí Downeyho pořad , hodinová přehlídka křiku , který uváděla společnost MCA Inc . a produkovala společnost Quantum Media Inc . , byl zrušen v červenci poté , co **jej** opustili inzerenti i stanice .
Předchozí Downeyho pořad , hodinová přehlídka křiku , který uváděla společnost MCA Inc . a produkovala společnost Quantum Media Inc .
,
jej
text_perspron
Vybrané výrobky se budou zakládat na výsledcích výzkumu provedeném Koalicí za zdraví životního prostředí ze San Diega a najdeme mezi **nimi** výrobky jako tekuté mýdlo od firmy Murphy a další čistící prostředky neobsahující žíraviny .
Vybrané výrobky
výrobky
nimi
text_perspron
Pan Sweig řekl , že odhadl , že příjmy firmy Lilly poskočily hlavně kvůli výkonu **jejich** nového antidepresiva Prozac přibližně o 20 % .
firmy Lilly
firmy
jejich
text_perspron
Jeden fanoušek , usazený několik řad před otevřenou horní pomocnou sekcí pro novináře , kde jsem byl i já , se otočil ke shromážděným pisálkům a se smíchem zařval : " To jsme objednali právě pro **vás** , kluci ! "
shromážděným pisálkům
pisálkům
vás
text_perspron
Navrhujeme , aby Fernandez našel neschopného ředitele , vyhodil **jej** z jeho místa a ponechal zastánce obhajující status quo vysvětlit rodičům , čeho se to vlastně zastávají .
neschopného ředitele
ředitele
jej
text_perspron
Japonsko prohlašuje , že **jejich** ekonomický růst prudce poklesne v případě , že sníží spotřebu ropy , uhlí a plynu za účelem snižování emisí oxidu uhličitého .
Japonsko
Japonsko
jejich
text_perspron
Společnost také prozradila , že **její** finanční provozy zvýšily rezervy pro insolventní zákazníky , což mělo za následek poplatek před zdaněním za třetí čtvrtletí ve výši 40 milionů dolarů .
Společnost
Společnost
její
text_perspron
Rasově založené rozdělování volebních okrsků je dobře známou politikou města New York již od roku 1970 , kdy Kongres poprvé doplnil Zákon o volebních právech , aby rozšířil **jeho** působnost i za hranice jižanských států .
Zákon o volebních právech
Zákon
jeho
text_perspron
64 letý Richard D . Sutton , předseda této bankovní holdingové společnosti , byl jmenován úřadujícím prezidentem a generálním ředitelem společnosti a též **její** přidružené společnosti First National Bank z města Toms River .
společnosti
společnosti
její
text_perspron
Michael Burns , president společnosti Telesystems , tvrdí , že **jeho** koncern profitoval jen z publicity okolo tohoto případu , a poznamenává , že jako klienti se přihlásily tři další charity , protože na ně udělala dojem částka , kterou získal pro Národní společnost rakoviny dětí .
Michael Burns , president společnosti Telesystems
,
jeho
text_perspron
Dr . Yonehara a **jeho** kolega Nobuyuki Kobayashi z univerzity v Yamaguchi uvedli , že jejich experimenty ukázaly , že protilátka vymýtila v průběhu tří dní průměrně 60 % buněk napadených AIDS .
Dr . Yonehara
Yonehara
jeho
text_perspron
Ačkoli **jeho** tým prohrál světovou sérii , vlastník sanfranciských Giants Bob Lurie doufá , že pro ně bude mít nový domov .
vlastník sanfranciských Giants Bob Lurie
Lurie
jeho
text_perspron
Obecná představa je , že jsme velice konzervativní a prodáváme jenom jeden typ obleku , říká pan Roberti a myslí **tím** charakteristický tříknoflíkový " pytlovitý oblek , " s rozparkem vzadu uprostřed a hranatým střihem .
jeden typ obleku
typ
tím
text_perspron
Nejvíce ohroženi důvěrnějšími svazky mezi British Aerospace a Thomson by byli **jejich** příslušní národní konkurenti včetně společnosti Matra S . A . ve Francii a britské společnosti General Electric Co . PLC .
British Aerospace a Thomson
a
jejich
text_perspron
Na základě tohoto klíčového měřítka provozní úspěšnosti byla společnost BankAmerica výkonnější než **její** vysoce uznávaná konkurence se sídlem v Los Angeles , společnost Security Pacific Corp . , která ve třetím čtvrtletí vykázala návratnost 0.89 % .
společnost BankAmerica
společnost
její
text_perspron
Jeho příznivci nejsou zkorumpovaní , avšak **jejich** řešením všech problémů bude zvýšení výdajů , jenže on žádné peníze mít nebude .
příznivci
příznivci
jejich
text_perspron
Skupina Whitehall uvedla obavy z toho , jak dlouho bude společnost Integrated schopna udržet vysokou prodejní sílu , jako jeden z důvodů , proč **její** rozhovory se společností Integrated ztroskotaly .
Skupina Whitehall
Skupina
její
text_perspron
Ale voliči rozhodli , že pokud by byl stadion tak dobrý nápad , někdo by **ho** postavil sám , a zamítli ho poměrem 59 % ku 41 % .
stadion
stadion
ho
text_perspron
Loňská Světová série , vysílaná stanicí NBC , která patří společnosti General Electric , byla nejníže hodnocenou Světovou sérií za čtyři roky , jelikož místo toho , aby v ní nastoupil nějaký významný tým z východního pobřeží proti nějakému týmu ze západního pobřeží , setkal se v **ní** tým Los Angeles Dodgers s prohrávajícím týmem Oakland Athletic .
Loňská Světová série , vysílaná stanicí NBC , která patří společnosti General Electric
série
text_perspron
Čína nesmí vypadat , jako že Rudých Khmérů pouze využila a pak **je** odvrhla . "
Rudých Khmérů
Khmérů
je
text_perspron
V sázce je to , čemu Mike Swavely , prezident společnosti Compaq pro Severní Ameriku , říká " Svatý Grál počítačového průmyslu " - hledání " opravdového počítače v balení tak malém , že **ho** s sebou můžete vzít kamkoli . "
počítače v balení tak malém , že ho s sebou můžete vzít kamkoli
počítače
ho
text_perspron
Jeho odstoupení z funkce ministra financí by nakonec mohlo být úspěšné , zejména v případě , že premiérku Thatcherovou a **její** případné partnery donutí , aby čelili skutečným intelektuálním problémům , jak bezpochyby zamýšlel .
premiérku Thatcherovou
Thatcherovou
její
text_perspron
Vkladní certifikáty vynášející 40 % jsou ještě méně pravděpodobné - zvláště pokud vydávající " bankou " se sídlem na Marshallových ostrovech je pouhá poštovní schránka , na kterou dohlíží provozovatel jedné místní benzínové pumpy - ale i na **ně** investoři skočili .
Vkladní certifikáty vynášející 40 %
certifikáty
text_perspron
Úřad pro soudní stíhání finančních podvodů , divize londýnské městské policie zodpovědné za vyšetřování finančních trestných činů , oznámil , že se jeho práce bude zabývat " obviněními z podvodu před fúzí , při **ní** i po ní " .
fúzí
fúzí
text_perspron
Společnosti FMC Corp . a Baxter International uvádějí , že odborům se nebude líbit ani přemístění provozoven ani **jejich** potřebná restrukturalizace , protože to znamená propouštění .
provozoven
provozoven
jejich
text_perspron
Až firma Nucor Corp . začne tento měsíc přepravovat ocel z první výrobny tenkých ocelových plátů na světě , začne tím zkouška odolnosti pro **její** největší konkurenty .
firma Nucor Corp .
firma
její
text_perspron